Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 902
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
  • в града на атомното слънце :)
ana74, по-назад в темата писах за Мура, ако ти се рови  да четеш Simple Smile. Иначе - в 10.00 на плажа няма да имаш свободен шезлонг. В 8.20, като тръгвахме за закуска, вече бяха намятани хавлиите. Ти си прецени, дали някой ще става да "пази" места. И искайте стая на по-горните етажи - на 3-я банята миришеше на мухъл и нямаше спасение. Като цяло аз съм с отрицателно мнение за хотела, освен това, че беше на плажа. Хубаво време ви пожелавам   Peace.

# 661
Здравейте,

Аз малко се позабавих с отзиви от оазис и незнам дали са нужни вече на някой, но все пак да кажа. Бяхме там от 03.07. за 7 нощувки.

привет и от мен, ние преди час се завърнахме от ОАЗИС и се подписвам с двете ръце под този пост. По - късно ще пиша повече и мои впечатления, но хотела заслужи добрата ми оценка, курорта също - е, има и за какво да се заловя, но като цяло, това беше една от на - хубавите ни почивки до сега. С изключение на килограмите, които качих заради толкова сладолед и храна Mr. Green

# 662
В Доборотица ресторанта има ли маси на открито?

# 663
  Ние ги почваме от утре, дори мисля, че леко позакъсняхме, но нямаше как по-рано. На море сме през август.

Био Гайа ли почваш? По каква схема ще го даваш на Александър? ( гледам ,че е набор на моята щерка и за това се интересувам от него  Wink )

# 664
  • В.Търново
Питам личната за пробиотиците,заради морето,тя ми вика,че нямало смисъл от тях! newsm78

# 665
Клер, благодаря ти за информацията  bouquet
Радвам, се че впечатленията ти от хотела са се потвърдили и тази година и съжалявам за неприятната случка. Ще послушаме съвета ти и ще наемем сейф.

Относно чадърите на плажа, май аз с бебето ще ходим рано рано, ще мятам хавлиите и ще чакаме поспаланковците Mr. Green
А ако дори и към 8,30 ч. не успея да се вредя за първа линия, ще пробвам да се договорим с момчето, което отговаря за чадърите Simple Smile

Живот и здраве заминаваме в края на седмицата, запасила съм аптечката с всичко необхозимо, но дано не се налага да я използваме

# 666
Didka_b, пожелавам ти едно страхотно море с много слънце и забаления!

Днес смених резервацията и я платих. Мисля това да е последната промяна. От 16-23.08 във вили Вита парк.
Цената на вилите е паднала на 148 лв на вечер за 2-ма възрастни.

# 667
Ели, благодаря за сърдечните пожелания Hug

Мисля, че избора ви за вили Вита парк е добър и ще изкарате чудесно.

# 668
здравейте момичета ние сме от 25-ти в Орлов като се върнем ще дам отзиви , надявам се да са полужителни Simple Smile

# 669
  • София
Клер, благодаря ти за информацията  bouquet
Радвам, се че впечатленията ти от хотела са се потвърдили и тази година и съжалявам за неприятната случка. Ще послушаме съвета ти и ще наемем сейф.

Относно чадърите на плажа, май аз с бебето ще ходим рано рано, ще мятам хавлиите и ще чакаме поспаланковците Mr. Green
А ако дори и към 8,30 ч. не успея да се вредя за първа линия, ще пробвам да се договорим с момчето, което отговаря за чадърите Simple Smile

Живот и здраве заминаваме в края на седмицата, запасила съм аптечката с всичко необхозимо, но дано не се налага да я използваме

100% в 8.30 ще има чадъри на първа линия.

Някой беше питал, дали има детски басейн в "Орхидея". Да, и то не един.

# 670
Теа прочетох негативни отзиви за хотел Мура,звъннах в агенцията и казах,че искам да съм на по високи етажи и те казаха,че ще отразят в резервацията,дали да не  звънна и на самия хотел?

А за чадърите и шезлонгите,ако се каже на тези които охраняват плажа,дали няма да пазят чадър,защото съм сама с момченцето и едва ли ще станем рано да идем до плажа,той обича да си поспива Simple Smile
Прочетох,че на съседния хотел басейните са много хубави и синчето,навярно ще иска повече да висим там,някакви отзиви за басейните?
Ако има някой завърнал се тези дни от Мура,нека сподели мнението си.
Аз ще съм от 25.07 и като се върна ще си кажа мнението.
Да си пожелаем хубаво изкарване на почивката,и да се заредим с положителни емоции Simple Smile

# 671
  • София
Да питам които са се върнали от Компас.Какви забавления има за децата?
И кога се провеждат. Какво преставлява тази анимация? Нещо за спортуване има ли, боулинг, билярди, тенис на маса, фитнес....
И още нещо не разбрах( дано не се налага) медицинския център не работи по здравна каса и всичко се плаща ако се наложи преглед , така ли?

# 672
В Доборотица ресторанта има ли маси на открито?

Да, има. Снимките от коктейла, които съм показала по-назад, са точно там.

# 673
  • Пловдив
И аз да попитам.
Наистина ли няма свободни стаи в Албена от началото на август?
Звънях в агенцията на Албена, така ми казха от там. Sad

# 674
Здравей, mama bube,

ние бяхме в "Компас. Вечерната анимация се провеждаше в "Ком", ние така и не стигнахме до там, след вечеря се разхождахме по централната улица. През деня се организираха танци на детския басейн. Имаше и рисуване, което така и не разбрах какво представлява - дъщеря ми е малка. Когато си тръгвахме, на 14.07, докараха билярдна маса. На близо имаше тенис корт, но не знам дали се заплаща допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт