АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Честит Рожден ден, Кори  smile3525  smile3510 bdbaloni!
Пожелавам ти да си много здрава, голяма късметлийка и чудесно здраво бебче следващия месец. Весело изкарване на празника.
Днес моя брат също има рожден ден Simple Smile

И аз искам да се включа в поръчката с едно синьо чувалче и едно бяло/зелено (rayé vert/blanc) гащаризонче - размер 1 месец 54 см - http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-longue-bebe-fille-et-g … e=2&pos=1_n_n
Кажете моля Ви на кой да изпратя паричките!

За киселините - не съм имала при първата бременност, но детенце се роди с пънкарска прическа - гребена му беше 4-5 см. В стая бяхме с една мама, на която детенцето се роди с рижа коса също в обилно количество, та ги бяха кръстили "Пънки" и "Рижко"  Joy

Ако още отбелязвате на първа страница, кой, къде ще ражда - аз пак в Майчин дом, София

# 376
Момичета утре кой ще ходи на лекцията за кърменето в ЦУМ? Да се чакаме някъде отпред ако искате?

# 377
Бройте ме и мен с едно синьо чувалче.

# 378
Кори, честит рожден ден и от мен. Да си жива и здрава, много щастлива и обичана. ПОжелавам ти едно леко раждане другия месец и да гушкаш най- голямата радост на света  Hug  Hug  Hug   bouquet

Този колан за бременни ми се струва  доста неудобен  Rolling Eyes

Аз имам колан- гащи за след раждане на Чико. Носих го непрестанно около месец, но мисля, че нямаше голяма полза по отношение на прибирането на корема. Колкото до спорта- мързеливичка съм си и моя спорт последните 1-2 години е детето и домакинската работа и такъв се очертава да е и през следващите 1-2 години. Трябва да ви кажа, че има голям ефект да бягаш подир един малък "свободен електрон"  hahaha С първата си бременност доста килограми качих и сръвнително бързо ги свалих, но освен грижите по малкия мисля, че и кърменето допренесе за това.  Peace Мисля и този път да заложа основно на тези "спортове", още повече, че дори и да искам да тренирам нещо допълнително ми е почти невъзможно, защото няма кой да ми помага в отглеждането на децата и ние с мъжа ми се справяме сами. А свободното си време (което е доста малко) гледаме да го оползотворяваме за нас двамата.  Heart Eyes  Mr. Green

# 379

Лунен сън, коланът, от който се интересуваш, струва околко 60 лв.. (може би 62-63, но не искам да те подвеждам с точна цифра, защото не съм сигурна!) вчера си купих сутиен за кърмене от тази немска марка и ми показаха и колана на живо! струва ми се много качествен, но специално за себе си съм убедена, че ще ми е неприятно да го нося, защото ужасно съм свикнала с дрехи с ниска талия и дори и панталон за бременни с висока не можах да изтърпя.. иначе продавачката ми обясни, че тези колани били особено подходящи за след секцио!
Simple Smile

Кори, честит рожден ден!   bouquet

# 380
  • София
misleto

аз си харесах това
http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-garcon-et-fille … mp;sizecode=00060

цвят - жълт, размер - 3 месеца.
Сега е намалено на 8 евро.

Две момичета казаха че искат чувалчета   - gala9  и IR. Ама забравих какви цветове искаха.
Може да се изполсва някой код за безплатна доставка - виж в тази тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504620.msg15470426#msg15470426

Аз предния път си поръчах подобно комплектче. Чакам доставката му. Сложих го в кошницата. Иначе кодовете не винаги сработват и аз все нямам късмет с тях.До вечерта ще изчакам да ми потвърдите,дали да ви поръчвам.Доставката е 5,95Е (мисля,че не се променя от броя покупки), на сумата от покупките се начисляват допълнителни 10 %.

IR мога да ти поръчам,но после и с доставката до Варна,то ще ти е по-изгодно да ти обясня,как сама да поръчаш,отколкото да идва до София и после да ти го пращам.

