Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 152
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
  • В.Търново
личната карта и шофьорската книжка са валидни 6 месеца след датата на изтичане - има закон, така че няма как да има проблем  Peace

ПП И моята шофьорска книжка е изтекла - разпечатала съм си члена и си го нося за всеки случай  Peace
Фоксче,моля те дай линк да си разпечатам и аз тоя член за личните карти,че нашите книжки изтекоха в края на юни и може би няма да успеем да извадим новите това лято! Praynig
DeLina,за преходните врати между две стаи не те съветвам.Това е просто една врата и ако имате шумни съседи,едва ли ще успеете да си починете и особенно,ако сте с деца..... Peace

# 406
  • В светлината на слънцето
За личната карта мисля, че не трябва да се притесняваш чак толкова - аз преди седмица с изтекла ЛК теглих над 1000 лв от едната си банковата карта. Само се наложи да се подпиша на един допълнителен документ, че съм с изтекла ЛК, и толкоз. А настаняването в хотел е къде-къде по-лек вариант. Иначе наистина дали за обикновена или за бърза поръчка, все на една и съща опашка се редиш. Вчера се редях точно за бърза, че ми се налага спешно да пътувам в чужбина, а и паспортът ми е изтекъл отдавна. Е, няма такова висене просто. Twisted Evil
Минзухар, лошо, много лошо... Thinking Като чета лошите отзиви напоследък, които долитат от курорта (от най-различни хотели) имам усещането, че от година на година нещата все повече западат. А Албена ни е наистина най-хубавия курорт. Жалко. Confused

# 407
Видяхте ли това от другата тема http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=540984#Scene_2   #Crazy

# 408
  • София
Фоксче,моля те дай линк да си разпечатам и аз тоя член за личните карти,че нашите книжки изтекоха в края на юни и може би няма да успеем да извадим новите това лято! Praynig
Аз ползвам Апис, така че ще пейстна текста
§ 21а. (Нов - ДВ, бр. 102 от 2009 г.) Срокът на валидност на личните карти с изтичащ срок на валидност през 2010 г. се удължава с 6 месеца. За срока на удължаването личната карта е валиден идентификационен документ за самоличност само на територията на Република България. По искане на лицето нова лична карта може да се издаде и преди изтичане на удължения 6-месечен срок.
§ 21б. (Нов - ДВ, бр. 102 от 2009 г.) Срокът на валидност на свидетелствата за управление на моторно превозно средство с изтичащ срок на валидност през 2010 г. се удължава с 6 месеца. За срока на удължаването свидетелството за управление на моторно превозно средство е валиден индивидуален удостоверителен документ за правоспособност за управление на моторно превозно средство само на територията на Република България. По искане на лицето ново свидетелство за управление на моторно превозно средство може да се издаде и преди изтичане на удължения 6-месечен срок.

това е от Закона за българските лични документи   Преходни и заключителни разпоредби Peace-

# 409
Тъй като не питах агенцията и хотела,а отговори намирам тук от вас Hugкакъв документ трябва да нося за детето,тъй като е на 11г и 6м.,и може да мине и за над 12г.,като го гледам Simple Smile

# 410
Акт за раждане, Ана Wink
или поне ЛК от у-ще, но преди години хич нищо не искаха, само пишеш на гърба на бележката ЕГН и имена на детето...

тази год обаче мн са стегнали коланите, като никога искаха да им връщаме гривните, при освобождаване на стаите, дават бележка/картонче, в което е написано името и стаята ти и може да се ползва УОИда 14.30 ч

# 411
Аз вече мага да се вкл. с малко инфо от Магнолия от моите приятели PeaceПреди малко се е изсипал дъжд за 10 мин и сега отново е жега.Страшните стъпала са точно 161  hahahaСтигнали са в13.00 но не са искали да ги настанят та са се разхождали и броили стъпалата hahahaСтаите с Стандарт на Магнолия били хубави доволни са.После като се обадят ще донеса още инфо.
За вас специален посредник бяз аз Гери  hahaha                            

# 412
  • Sofia
За вас специален посредник бяз аз Гери  hahaha                            

Разпитвай ги за всичко, което можеш да се сетиш и донасяй Simple Smile Да знам дали да отменям резервацията, или да имам поне психическа нагласа  Simple Smile

# 413
  • Плевен
Ха от кол центъра ми казаха ,че в 2 настаняват,но ако искаме можело да си оставим багажа при тях  на рецепцията имам в предвид...нещо такова.

# 414
  • София

тази год обаче мн са стегнали коланите, като никога искаха да им връщаме гривните, при освобождаване на стаите, дават бележка/картонче, в което е написано името и стаята ти и може да се ползва УОИда 14.30 ч
На нас ни казаха,че можем да върнем гривните когато решим,тръгнахме си към 16ч.

Децата така се бяха заиграли навън до пул-бара,че едва си тръгнахме.
И както винаги-интересното е накрая.Събрахме се 4 семейства и не можем да се наприказваме.  Laughing
Това сигурно беше защото времето се развали и не ходихме последния ден на плаж и имахме време за общуване с хора. Grinning

# 415
  • Под гъбата
Има ли други като мен- резервирали през Албена.бг, платили сме всичко, ваучери нямаме, щели да ни чакат на рецепцията? Питахи преди, но никой не ми отговори? Остава с впечатление, че на всички други са ви изпратили?

Р.Р. Клер уцели време, браво, полагаше и се, чакам те да пишеш, мила, че ни е тръгваме в понеделник.
Влез в сайта на Албена, в профила, който си направила и от там си разпечатай резервацията. Това ще свърши работа! Peace

# 416
Евка  Laughing
А за гривните имам чувството, то не имам, ми директно си казаха децата на рецепцията, че ги е страх да не си тръгнат хората, без да върнат гривнтите...а за лелята и чичото на входа на бар Хавана какво ще кажете, дето дебнеха за пришелци и небелязани от гривни хора  Laughing как дебнеха самоо...чайка без гривна не би прехвръкнала през тях дори  Joy
Верно са си прави и това им е работата!

# 417
Влез в сайта на Албена, в профила, който си направила и от там си разпечатай резервацията. Това ще свърши работа! Peace

Резервирахме по телефона, не он- лайн. По е-майл ни изпратиха сметката, преведохме капаро, пратихме платежното по факс. После същата схема и с доплащането. Имаме номера на резервациите и е.майл, в който се уточняват стаите и децата

# 418
  • Плевен

Резервирахме по телефона, не он- лайн. По е-майл ни изпратиха сметката, преведохме капаро, пратихме платежното по факс. После същата схема и с доплащането. Имаме номера на резервациите и е.майл, в който се уточняват стаите и децата
И аз така направих,само че не по факс ами по интернет банкиране и им пратих Принт скриин. Simple Smile

# 419

така направих и аз
като пристигнахме в хотела дадох личните карти и вносната бележка

Общи условия

Активация на акаунт