АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Не си спомням кой искаше спалното чувалче от Ларедут,като моето.В момента е 7Е и понеже ние сме харесали само 1 артикул от Ларедут за 10Е (нали трябва да се поръчва за повече),а искаме да поръчаме ,ако иска някой да се комбинира с мен,тъкмо ще си разделим доставката.

Може ли да дадеш линк,че го обърнах целия сайт ,ама нещо нищо не намерих  newsm78

# 361
# 362
  • София
Ооо, Ади , разбира се ,че не е задължително да е фитнес. Просто спорт. Това с теб се е случило , защото не си тренирала правилно. И аз доста време съм блъскала безсмислено в залата , чак когато попаднах на декватно студио за персонални тренировки , и започнах да работя с хора, които знаят какво правят ми стана интересно , мотивиращо и видях ефекта , който исках за по-малко от два месеца.
Иначе и аз не съм фен на фитнеса, аеробии, каланетики и други подобни.Обичам спортовете-игри:)
Файти само за уточнение, не съм блъскала безразборно, имах личен треньор в залата (това беше още докато бях в Германия), който се занимаваше с мен винаги когато бях там, но се отказах по 2 причини - тялото ми започна да прилича на бодибилдърките, което честно казано ме отвращава, и второ малко си падам мързелива и това потене и блъскане във фитнес залата много ме дразнеше и не ми доставяше никакво удоволствие, правех го насила. Затова предпочитах друг вид спорт - тае бо, плуване и водната аеробика са моите спортове. Но се радвам че ти си си намерила твоя спорт и като гледам снимките при теб наистина действа страхотно.

# 363
Здравейте момичета,

теориите за коланите дали трябва да се носят или не са доста, но аз лично съм привърженик на теорията, че е хубаво в началото да се носи докато още не е позволено да се правят упражнение (има добра поддържаща роля), после да се включат упражнения + носене на колан и накрая да се спре носенето и да се продължи с упражненията до напълно стягане. Всичко си е строго индивидуално, мускулатурата е била преразтеглена и не е действала дълго време и след раждането не може да почне да действа изведнъж, а и трябва време затова в този период се препоръчва колан. При хора които активно са спортували преди бременността и са се поддържали по време на бременността възстановяването става по бързо. А при секцио периода на възстановяване се удължава доста.

# 364
Лунен сън, цената на колана за след раждане мисля беше около 40-50 лв, но не съм 100% сигурна. Този, който нося в момента, беше 68лв. Не съм искала да прозвучи като реклама на магазина. Мисля, че няма възможност за пазаруване по интернет. Аз си пазарувам от скай сити мол. Иначе тези продукти ги има и в Хиполенд в мол Ситняково.

# 365

love001

искаааам , кажете на кой колко пари да дам предварително, за да не се притеснявате. даже ще разгледам още и ако си харесавм нещо може ли да го добавим,защото иначе сама никога няма да мога да си купя?  Hug

# 366
  • София
Здравейте момичета,
теориите за коланите дали трябва да се носят или не са доста, но аз лично съм привърженик на теорията, че е хубаво в началото да се носи докато още не е позволено да се правят упражнение (има добра поддържаща роля), после да се включат упражнения + носене на колан и накрая да се спре носенето и да се продължи с упражненията до напълно стягане. Всичко си е строго индивидуално, мускулатурата е била преразтеглена и не е действала дълго време и след раждането не може да почне да действа изведнъж, а и трябва време затова в този период се препоръчва колан. При хора които активно са спортували преди бременността и са се поддържали по време на бременността възстановяването става по бързо. А при секцио периода на възстановяване се удължава доста.
Мда ето с това изказване съм съгласна 100%. Аз за съжаление съм от тези мами на които беше забранен всякакъв спорт заради контракциите и доста съм се обездвижила, да не говорим че от 2 месеца съм само на лежане, и мисля да започна с колана и след това да включа и спорта. Благодаря за професионалното мнение dessertbird

# 367
Ади, странно е че в Германия не си попаднала на треньор. Тук е нормално да заприличаш на бодибилдърка - така наречените "треньори" това целят-- да те напомпат.То и те самите така изглеждат. Там където тренирам аз се работи за сила и за здраве , а не за маса и релеф. Треньорите са спортисти-лекоатлети, скачачи дължина , височина, единият е и кинезитерапевт. Никой от тях не изглежда като планина , а са машини , що се отнася до издържливост и сила. Тренировките не ме изморяват - напротив тонизират ме. не се гърча.Правя по 5 упражнения на тренировка в малко серии и с малко повторения. Плочки направих за 2-3 месеца без нито една коремна преса. Имат си някаква тяхна теория за цялата работа, която е много различна от масовата представа за фитнес и...действа.
Мисълта ми е ,че това че работиш с треньор не е гаранция ,че правиш правилните неща. Странно е обаче да се случи в Германия  newsm78
И аз съм съгласна с мнението на dessertbird, с изключение на последното изречение за секциото.

