АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Кори, честит рожден ден, мила!:)

Ади, аз си купих един за след раждане от другия вид обаче...ето тези - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2866  сложих го един два пъти и това беше. А и свекърва ми (кинезитерапевт ) ми каза нещо , което ми се стори логично , знам ли...каза че така ще "разглезя" мускулатурата и по-трудно ще се стегне. Между другото , ако някоя от вас го иска да ми пише на лични- подарявам го:)

# 346
  • София
Кори, честит рожден ден и от мен-жива и здрава и много щастлива с бебето другия месец.
Файти, питай свекърва ти от кога може да се правят упражнения за стягане на мускулите на корема, знам че не е хубаво веднага след раждане, особено ако е секцио, то и не е възможно де. Та от кога е безопасно да се правят такива неща.

# 347
  • София
Не разбирам как така по трудно ще се стегне мускулатурата, като идеята на този клин (който аз показах) уж е точно мускулатурата да се стегне и възтанови по бързо(поне така пише)? Една моя колежка ми каза задължително да си взема такъв, но от типа клин, не от другите, разказва ми как при първото и раждане корема и се прибрал в първоначалната си форма чак след 1 година а при второто раждане с клина само за 2-3 месеца. Незнам в голяма чуденка съм дали наистина има ефект.

# 348
Аз пък съм си харесала този колан http://www.izamama.com/index.php?lnk=MDA0MDAxMDA2MDAw. Ползвам в момента пак колан на Анита за бременни и съм много доволна - все още не ме боли кръста, а имам изкривяване долу, на ломбалните прешлени и би трябвало до сега да съм много зле, но...този колан наистина върши чудеса! А и без тренировки няма да се върнем лесно към старите си форми (аз до момента съм качила 16 кг  Rolling Eyes )

# 349
  Аз си мислия, че тези колани могат само да спомогнат за възстановяването. Без упражнения не мисля, че ще се получи някакъв ефект, а пък и какъвто ще да е колана.
    За това кога да се започва с упражненията- за всеки е индивидуално. Зависи ти самата как ще се чувстваш и в началото съвсем леки упражнения без особенно натоварване. Те бебеците достатъчно си мисля, че ще ни помогнат Party

# 350
Ади , идеята е че това нещо придържа прибран корема и си е един вид патерица за мускулатурата. Не съм сигурна в истинността на това, но ми се струва логично.
Shanika,  упражнения за мускулатурата на корема- след 40тия ден. Аз и двата пъти си тръгнах на фитнес след 40тия ден.
Ади, ако искаш да не ти се прибира корема цяла година - спорт му е майката.Това е мускул. Знаеш как се оформят мускулите. А това че единия път и се прибирал година , а другия 2-3 месеца- нали знаеш,че зависи и от това каксе е хранила, колко се е движили и т.н. При мен до 40тия ден се прибираше това дето поувисва лед раждането, а след това за още месец със спорт- не си личи изобщо, че съм раждала.
http://family.webshots.com/photo/1300262918057625974hButCw
http://family.webshots.com/photo/1327589542057625974suIgKH    тези са след първото раждане.

# 351
  • София
Не си спомням кой искаше спалното чувалче от Ларедут,като моето.В момента е 7Е и понеже ние сме харесали само 1 артикул от Ларедут за 10Е (нали трябва да се поръчва за повече),а искаме да поръчаме ,ако иска някой да се комбинира с мен,тъкмо ще си разделим доставката.

# 352

П.С. Кейла,не стига,че пишем заедно,но и ни тече еднакво мисълта:)

newsm10

# 353
  • София
Не си спомням кой искаше спалното чувалче от Ларедут,като моето.В момента е 7Е и понеже ние сме харесали само 1 артикул от Ларедут за 10Е (нали трябва да се поръчва за повече),а искаме да поръчаме ,ако иска някой да се комбинира с мен,тъкмо ще си разделим доставката.

Прати линк към чувалчето да го видя

# 354

и аз се "нереждам" за синьо,поръчвай ,веднага пращам парички Wink

# 355
  • София
Файти съгласна съм че без спорт няма как да се поддържа форма. Но аз лично не съм фен на фитнеса. Сърдете ми се ако искате, но съм тренирала фитнес около година и ефекта при мен беше че мазнините вместо да се стопят се превърнаха в мускули - гадна работа и грозна картинка. Иначе обичам водните спортове - плувам много редовно (сега не де, щото не ми дават да спортувам, но преди) и от 2 години тренирам водна аеробика, която много харесвам, тъй като извайва чудесно тялото без да натоварва мускулите и сърцето, т.е натоварва мускулите, но поради безтегловността във водата не се усеща.
Но все пак който както си е свикнал нали така, важното е да се спортува.   Peace
Друг е въпроса дали ще ми остава време с бебока.

# 356
Кори,  nbirthday
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива и живот и здраве другият месец да гушкаш една сладка принцеса!

За коланите и аз съм чувала, че правят мързелива мускулатурата. А упражнения след секцио - след 40-тия ден.
Засега карам на небременни дрехи, поне модата е благосклонна към нас.
А и да се оплача, че през нощта ме скъса от ритници това дете. Само да не "спи" така и след раждането. Simple Smile

# 357
  • София
misleto  аз сега ще разгледам и ако харесам нящо ще ти кажа.

# 358
Ооо, Ади , разбира се ,че не е задължително да е фитнес. Просто спорт. Това с теб се е случило , защото не си тренирала правилно. И аз доста време съм блъскала безсмислено в залата , чак когато попаднах на декватно студио за персонални тренировки , и започнах да работя с хора, които знаят какво правят ми стана интересно , мотивиращо и видях ефекта , който исках за по-малко от два месеца.
Иначе и аз не съм фен на фитнеса, аеробии, каланетики и други подобни.Обичам спортовете-игри:)

# 359
Аз пък съм си харесала този колан http://www.izamama.com/index.php?lnk=MDA0MDAxMDA2MDAw. Ползвам в момента пак колан на Анита за бременни и съм много доволна - все още не ме боли кръста, а имам изкривяване долу, на ломбалните прешлени и би трябвало до сега да съм много зле, но...този колан наистина върши чудеса! А и без тренировки няма да се върнем лесно към старите си форми (аз до момента съм качила 16 кг  Rolling Eyes )
Доколкото разбирам това е само рклама на магазините и нямат опция за онлайн поръчки,в която да се ориентираме и за цени,нали? Благодаря ти!Радвам се,че се чувстваш добре!

Общи условия

Активация на акаунт