Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 944
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за помощта  bouquet Прегледах ги отзивите, явно не е толкова розово положението там...

# 76
  • В.Търново
Благодаря за помощта  bouquet Прегледах ги отзивите, явно не е толкова розово положението там...
Няма защо! Simple SmileНе си ли хареса някой друг хотел?

elyam,мерси много!Моя мъж много не е по шварц кафетата,ама ще видим,може и да му хареса! Simple Smile

# 77
айде на отчет..остават 23 дни до нашето заминаване!!!
 завърнали се от Боряна май няма Mr. Green

# 78
Да се запиша и аз в чакащите отзиви за Добротица.

# 79
Hris4o , Ева в момента е там и е доволна. Зависи с каква нагласа отиваш и какво очакваш Hug

# 80
Честно да ви кажа Добротица ми хареса повече от Елените. Peace

# 81
  • София
Момичета, някой има ли отзиви от х-л Панорама и х-л Компас. Цената там е 65 лв. на човек за Ultra All Inclusive и доколкото разбрах са стари хотелите, но миналата година са ги реновирали. Звучи ми много добре, но ми се иска да чуя и отзиви.

Отзиви най точни мога да дам след 4 дни даже и със снимки.Наши приятели са там и имат голямото нареждане подробно да снимат и да ми обяснява.В момента и двата хотела и Компас и Панорама,ползват ресторанта и басейните на Компас и е малко пренаселено.Но казаха че всичко си има и нямат проблеми засега  PeaceА и има оферта на 52 за УОИ ,но мисля че вече няма и места.Ето ти и линк,аз резервирах за КОМ(на магия се вредих) http://www.albenaholidays.bg/02/952-00-60/top_oferti_Bugaria.html

# 82
Значи все пак има някаква надежда Simple Smile А защо има разлика в цените на двата сайта, не мога да си обясня... Още в понеделник ще звъним за резервации. Благодаря  за инфото

# 83
  • В.Търново
Значи все пак има някаква надежда Simple Smile А защо има разлика в цените на двата сайта, не мога да си обясня... Още в понеделник ще звъним за резервации. Благодаря  за инфото
http://www.sturs.net/view/512/хотел-компас-албена
Тук също е на 52лв. Peace

# 84
 Да се включа и аз с пожелания за много слънце!
 Искам да попитам има ли някой резрвирал чрез кол центъра на Албена, резервиралите през сайта писаха за ваучери. От кол центъра пращат мейл с номерата на рецервациите, сметките на които се превеждат парите, като искат да има се прати платежното по факс или на мейла, но не попитах дали ще получа ваучер.

# 85
  • Под гъбата
Да се включа и аз с пожелания за много слънце!
 Искам да попитам има ли някой резрвирал чрез кол центъра на Албена, резервиралите през сайта писаха за ваучери. От кол центъра пращат мейл с номерата на рецервациите, сметките на които се превеждат парите, като искат да има се прати платежното по факс или на мейла, но не попитах дали ще получа ваучер.
Аз не съм пращала копие от платежното нареждане. Просто отидох в ОББ и направих касов превод.След два часа звъннах на тел. за он лайн резервации и те ми потвърдиха превода. До 24 часа на пощата си получих потвърждение за плащането и статуса в сайта им беше променен на платена резервация. После получих пак на пощата линк към е-фактура и го потвърдих. Сега ми остана да си разпечатам ваучера от сайта на Албена преди да тръгнем и това е!

# 86
  • София
Ето и моят отчет за Албена: със съвсем скорошни и пресни впечатления съм, върнахме се вчера...Отседнахме в Панорама- имаше въпроси тук за двата хотела - Компас и Панорама, мисля, че бяха на Stef (за количката и кошарката). Ние отидохме с количка за малкия, но нито веднъж не я ползвахме, макар че нямаше да ни е излишно вместо да носим малкия, да си го сложим в количката. Та, за количката- зависи колко е голямо детето, но принципно разстоянието там от Панорама (Компас) до търговската улица на Албена се преодолява чрез стръмни стълбички и с количката ще е неудобно както слизането, така и изкачването.
Кошарки в хотела аз лично видях, но трябва да имате предвид, че са от малките размери кошари (мисля, че бяха 100 на незнам си колко) и за по-големичко детенце няма да са удобни (особено ако е като нашето, което през нощта се върти из цялото легло Joy) Ние лично си носехме наша кошара и сме доволни от това си решение... Peace
Както вече отбелязаха момичетата, и Компас, и Панорама са пренаселени вече и що се отнася до организацията и настаняването, смятам, че има над какво да поработят от администрацията на Албена. Някъде по средата на почивката ни цареше хаос навсякъде около нас- в хотела (забелязахме го по не особено старателното почистване и смяна на бельото), по отношение на изхранването- в два поредни дни се изумих от липсата на асортимент в обедното и вечерно меню; но в последните два-три дни нещата вече се оправиха и имаше разнообразие от храна, беше ни и вкусно, особено на малкия- и двамата с баща му се учудихме на огромния му апетит. Подчертавам, че през по-голямата част от престоя ни останахме доволни от изхранването и продължавам да смятам, че на тази смешна цена в никакъв случай не бихме могли да открием същото разнообразие от храна и напитки, примерно на свободна консумация. И все пак, от чисто организационна гледна точка има още какво да се желае от този тип хотели... Peace
Както вече знаете от другите момичета, Панорама и Компас ползват едни и същи басейни- детския е много симпатичен и нашия син почти не искаше да излиза оттам. То добре, че времето се смили над нас, та в пет от седемте ни дни ставаше за басейн (предимно, не толкова за плаж).
Като цяло, Албена ни хареса много като атмосфера: зелено, свежо, чисто навсякъде; уютно и закътано и това е голямото предимство на хотелите от типа на Панорама и Компас- няма го шума на Търговската улица, на клубовете от плажната зона; тихо и спокойно е, точно като за семейство с малки деца. Аз лично се влюбих в това спокойствие, което излъчват хотелите от трета линия и със сигурност пак ще летуваме там, само хотела ще е Магнолия или Орхидея...
Толкова от мен, че стана роман. Някой ако има въпроси, съм на разположение... Peace Simple Smile

# 87
  • София
Въпроси имам само за бар Хавана,най вече ме интересува заради малката,ааа и да не забравиш я качи тук някоя и друга снимка моля   bouquet.Чудесно е че сте изкарали добре,а и аз предполагам,че заради пълния хотел нивото няма да е на 6,но се абстрахирам от това.

# 88
Някой няма ли да качи снимки от "Добротица",моляяяяяяя Praynig

# 89
Аз искам снимки от плажа пред бар "Хавана" и самия бар ако може newsm17

Общи условия

Активация на акаунт