# 368
Лунен сън, цената на колана за след раждане мисля беше около 40-50 лв, но не съм 100% сигурна. Този, който нося в момента, беше 68лв. Не съм искала да прозвучи като реклама на магазина. Мисля, че няма възможност за пазаруване по интернет. Аз си пазарувам от скай сити мол. Иначе тези продукти ги има и в Хиполенд в мол Ситняково.
Благодаря ти,аз имам колан,който ще видим дали ще влезе в действие,подарък ми е от шефката,която се занимаваше с продажба на едни колани с магнити,които имат и лечебно действие,абе доста си бяха като цена.Просто си харесах други нещица от сайта Hug Но аз съм далечко за магазините.Благодаря ти!

# 369
Кори, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! и от мен    bigdance2 Tada Пожелавам ти много щастие, късмет, бързо и безпроблемно раждане на бебчето!!!
А относно един твой пост малко по-нагоре - за киселините - моята кума имаше киселини някъде от средата на бременността зверски киселини и си ги имаше до последния момент (когато са извадили малкия човк), което човече се оказало с ДОСТА коса за новородено  #Crazy. Даже тя ми разказваше че може плитки да му сплита  Joy (мога да сложа негова снимка в албума ни). Аз също не вярвам на бабини девитини, но при нея се оказа съвпадение (може би) Simple Smile

# 370
  • София
misleto

аз си харесах това
http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-garcon-et-fille … mp;sizecode=00060

цвят - жълт, размер - 3 месеца.
Сега е намалено на 8 евро.

Две момичета казаха че искат чувалчета   - gala9  и IR. Ама забравих какви цветове искаха.
Може да се изполсва някой код за безплатна доставка - виж в тази тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504620.msg15470426#msg15470426

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 14:52 от stassimira

# 371
Кори, честит рожден ден!  newsm67   party023
Пожелавам много здраве на теб и цялото ти семейство и най-вече на малкото човече, което чакаш! Всичко най-хубаво!

# 372
Аз кислеини не съм имала с нито една от бременностите, но първото ми детенце- момиченцето, беше с мнооого коса. И то не бебешки мъх , а гъста, тъмна ,твърда,  дълга 2-3см четинка:)

# 373
Кори, честит ти празник!!! Всичко най-хубаво ти желая!!!
 bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, никоя ли не иска да е вестителка?

# 374
  • Miami
За спорта да се изкажа и аз  Mr. Green нали ми е слабост фитнеса...
Ади, ти си една от малкото щастливки според мен, които трупат толкова бързо мускулна маса и релеф (поне така разбирам от поста ти). Какво ли не бих дала аз да имам релефно тяло, нооо при мен се получава много трудно, както и при повечето жени.  Разбира се всеки има различни критерии за красиво и хармонично тяло. Важното е, че си намерила спортове, които ти доставят удоволствие и те карат да се чувстваш добре.

Fighty
, ти не само, че нямаш корем, ами изобщо цялото ти тяло е доста стегнато за прясно раждала жена. Браво! Аз бая ще се потя докато си стигна предишната форма  ooooh!

За коланите - аз също съм чувала, че правят мързелива мускулатурата, но за тези колани, които се носят по време на бременността, нещо такова http://family-bg.com/prX_1669.htm , но те пък са добри за тези, които имат болки в кръста.
За тези за след бременност не знам. То освен мускула след раждането и кожата може да е доста поотпусната. Аз нямах тези проблеми, много бързо след раждането ми се прибра корема, дори и без упражнения. Все пак бях спортувала активно преди това и явно оказва влияние. Пък и корема ми не беше голям, може би и това има значение.

de66ko , чисто съвпадение е това при твоята приятелка  Simple Smile

Благодаря още веднъж за пожеланията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт