Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 105
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Натисни metric и ще ти даде Т в градуси по Целзий.  Peace

# 211
  • София
Вижте на какво попаднах случайно в предишната тема. Някакво момиче е писало днес, но не е видяло, че има нова тема. Цитирам мнението й:

здравейте,аз искам да споделя мнение за Албена,понеже 3 години работих там като администратор и съм много доволна както от работата така и от хотелите в които съм била,била съм във всеки хотел и бих казала че всички са доста добре обзаведени и едновременно не са от най луксозните които не са по джоба на българина,опитвам се да намеря актуални цени за комплекс Горска Фея,защото докато работех в курорта бяхме настанени в този комплекс и беше прекрасно,поне за моите стандарти,мога да ви препоръчам някой хотел който има интерес да почива там това лято.за хотелите в долна зона (до плажа) мога да кажа че първата шестица Мура,Славуна,Гергана,Боряна ,Нона и Елица са малко по-скъпички,но покриват цените си напълно,особено Гергана и Мура,другите са малко по-побългарени  препоръчвам ви горна зона,която е само с изглед към морето,хотелите там са страхотни,особено Орхидея и Орхидея парк,много хубави,спокойни и чисти и пак се стига супер бързо до плажа.Ако някой има нужда да попита нещо да пита лек ден  

# 212
  • София
Натисни metric и ще ти даде Т в градуси по Целзий.  Peace
Благодаря, промени се  Peace

# 213
Клер, радвам се, че се появи най- после, стопли ми душата в тоз студен "летен" ден. Аз не знам в кой ще сме, какво е разликата м/у двата? Кой е по- нов? Нямаше разлики в цената, както примерно за Магнолия- стандарт и....забравих кво беше другото.

# 214
С 2 деца - Орхидея Парк само ми даваше като опция на мене, явно в Орхидея са по-малки стаите, това не ви ли е уточнено още при резервирането?

# 215
Не, резервирахме по телефон, ваучерите били на рецепция, звъннахме да проверим- там бяха, ама кой да се сети да пита

# 216
  • Русе
Тази година времето не е с почиващите.... Дано поне на морето има повече слънчеви дни newsm78

# 217
  • София
http://weather.den.bg/home/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82% … p;date=2010-06-09

http://vremeto.bg/city.php?city=45050

Ето още два линка,  Peace

Дано не познаят за дъждовете и бурите  Confused

# 218
След 18 юли предвиждат страшни горещини, аз съм от 19  Mr. Green

# 219
Публикувам мнението на съфорумка, която все още не може да пише в темата.

Здравей,пиша на личен защото не мога да публикувам във форума.за хотел Боряна-24.05 бяхме там,по офертата - 30 лв.Хотела е старичък,тесни стаи,банята малка.Вратите-стари дървени летви,има процепи.Храната не е кой знае каква.Гледахме отвън и Елица,той не работеше тогава.Даже ми се видя по-добре от Боряна.Леглата са малко добре,но там са 2 единични легла и разтегателно диванче-малко.А 3 год. почиваме все в парковата зона-Компас и Панорама.Компас миналата год. вече е реновиран-като Панорама-едно голямо френско легло и едно единично.Бани - супер нови.Чудя се защо хората не ги харесват тези хотели.От всички които са в парковата зона тези двата са последно реновирани.Даже по плажа хотелите са по-стари./Вкл. Лагуните,Мура,Нона./Но за Боряна със сигурност е стар-видях го ,не сме доволни.
Иначе Добротица от долните хотели е най-добър,там бяхме юли 2009г.Храната е супер,обзавеждането е като в Панорама,много ни хареса.

Ще бъде полезно за тези, които искаха информация за Компас и Панорама

# 220
Не, резервирахме по телефон, ваучерите били на рецепция, звъннахме да проверим- там бяха, ама кой да се сети да пита
Най-вероятно ще сте в Парк, заради двете деца.

# 221
  • В светлината на слънцето
"меню - виж няколко страници по-напред за "Добротица", всичко е 1:1, без междинните храни"

Tова ама хич не ми се вярва да е истина.В Добротица,стаите са доста по-малки от Орлов,но всико останало е на мнооого по-високо ниво.

Не ти се вярва от личен опит или просто така си коментираш?  newsm78 Щото моите познати бяха миналото лято в Добротица, а това лято в Орлов и сравнението им е от личен опит. Wink Разликата в храната е само в липсващите междинни хранения.

# 222
  • София
Завърнахме се от Нона, ами много, много съм доволна. Вече ми липсва ОИ, сега трябва да готвя Laughing Какво да ви кажа, първа линия, по цял ден на плажа, до басейна на Елица ходихме веднъж. Само прескачахме да хапнем. До междинни хранения не стигнахме - храната е много.  Имахме половин лош ден, който  го оползотворихме в Балчик и една 10 минутна буря. Плажа в тази част на комплекса е спокоен, чадъри и шезлонги има постоянно свободни, в средната част е доста претъпкано.

Снимки http://viko.snimka.bg/family/albena-2010-balchik-i-chudnite-skali.515981

Специално за Роси има сниман и басейна на Добротица  Peace

# 223
  • София
Чудесни снимки ,многоо ти благодаря  Hug А и се радвам,че сте изкарали добре което си е най важното

# 224
  • В светлината на слънцето
asa, страхотни снимки, личи си колко добре сте си изкарали. Peace Стаята с двуетажно легло в Нона изглежда много добре. Ей заради тази гледка обожавам тези тройки хотели.http://viko.snimka.bg/family/albena-2010-balchik-i-chudnite-skali.515981.19534504

Общи условия

Активация на акаунт