Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 147
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен
Здравейте и от мен,запазих за Магнолия Плюс към края на август.Четох тази тема ,но няма много отзиви за хотела.Това да ме плаши или да ме обнадеждава ? Прочетох мнение ,че нямало ОИ на плажа...това как точно трябва да го разбирам .Благодаря ви.

# 346
Аз като бах с УОИ на плажа ако мислиш,че се вредих.Е няма такива опашки ooooh!
Няколко хотела ползват УОИ на бар "Хавана" и като отворят в 11.30ч става война.
Аз се редих само за биричка Mr. Green Joy Joy

# 347
  • София
Здравейте и от мен,запазих за Магнолия Плюс към края на август.Четох тази тема ,но няма много отзиви за хотела.Това да ме плаши или да ме обнадеждава ? Прочетох мнение ,че нямало ОИ на плажа...това как точно трябва да го разбирам .Благодаря ви.
А, има мнения за хотела - от силно положителни, до силно отрицателни, виж в предишните 3 теми. Аз съм й фен, но като се върна на 1 август може и вече да не съм  Wink. А ОИ на плажа няма - това значи, че няма заведение на плажа, което да обслужва гостите на Магнолия, т.е. или се връщаш до хотела за да хапнеш, или ядеш платено. Същото важи и за напитките. Весело изкарване ви желая  Peace

# 348
  • някъде ... тук ...
И в ресторанта на Компас чистеха, отсервираха и се стараеха децата. Пиша деца, защото си бяха - мисля, че са стажанти.
На бар Хавана ходехме малко след 12 - тогава няма чак толкова народ. Иначе ползвахме големия син да виси по опашки, ако някой пририта за бира или сладолед. Не се е оплаквал  Crazy
В 8 и 10 на плажа си намирахме чадър и шезлонги на 2-3 линия. Единственото, което ме дразнеше бяха тълпите русначета, които издърпваха шезлонги между първа линия и морето и не оставяха даже пътечки за минаване. С някоя забележка и говорене се поразместваха.

# 349
Ели ако знаех,че сте удължили престоя си с два дни щяхме да се видим.

# 350
ЕлиТ, добре, че писа за Компас. Тъкмо започнах да се притеснявам от коментарите за другите хотели. Thinking

# 351
  • някъде ... тук ...
ние го решихме в последния момент Simple Smile

ето малко снимки:
наводнението пред входа: http://www.foto.bg/data/7469/medium/i0462i.JPG
детския басейн: http://www.foto.bg/data/7469/medium/i0510.jpg
на плажа: http://www.foto.bg/data/7469/medium/PIC_5029.JPG
част от "страшните" стълби: http://www.foto.bg/data/7469/medium/i0479.jpg, с двама диваци

antonija, ние бяхме в Панорама, но басейна и ресторанта са им общи. Не мога да кажа нищо за стаите в Компас.

# 352
Благодаря за снимките.
Ние резервирахме в Компас, само 1 негативно мнение съм прочела тук до сега за него. Не очаквам лукс - много ясно, но държа да е чисто, което ти казваш за ресторанта и ме зарадва. Hug

# 353
  • Luxemburg
Една може би малко закъсняла информация за Рео, понеже се чудеше в кой хотел да си резервира и спрягаше Фламинго, тъй като имал изгодна оферта през норвежки туроператор. Ако живеете там и децата говорят езика, тази година аниматорите са или норвежци или финландци или шведи (но мисля не не е шведски езика който говорят). Питах сервитьорите и спасителите и те не знаеха точно. Възможно е да говорят няколко скандинавски езика и така да водят и анимацията, тъй като тази година в х-л Фламинго има доста скандинавски туристи. Вечер около 18 има анимация от български момичета. Като цяло на скандинавците програмата е една и съща по часове,с едни и същи песни. Дори песента mini disco ми се е втъкнала дълбоко в ушите. Децата се кефят. Българската анимация според мен е пълна скръб. Като обикаляме вечер виждам и чувам от хотелите на 1 и 2 линия в центъра че анимацията е същата. Явно Албена има обучени аниматори и правят навсякъде едно и също. В х-л Оазис видях че песните не ги пускат само на диск а един от аниматорите припява. Но като цяло е едно и също (на плажа се чуват от Орлов и Малибу) и е мнооого шумно. Не знам как спят почиващите в централните хотели. През деня има анимация, а следобед започват заведенията. Тази година определено е по-шумно от миналата година. Не мога да кажа как е в хотелите на юг от Боряна и нагоре към Ралиците и КОМ, през деня като се разхождахме до там беше спокойно, но беше лошо времето и нямаше анимация, а и няма заведения. Румънци няма много тази година, заместени са от руснаци. Щях да пиша още началото на предната седмица,но ни хвана летния вирус на 2-рия ден и едва сега се оправихме.
Нещо което ми направи впечатление- цените на плажните артикули за децата,не са на супер високи цени (пак в центъра) - най скъпите кофички от големите бяха по 15лв.(в Комсет бяха по 12лв.), ако знех нямаше да взимам от Сф и да ми заемат място в багажника. Ако нещо се сетите питайте, до 15 съм тук и се моля вече да не вали  Praynig