# 381
IR мога да ти поръчам,но после и с доставката до Варна,то ще ти е по-изгодно да ти обясня,как сама да поръчаш,отколкото да идва до София и после да ти го пращам.
Ако се праща по пощата излиза доста по-малко парички да се изпрати,отколкото по куриер.На мен вчера ми се маложи да пращам обувки за рекламация до Плодвив на сестра ми  и ми взеха 1,84лв.,а имаше и още нещо дребничко в кутията с обувки.Това за инфо,ако ви се наложи:) Hug
А иначе колан имам на китайска фирма,доста добро качество,преди 2 години ми го подариха след спонтанния аборт,ще видя дали ще го ползвам... Гледах по-скоро за сутиените за кърмачки.Но тук в града говорих с една от продавачките на бельо и се надявам да зареди за по-едрогърди бъдещи мами  Embarassed
Сисе,мила взе ли си нощница?Аз все не мога да си харесам за болницата.Ще каже човек,че лек автомобил ще взимам,ама.... Дай идея от къде ... моля те,то чак ми е смешно какво съм диване:)Ама да ми е удобен евентуално за кърмене Hug И аз съм леко от мързеливичките,не че не ми личи  Embarassed

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 15:32 от Лунен сън

# 382
  • София
Хич не се сетих за пращане по пощата ooooh!.
Станахте много хора,за това който окончателно е решил да ми прати линк на лични до 19ч.Също директно си казвам,че трябва да видя банката колко ще ми вземе за банков превод,а ако знае някой колко е процента от сумата ще съм благодарна да ми каже,защото тя самата доставка така ще ни излезе без пари,но немога да поема банковата такса на голяма сума Peace.
Предупреждавам,че доставката ще ни се забави,защото сега са намаления и пристигат по-бавно.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 15:51 от misleto

# 383
maya22, аз мисля да посетя лекцията утре в ЦУМ. Да се уговорим да се чакаме отвън. Аз като се записвах, ми казаха да сме там към 10:15.

# 384
И аз преди време не сещах,но...  Wink Изкушавам се и аз да си поръчам нещичко,но нека си начеша крастата и по-нататък:)Дано ви излезе изгодно!

# 385
elleto, maya22, аз също ще ходя. Само кажете в колко часа и къде и съм там  Sunglasses Можем даже да го драснем и във фейсбук, за да знаят всички, които решат да идват  Wink

# 386
Относно коланите и аз съм на мнение, че правят ленива мускулатурата. Когато преди три години родих сина си секцио, кожата на корема ми висеше ужасно, напомняше изпразнен мех. Започнах да нося подобен колан и с него ми беше страшно удобно, но махнех ли го, чувствах голям дискомфорт, все едно корема ще ми изпадне. Тогава прочетох туй-онуй по темата и реших повече да не го нося. След 40-тия ден тръгнах на рехабилитация за раждали жени и там правехме упражнения, които ми помогнаха да си върна напълно формата.
След раждането си миналата година (този път нормално), корема ми много бързо се прибра и сигурно след около месец, никой не можеше да каже, че наскоро съм родила. Надявам се и този път да се възстановя толкова бързо.

# 387
  • София
Кори, честит рожден ден! Много здраве и положителни емоции! Hug

Аз също се записах на лекцията в ЦУМ. Надявам се да се видим Simple Smile

# 388
  • София
Един въпрос към мамите с опит относно количките. Преди малко чух коментар за напълно легналото положенние,че едва ли не, ако не е на 180градуса и има даже 10 градуса наклон това е ужасно фатално за бебето.Сега съм се разровила да чета по въпроса.Попаднах на мнения ,че в определени случаи (рефлукс при бебето),даже не се препоръчва напълно легнало.Въпроса ми е толкова ли е фатално,че за 2-3 часа бебето няма да лежи на на идеалните 180 градуса?

# 389
Един въпрос към мамите с опит относно количките. Преди малко чух коментар за напълно легналото положенние,че едва ли не, ако не е на 180градуса и има даже 10 градуса наклон това е ужасно фатално за бебето.Сега съм се разровила да чета по въпроса.Попаднах на мнения ,че в определени случаи (рефлукс при бебето),даже не се препоръчва напълно легнало.Въпроса ми е толкова ли е фатално,че за 2-3 часа бебето няма да лежи на на идеалните 180 градуса?

По принцип на количката трябва да е обозначено, че кошът става за новородено. Но аз си мисля, че някакъв минимален наклон не е фатален, а и може да го изравниш примерно с пелена. Все пак нека да кажат по-опитните майки.

Общи условия

Активация на акаунт