АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се чак на 5 страничка Embarassed
Либи, радвам се, че нещата се подобряват, силно стиснати палци бързичко да се приберете удома.
Аз вчера бях на преглед. Едричък вървял господина, но доктора не каза килограми, не било сигурно.
Сестрата ми даде списък с необходимите неща. Леле момичета, не остана и на мен уж ще ми е за втори път, а започнах да се стряскам, сега е защото си знам датата понеже ще е секцио, преди бях по-спокойна защото все си казвах има време...

# 61
Добро утро и от мен, въпреки че и аз съм от тези, които не могат да спят.  Sad
Либи, радвам се че нещата при вас вървят добре, не съм се и съмнявала, стискам палци!
Браво за новата темичка, давайте да пишем, че май не остана мното до края. Направо не мога да повярвам как мина времето, преди ми се искаше да минава по-бързо, а сега като наближава не искам да свършва бременността ми.  Sad
Аз ходих веднъж на запис, но от частния кабинет на доктора при който ходя. Иначе на редовните консултации по здравната каса -нищо.
За килограмите съм +9 в 35 г.с. , честно казано изобщо не ги мисля килограмите. Сега мисля само за бебка и да изчака още няколко седмици, да не излиза все още.
Сега сме се втурнали в шопинг треска  #Crazy. И май горе-долу почти всичко вече си накупихме. Остаха още някои неща и нямам търпение да излизам пак по магазините да купувам  Blush Crazy Много се зареждам като гледим мънички дрешки и всякакви бебешки нещица.  Embarassed
Приятен шопинг на всички !

# 62
Здравейте на всички!
Ади благодарим за новата темичка!
Либи радвам се за теб и за София, дано скоро сте си вече у дома!
Усмихнат и прохладен ден!

# 63
оф сега вибждам че от коментара ми е излезнал само 1/10 заради смотаната клавиатура,която или прави супер много грешки или прескача директно на различни страници.....исках да попитам момичетата които поръчват с посредник, мога ли от мадъркеър да платя с моя карта и да ги използвам само за транспорта и същия въпрос ваци и за сайта на некст.,да не ме таксуват тия 8 % комисионна...мерси предварително

# 64
оф сега вибждам че от коментара ми е излезнал само 1/10 заради смотаната клавиатура,която или прави супер много грешки или прескача директно на различни страници.....исках да попитам момичетата които поръчват с посредник, мога ли от мадъркеър да платя с моя карта и да ги използвам само за транспорта и същия въпрос ваци и за сайта на некст.,да не ме таксуват тия 8 % комисионна...мерси предварително

От Mothercare може и само пращаш нещата на адреса на превозвача, но от Next не приемат БГ карти и трябва и посредник. На мен специално от Next нещата ми ги донесе една приятелка.
Марина 88, ще запълня целия албум с коремището си Simple Smile. Шегувам се, все не мога да стигна до снимки, че си довършвам и аз едни мои си неща в офиса.

# 65
всички се оплаквате как не може да спите.. айде аз пък да ви се похваля- спах до 11.40 , преди малко закусах.. сега ще си правя и бисквитена торта Simple Smile много трудно ставам сутрин- после целия ми ден е сънлив  и мързелив( което е по-лошия вариант) , но не съжалявам че спя по 20 часа, сигурна съм че после няма да имам такава възможност  Twisted Evil искам едно будно дете, лудичко, да не се спира да ме ядосва  Twisted Evil  Simple Smile .. - те по ми харесват от опита ми на работа Simple Smile)
 П.С забравих да кажа че изчистих къщата, и чакам пилето да се размрази да готвя- мързела ми е в рамките на допустимото Simple Smile хахахаха 

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 13:26 от MaPuHa88

# 66
маринка аз също съм студентка и дори вчера ходих в социалните и проверих и за тези пари които са 2880лв за които ще се попълва много много документация.