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 15:12 от ronicat

# 354
  • София
Минзухарче,направо ме отстреля да знаеш  ooooh! Аз ако бях чак до София щяха да ме чуят,то бива бива това ама....То май вярно да се подготвим със всички възможни тел под ръка и при проблем да звъним.Всеки е отишъл да почива,най малкото парите си е дал.Соц плочките и тесните стаи ще преживея.Ама това с храната нъцки,ще се видим ние какви ще ги творим в Ком от 19.08.

# 355
  • Luxemburg
Наши приятели бях седмица в Ком и си тръгнаха тази събота (10.07) и казаха че била хубава храната.Единственно се оплакаха от малките стаи. Аз като се разхождах до там видях как хората свободно си изнасят храна (предимно плодове) заедно с чинийките и никой нищо не им казваше.

# 356
ronicat, в Албена ли ви пипна вируса? В кой хотел бяхте?

# 357
  • София
Наши приятели бях седмица в Ком и си тръгнаха тази събота (10.07) и казаха че била хубава храната.Единственно се оплакаха от малките стаи. Аз като се разхождах до там видях как хората свободно си изнасят храна (предимно плодове) заедно с чинийките и никой нищо не им казваше.

Е поне малко се успокоих,то е ясно че гладни няма да останем,не очаквам кой знае какво,но поне все нещо да става за ядене.

# 358
  • Luxemburg
ronicat, в Албена ли ви пипна вируса? В кой хотел бяхте?

да, в Албена. В х-л Фламинго Гранд сме до 15.07. Първия ден след пристигането ни бяхме на басейна и през нощта съпругът ми взе да повръща,температура и разтройство и го държа 2 дни яко, на следващият ден го хванахме аз и детето и още не сме  оправили напълно. Добре че аптеката ни е отсреща. Не е от храната със сигурност, защото е много чисто и само с прибори се пипа. Не знам къде сме го пипнали. Както беше писала една мама в предната страница може да е навсякъде, докато сме се разхождали по главната,на басейна и т.н. Добре че докато се търкаляхме по леглата валеше нон стоп и не сме загубили от плаж, но се поизтощихме и сме поокапали малко.

Наши приятели бях седмица в Ком и си тръгнаха тази събота (10.07) и казаха че била хубава храната.

Е поне малко се успокоих,то е ясно че гладни няма да останем,не очаквам кой знае какво,но поне все нещо да става за ядене.
Като се разходихме до Ком минахме точно през басейна им пред ресторанта и не усетих никакви лоши миризми, но единия ден влязохме в Хавана и имаше само кофти изглеждаща цаца и пържени катрофи и едро нарязани домати и краставици (не на салата). Може би затова приятелите ни се прибираха до горе да обядват. Ако са големи децата става бързо по стълбите, но с 2-3 годишните е около 15мин до плажа. Дано съм помогнала .

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 15:46 от ronicat

# 359
  • welcome to the Jungle
Българската анимация според мен е пълна скръб. Като обикаляме вечер виждам и чувам от хотелите на 1 и 2 линия в центъра че анимацията е същата. Явно Албена има обучени аниматори и правят навсякъде едно и също. В х-л Оазис видях че песните не ги пускат само на диск а един от аниматорите припява. Но като цяло е едно и също (на плажа се чуват от Орлов и Малибу) и е мнооого шумно.

Не, не е една и съща анимацията  Flutter. ЗА Ралица, Ралица супериър, Вита парк и Калиакра тази година анимацията се води от фирма, чието седалище е в Дюни. Там се обучават, а после фирмата подписва договори с разните хотели. Например - Примасол веригата ( към която е и Ралица супериър) се ползват от услугите на точно тази аниматорска фирма. Миналата година сравнявах анимацията на .Ком и Вита парк/Ралица. Е,  то просто прилика нямаше  Mr. Green. А сравнението най-точно е като между Бугати Вейрон и Кашон с найлон  Joy.

http://www.youtube.com/watch?v=OEfQ0EFqz58
http://www.youtube.com/watch?v=cpotwLWDxCM
http://www.youtube.com/watch?v=4m_eiWnqK1o&feature=related, жалко за лошото качество, но на живо всичко е страхотно, с качествени сценични костюми, осветление, ефекти, озвучаване и всички песни се изпълняват на живо.

Общи условия

Активация на акаунт