АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Имам почти същия на този шезлонг, уж става за новородено  Thinking

# 451
  • София
Хора оставете нещо и на роднините да купят, все пак и те ще искат да ви подарят подаръци, не е ли така?   smile3508
Аз лично съм решила шезлонга да е подарък, но аз да си го избера, от приятелки знам че е най добре да е вибриращ, но нека майките с повече опита кажат и те.
MaPuHa88 не разбрах защо всички ти обясняват за костюмчето че е рано? Аз съм купила много такива гащеризончета. А и кво ти пука от хорското мнение, аз съм на принципа "Говорете си не ми пречите". Иначе костюмчето е много сладко  Peace

# 452
Да, този който имам вибрира, дано да върши работа, а не е поредната изгъзица, за която съм похарчила пари  Mr. Green

# 453
^VALINA^ много хубаво, че си се насочила към обикновените коритца. Ако си купиш стойката изобщо няма да сбъркаш, а бебето можеш да слагаш на хавлиена подложка или пластмасов шезлонг.
bonniem аз храних Яни първо с Аптамил, но после минахме на Милумил, защото е по гъстичко. Водичката наистина се преварява и трябва да се изчака до температура малко по-топла от водата за другите марки млека. Аз си преварявах вода за целия ден и после необходимата доза я топлех в микровълновата. Не съм сигурна, но си мисля че дори и другите марки млека не се разтварят в студена вода, защото не съм ползвала, но нали все пак трябва да са с телесна температура, близка до кърмата.
Този път ще се поуча от грешките, които допуснах при кърменето на първото дете и ще пробвам до последно, но ако пак не се получи Милумила е нашето мляко.
psm кое е това изследване за "акуто" ????  newsm78
Да ви се оплача - вчера майка ми отишла и ми накупила козметиката, две шишета за хранене и подложката за ваничката без да се посъветва с мен. Не че щях да купя други марки-същото щях да взема и аз, но ме лиши от удоволствието да се пошматкам из магазините и да зяпам.  #Cussing out Много съм й ядосана и от вчера не й говоря.

# 454
Като влезеш в 9 месец и си правиш това изслеване,взимаш си  ако в стирилно шише и го носиш в лабораторията.Ако го нямаш това изследване като отидеш да раждаш те държали в ИЗОТО,а не при дру+гите родилки.

# 455
Аааа, шезлонга и аз на приятелки ще го оставям. Точно вибриращ на Fisher Price съм харесала. Активната гимнастика също е роднински подарък Laughing

# 456
Билянка,не се сърди толкова на майка ти!Все пак и тя си е начесала крастата,е може би трябваше да те вземе със себе си,но ...не се е усетила по-рано.И тук се сещам за приказката "Няма ненаказано добро".Нали си е твоята майчица ще и простиш няма как!Ако беше свекърва ти по-сложно,но...
Шезлонгът е много хубав.

# 457
  • София
Хаха това за свекървата ми хареса  Joy

П.С. Това изследване за "а-то" за пръв път го чувам, за какво е?

# 458
Щрихи от българската действителност понякога Joy Joy Joy За щастие не винаги и не при всички! Hug Hug Hug

# 459
  • София
Ади, не съм Марина, ама мисля че заради обувките са и казали, че е много рано. Те ще трябват чак като започне да се опитва да ходи.

# 460
  • Miami
psm кое е това изследване за "акуто" ????  newsm78
Казва се изследване на анален секрет. Аз си го платих, защото ми казаха, че им свършили направленията.

Шезлонга на фишър прайс е страхотен, според моя приятелка.  Аз нямам шезлонг и сега може да се обзаведа, бил една полезна вещ. А една друга моя приятелка си купи люлката на фишър прайс и е още по доволна.

# 461
На нас близки ни дадоха шезлонг(но не е вибриращ или люлеещ) и ме подпитваха колежки какво искам за подарък-едната идея,която им подхвърли е за люлка,но да видим,че май не всяко детенце обича да се люля.А и те може друго да решат.Играчки никакви не сме взимали,според мен има време,а и нека да има какво да подаряват близки и приятели:)

# 462
Ади, не съм Марина, ама мисля че заради обувките са и казали, че е много рано. Те ще трябват чак като започне да се опитва да ходи.
 newsm10 точно за невероятните оранжеви обувчици става въпрос. Simple Smile за кой от шезлонгите на фишър прайс става въпрос че те са много..- и на мен ще ми е подарък - само трябва да го избера Simple Smile)) а люлките не са ли за малко по-големи бебчета???

# 463
Ние имаме от баткото най- обикновен шезлонг на Бертони без батерии и люлка на Фишър Прайс, която се люлее на батерии и върти 10 приспивни песнички. В голяма полза ми беше и на мен особено като трябваше да свърша някаква работа или да вляза до банята  Whistling Но се стараех да не прекалявам с това да държа бебето дълго време в шезлонга или люлката, че иначе привикват да ги клатиш, унася ги, и всеки път ако трябва да ги друскаме за сън...  #Crazy

# 464
  • Miami
а люлките не са ли за малко по-големи бебчета???
Не, стават за малки бебчета. Ето това е http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6297
Лунен сън е права, че не всяко бебе обича да се люлее.

Общи условия

Активация на акаунт