КИВИ+КОМ = КИС - 4

• 27 711
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
,мили приятелки!
Нямаше ме на линия близо месец,защото ме сполетяха неволите на Зичето с монитора,а и като цяло с компа.Сега вече ще ви досаждам отново,а тая вечер ще се опитам малко от малко да наваксам с пропуснатото.  Hug за всички вас,липсвахте ми много   bouquet

# 661
лЮСКАААА..... Hug Hug Hug Hug Hug
Много се радвам да те видя! Hug Hug Hug

# 662
  • Пловдив
ЛЮСКАААААААААА АМА МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ СИ ПРИ НАС ВЕЧЕ  kiss kiss kiss kiss kiss dancing dancing dancing dancing dancing
ТВОЯ ГО ОПРАВИХА МОЯ ОЩЕ НЕ Е  #Cussing outРаботя с техин оборотен монитор  Peaceно пак е нещо де  Crazy
МАСТЕРОНКИ спри се бре с тези песни че и аз ревнах вече  newsm45

# 663
мАни Зичееее.....Таз сватба през очите ми излезе.....мА в буквалния смисъл....

# 664
  • Пловдив
мАни Зичееее.....Таз сватба през очите ми излезе.....мА в буквалния смисъл....
Ма ти ако ревеш и на свадбата така не можеш да им пуснеш една песен брееееееее ooooh! Joy Joy Joy Joyред сълзи ред сополи и дисковете няма да видиш къде да ги пъхнеш hahaha hahaha hahaha

# 665
АЗ зтва сЯ рева,та после да съм свикнала  hahaha Joy hahaha Joy
И ще съм с лаптоп,а не с дискове..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
  • Пловдив
Ти свикваш ли  изобщо ...Mr. Green Mr. Green
Като извеждат булката с лаптопа ли ще свириш брееее Thinking Crazy Joy Joy Joy

# 667
Не......Ние ще сме в ресторанта с лаптопа и с апаратурата.....пък за ревове няма да ми остане време,че ще ми е натоварено там...да внимавам кое-кога да пускам.... ooooh!....(то не се знае де...кога шА ревне "озвучителката" Joy hahaha Mr. Green...малеее голЕм цирк...)

# 668
И ще съм с лаптоп,а не с дискове..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лелеееееее,нация техническа... hahaha hahaha
Това ме подсети за нещо,което една позната оня ден ми разказа...
Отивам да и вземам мяра за кухненски шкафове.Тя си купила съдомиялна за вграждане.А те нали са едни такива,като разглобени,недовършени...Слагат им се допълнително вратичка и страници.И тя вика : Ама защо ми я продадоха тази миялна-счупена...В шкафа трябва да я скрием,за да не се вижда..." И аз  Shocked Обяснявам и ,че се слагат допълнителни неща,затова е за вграждане. А тя започна да се смее и ми казва"Да знаеш  днеска се излагам за втори път с моето невежество...Отиваме в магазина да купим GSM на сина ми.И той си избрал някакъв сензорен ,от тия дето имат само два клавиша. А тя горката се шашнала и започнала да пита какъв е тоя телефон... Как ще набира номера като няма копчета... hahaha hahaha
Посмяхме се много де... Те децата са по-напред с технологиите от нас... Joy Joy

# 669
оХ....Сиско.... Hug Hug HugПосмях се с твоята приятелка.....
Обаче...Да си жива и здрава дет ми каза за тия изпълнители...Свалих ги! Точно такива ми трябваха.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug От здраве да не се отървеш! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
  • Пловдив
МАСТЕРОНКИ знам бе мила че ще си в ресторанта  Mr. Green майтап си правя  Joy Joy Joy Joy
СИСКО ама и приятелката ти си я бива ейййй hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 671
Зичеее...майтап,майтап...ма И на теб благодаря!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ейййй...спасихте ме бре!

# 672
Мастерче, приятел в нужда се познава! Hug
Пък и като имаш за приятелки такива видни музикални експерти като мен и Зичето,намаш ядове... hahaha hahaha

# 673
Пък и като имаш за приятелки такива видни музикални експерти като мен и Зичето,намаш ядове... hahaha hahaha
Ми тъй де.....Което си е вЕрно - вЕрно си е..... Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
  • Пловдив
Аз съм музикален инвалид  Sickтъй че мен не ме бройте в списъка  Joy Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт