АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Малката ме събуди, че и се пикало и сега няма заспиване, ще вися пак пред телевизора докато съмне Close Не мога да спя изобщо, толкова ми е трудно да заспя...мъчат ме едни зверски киселини, от които чак очите ми се насълзяват. Е оплаках ви се в този късен час.
Секрет изследвах предишната бременност, анален и вагинален, но сега като се знае че ще е секцио не са ми пускали. Явно наистина е за да не се зарази бебо, ако има нещо.

# 481
  • София
Добро утро от мен!
Аз тази сутрин сравнително рано се събудих понеже ми се беше запушил носа и не можех да дишам и сега гледам Бате Енчо а моя мъник така ме рита в ребрата че едвам дишам, но му се радвам супер много.
Хайде една сутрешна закуска от мен и приятен уикенд:

# 482
Добро утро и от мен!Ади,мерси за закусчицата!Точно си мисля,че ми се хапва нещо ,но и аз не знам какво Simple Smile И аз станах ранко към 6,30ч.Тренира ме мънинката как реагирам:)И аз сега се радвам на ритничета:)Но съм на вълна БГрадио.Та поздрав с песента,която върви в момента и много ми харесва: http://www.bgradio.net/xpop_video.php?id=0&trl_id=261&pi … 261_Mariana_Orlin 4ui me s nad.flv А иначе точно опаковах едно одеалце за едно юлско бебче-подарък,много му се кефя на Бертони с Бременските музиканти.Много обичам подаръци.
Хубав уикенд и от мен!

# 483
Привет и от мен!
Въпреки, че нощта беше прохладна и аз не можах да спя - започва се ...
В Тина Киркова не разрешават с пижами, а само с нощници, за да те преглеждат по-лесно преди и след раждането. Но тази пижама на Марина определено ми хареса за вкъщи. Някой има ли представа къде мога да намеря такава в София?
Преди 2,5 г. Калоян направи някаква алергия и тъй като докторите решиха, че е от домашен прах се наложи да махна всички пердета. Сега сме на алуминиеви щори и се родих, защото са много лесни за почистване.  Wink

# 484
http://baby.igra4kite.com/product_info.php?products_id=9219
Момичета, една моя приятелка е с такъв шезлонг - много е доволна, каза че си има всичко: вибрация, мелодия и което е хубаво, че това на което са закачени играчките е подвижно-може да се движи по-близо или по-далече от бебето. Освен това има няколко степени на повдигане на бебето и го има и в розов цвят (http://baby.igra4kite.com/product_info.php?products_id=9216).
Аз засега съм се ориентирала към него.
Тези, които гледах на FP ми се струват много малки и нестабилни-в смисъл, че е само един плат и ми се струва че бебето ще се сгъва.
Но това е моето мнение.

# 485
Villleta- около  спортна зала има бурлекс , някъде срещу него ( горе долу срещу него Simple Smile ) има маганизче за бг белъо. от там за 15 лв  Grinning иначе наистина всички нощници са едни грозновати - а това стои готино , като по голяма фанелка или рокличка Simple Smile)
tuta поне ако се засечем по болниците ( аз ще съм в Аг) ще се познаем по нощничките Simple Smile
днес нещо с кръвното съм зле- мн ниско- даже лягам да гледам някой филм , че ми е адски отмаляло.. нз кой спомена за съня- но вечер се чувствам 300 кила, не мога да се обърна от едната на другата страна .. мн трудно става Simple Smile

# 486
Привет и от мен на всички!  Hug
Не знам как сте вие, но днес на мен нещо не ми е ден...от сутринта съм в ужасно настроение, все ми се плаче... гадна работа  Cry Tired Сега сме си на караваната на Искъра и аз вместо да се наслаждавам на хубавото време....се чувствам много зле, някаква мъка ме е налегнала...странна. Сигурно пак са тия пусти хормони, дано мине бързо  Praynig

За мамите от Варна - на колхозния пазар, в гаражите в първия висок блок има всякакви неща за бебета и за мами - там със сигурност има нощници - такива, дето искат в АГ-то. От там купихме такива за братовчедка ми преди 2 години и никак не бяха лоши (имайте предвид, че едната нощница се хвърля...използва се само за самото раждане...поне тя така ми разправя).

Хубав ден от мен! И се усмихвайте (вместо мен)!  Laughing

# 487
  • София
Момичета,
днес просто е ужасен ден. На обяд излязохме и ходихме с мъжа ми на фризьор, после до Скай сити мола да поръчаме матрачето и да си купя колан да ми държи корема че нещо много зле. И като се върнахме имахме за малко гости и тъкмо си тръгнаха и аз легнах на дивана и като ме заболя ниско долу - отивам до тоалетната да пишкам и гледам кръв. Направо ми се изправи косата, казвам ви. Веднага отидохме във Вита, доктора прегледа тоновете, каза че са супер, гледа ме супер обстойно на ехографа и каза че водите са си в норма (достатъчно) но бебето е много ниско долу а не трябва да е. После ми взе вагинален секрет, но вече беше по скоро розов от колкото като чиста кръв, което е добре. После ми направи някакъв тест за околоплодни води, и ми даде една спринцовка с този препарат да си правя в нас този тест ако имам подозрение за изтичане на околоплодни води. И каза лежане - никакво ходене повече, само на прегледи. Каза довечера ако пак прокървя да ходя направо в Шейново. Багажа ми е приготвен дано не се наложи.
Имам нужда от вашата подкрепа за мен и бебко. Трябва някак да устискаме още поне 20 дена.
 Praynig Praynig Praynig
Ох сега ми е малко по спокойно ама какъв рев му дръпнах по път за Вита не е истина. Пазете се и вие, че не е шега работа.

# 488
Ади, спирай тогава обиколките и фризъорите и само си почивай!! Simple Smile дръж крачетата здраво стиснати още има време Simple Smile то и без това като си лежиш вкъщи , няма нужда от фризъор- няма кой да ти се радва после ( в освен мъжа ти ) . Изтегли си бг сериала- Стъклен Дом- много ще ти хареса и ще ти отнеме вниманието за 2-3 дена Simple Smile аз вчера го изгледах , чак ми е тъжно че свърши.. пази се  Hug  Hug
vchavdarova хубаво , че каза че се хвърля едната нощничка че да не ми хвърлят сладурската нощница с количката Simple Smile .. другата , която взема значи може да е грозничка и евтинка .. Simple Smile А днес си мислих за теб- завиждах ти МЪНИЧКО , беше споменала , че сте всяка събота и неделя на язовир Simple Smile) приятно прекарване - дано ти се оправи настроението Simple Smile

# 489
Ади, радвам се, че все пак всичко се е разминало. Ти и без това каза, че бебето върви напред, та не се притеснявай излишно. Ще полежиш малко повече, пък ако юнака си е решил, че му е време всичко ще е ок. Доктора каза ли ти колко тежи за момента?
MaPuHa88, нощничката ти е страхотна! Ти така ме зариби, че днес и аз пообиколих тук-таме. Оказа се, че и в София ги има. На едно място ги видях за 20лв., но ми се стори малко пресилена цената, затова реших да пообиколя още малко. Междувременно си взех още една с плохички отстрани на гърдите (само 10лв.). На път за вкъщи, в едно магазинче на пазарчето на Младост 1, се оказа, че нощничката с количката току-що е свършила. Имаха с друга картинка, но аз реших да почакам докато отново доставят. Имаше и още един модел, с много сладки котенца в сиво и бордо, цялата с копчета до долу (и двете бяха на цена 14лв.).

# 490
  • София
Ади стискай още малко ,с теб сме.Аз ако не рода днес ,ще си дочакам секциото.Цялата клиника на мъжа ми -10 човека персонал заедно с половинките и децата бяха на барбекю у нас.Уж жените ми помагаха ,но се скапах много ,едвам  мърдам.Пуснах една ,но има поне още 2 миялни с чинии и чаши.Сега си тръгнаха и аз се докопах до дивана,мисля че няма да мога да мръдна близките 24 часа.Добре че бебчо се размърда като легнах,че се бях изплашила че не го усещам,но и той се е ушашавил сигурно.Повече такива експерименти няма да си правя.

# 491
Аделина, почивай и не се преуморявай, стискам ти палци  Hug

Момичета, явно все още си мислим, че сме много енергични и активни и се захващаме с неща не особено подходящи за силите на бременни Simple Smile
Аз от вчера върша разни щуротии и се чудя как онзи дребния още не е тръгнал.

Снощи ходихме за малко до Боровец и се върнахме, доста път си беше за няколко часа, добре че бяха оправили пътя.
Днес пък сутринта имахме малко работа на "Женския пазар"  Whistling , след това водих 2 котки на кастрация, като едната за малко да избяга, но аз проявих някаква страшна ловкост  ooooh!, добре че мъжът ми и една приятелка помогнаха след това.

# 492
  • София
Ади, спокойствие и лежане! Стискам ти палци да е фалшива тревога  Hug

# 493
Ади,стискай още мънинко остана!Полежавай и дано всичко е наред!С теб сме Hug Hug Hug
Явно трябва вече да се пестим повечко! Naughty
Пуф,и аз най-после реших великата дилема с нощниците Laughing Взех 2,които не изгледат чак толкова зле,дори и ми харесаха:)Тези с картинките ги гледах-с едни котенца,но имам такава пижамка и много бързо и се ожули щампичката.Затова реших да не взимам такава,иначе и на мен ми са много сладурски.А пък,ако се унищои едната нощница няма да ме е толкова яд.Едната беше 11лв.,другата 13лв.Сисе-от търговията.Имахме път натам за креватче и просто уцелихме.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 19:01 от Лунен сън

# 494
  • София
adelina_bg - Всичко ще бъде наред. Peace
Постоянно се опитвам да си наложа да намаля темпото до минимум и всеки път като се почувствам добре и се усещам ,че прекалявам.След това си блъскам главата,как съм могла и страдам от контракции,преди 2 вечери имах и болки,доста се бях ошашкала.
Време е да си легнем на задниците и да чакаме кротко,момента когато мъниците решат да излизат.

Общи условия

Активация на акаунт