# 67
тази помощ не зависи от никакви доходи , което е много готино, аз изчетох  толкова инфо защото ми казаха ,че след като ще вземам майчински( защото съм работила) съм нямала право на тези 2880лв... истината е че 2те неща не са взаймно изключващи се - ще ги взема и 2те и нормално- като съм се борила на 2 фронта да взема облаги и от 2та  newsm10
П.С като почне учебната година септември ли трябва да се ходи в социалните или може по рано? нещо друго интересно казаха ли ти? аз като четох , не останах с впечатлението ,че са много документи за попълване ..

# 68
ами като се роди детето веднага могат да се подадът тези документи които трябва да са напълно изрядни защото всичко минава през комисия.

# 69
misleto,

спалното чувалче от ларедут за колко голямо бебе е .сега лятото няма ли да му е горещичко.

# 70
Здравейте, момичета Simple Smile

Момичетата редовни студентки, с първото си раждане аз получих тази еднократна помощ, много добре ни дойде, и изобщо не я забавиха. Не помня много, номисля, че в рамките на 15 дни ми ги преведоха.  Mr. Green Като разбрах, че пак съм бременна, мъжа ми ме базикаше да записвам още веднъж редовно без значение къде и какво, че пак да се възползваме от офертата.  Joy  Документа, който трябва да представите, че сте редовна студентка се взима от "Отдел студенти/Услуги студенти" или не знам как се води в различните университета този вид кабинет, който обслужва студентите. От там за 5мин. ви изкарват една бележка, че се водите редовно обучение, но трябва да сте родили- неможе предварително да я извадите. Може да не чакате да започне учебната година, защото администрацията в университети работи, дори и да има служители в отпуск все ще има кой да ви обслужи. Ое повече си мисля, че като започне учебната година ще е пълно с хора и ще има да чакате дъъългоо пред кабинета. Не забравяйте и студентската си книжка.  Peace

За тоновете- аз не съм влязла в 9-тия още, но не ми ги и мерят сега. Иначе с първата бременност ме викаха всяка седмица от 9-тия месец дами ги мерят.  Peace

За размерите на бебето- моя док. позна до точност сина ми ден преди да се роди. А когато се получават такива разлики от сорта- да ви кажат, че бебето тези 3,600кг. а то се роди 3,000кг. това е вероятно е манипулация (добра или лоша) от страна на док. На мен лично ми се е случвало друг доктор да ми казва, че бебето върви много голямо и ще е наложително секцио  #Cussing out  Така, че не се поддавайте на гоооолемите килограми и трудното раждане.

Шопинг треската и мен ме е обвзела ама още нищо не купувам. Още се чудя къде- какво  newsm78

Либи, силни гушки и от нас. Междудругото и аз много се страхувам от секцио. Подготвям се психически и на двата вариянта раждане, но някакси искам да е нормално.  Praynig

# 71
  • Ямбол
По отношение на името - ще бъде Магдалена нашата девойка, между другото ако беше момче шях да се боря да го кръстя Калоян, май че Кейла го беше споменала малко по-напред, много любимо мое име е. А за козметиката - спряла съм се на Веледа, на мен лично ми допадна много, хареса ми и като аромат и като козметика изобщо.
Между другото, не са мерили тонове, не са и "засичали" колко тежи бебето, но след 10-на дни съм на консултация, трябва да си взема и болничния и ще разпитам лекарката.

# 72
  • София
misleto,

спалното чувалче от ларедут за колко голямо бебе е .сега лятото няма ли да му е горещичко.

Чувалчето е за количка,не е за спане,според мен е за късна есен и евентуално при добре облечено бебче можа да се използва и зимата.

# 73
misleto,

http://www.laredoute.fr/vente-nid-dange-bebe-fille-et-garcon.asp … mp;sizecode=99999

за това ли става въпрос,а ако има кош за новородено/зимен кош/ ще има ли нужда от такова чувалче?
Чувалчето е за количка,не е за спане,според мен е за късна есен и евентуално при добре облечено бебче можа да се използва и зимата.

# 74
ако се занимавате да готвите ( аз обичам много и го правя постоянно) това е рецепта ,която трябва да опитате.. Simple Smile http://www.receptite.com/recepta.php?r=7346 до сега я правих... невероятна стана... и бисквитената тортичка също... Simple Smile нямам търпение да ги нападна Simple SmileLaughing

Общи условия

Активация на акаунт