АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 495

Време е да си легнем на задниците и да чакаме кротко,момента когато мъниците решат да излизат.

Абсолютно  Peace

# 496
Е аз съм чувала,че трябва доста да се ходи пеша,но явно си зависи от състоянието.И на мен ми е трудно да преценя по колко newsm78

# 497
adelina_bg, всичко ще се оправи! Почивай си вече и бъди сигурна, че нещата ще се наредят както трябва!  Hug Hug Hug

И на мен днес не ми е ден нещо... плаче ми се постоянно, скарах се с мъжа ми преди малко и ми е супер изнервено. Надявам се да ми мине. Иначе имам болки от няколко дни ниско долу, не мога да преценя дали са болки в костите или в корема... странни са. Особено като ми се допишка, почва повече да ме боли... но ще си изчакам прегледа в сряда да видим. Усещам бебето да мърда и затова съм спокойна и гледам повече да си почивам, така че предполагам, че всичко е наред и е просто тежестта вече от бременността. Никога не съм предполагала, че да си бременна всъщност изобщо не е лесно за някои хора. Наистина много неща не се проумяват докато не ти дойдат до главата.

Hug за всички!

# 498
  • София
Благодаря ви момичета за позитивната енергия която ми пращате. Аз все още не се чувствам добре, боли ме кръста макар да лежа и да не ставам.
Маринка това със сериала е супер идея, само дето съм гледала всичките серии, че и по два пъти (с мъжа ми сме големи фенове  Twisted Evil).
Иначе бебчо наистина върви напред, доктора каза че според ехографа е около 2800г, но това си е божа работа дали наистина е толкова, а и все пак и доктора го каза че теглото на бебето не е определящо за това колко е развито. Едно обаче е сигурно че няма да устискам до термина ми (28.08). Доктора каза че най-късно на 10-12 трябва да извадим бебето, тъй като главата му ще стане много голяма а таза ми е малък и няма да може да излезе.
РедШу завиждам ти как можеш да пътуваш. Аз все си мислех че си въобразявам, но наистина като се возя в кола, пък макар и само за 10 мин и имам чувството че бебето ще излезе. Доктора каза че действително е супер ниско и ме притиска страшно много затова не е желателно да се возя в кола или ако се наложи да караме бавно и по възможност по маршрут без дупки  Joy (то има ли такъв )

# 499
Ади, почивай мила. Аз споменах ,че от оня ден съм на някакво лекарство ...гинипрал. Не съм разказвала подробно , ама вечерта си получих болезненени контракции, на често, почти не спираха. Честно казано тайно се надявах да приключваме вече с тая работа, но като се обадих на доки тя каза ,че е много рано и да пия хапчетата на 6 часа, помежду магнезий и така до края. За подготвителните контракции я питах ок ли са-тя каза "ако са до 10 на денонощие". Какво ти 10, аз имам по 10 само вечер като легна да гледам сериалче. Ама по цял ден обикалям и съм активна. Поне след тези болезнените спрях да вдигам малките....че и тях ги местех насам натам.
кажете от къде да си взема хубав сутиен за кърмене....много са грозни да им се невиди...а освен грозни са и скъпи  Crossing Arms

# 500
  • София
Ади, почивай мила. Аз споменах ,че от оня ден съм на някакво лекарство ...гинипрал. Не съм разказвала подробно , ама вечерта си получих болезненени контракции, на често, почти не спираха. Честно казано тайно се надявах да приключваме вече с тая работа, но като се обадих на доки тя каза ,че е много рано и да пия хапчетата на 6 часа, помежду магнезий и така до края. За подготвителните контракции я питах ок ли са-тя каза "ако са до 10 на денонощие". Какво ти 10, аз имам по 10 само вечер като легна да гледам сериалче. Ама по цял ден обикалям и съм активна. Поне след тези болезнените спрях да вдигам малките....че и тях ги местех насам натам.
кажете от къде да си взема хубав сутиен за кърмене....много са грозни да им се невиди...а освен грозни са и скъпи  Crossing Arms
Файти, като гледам и ти трябва да почиваш много. Вече съм убедена че всяко едно хойкане, пък макар и за 1/2 час при мен свършва зле. Явно наистина лежачка му е майката. Аз днес си взех много хубав сутиен от магазин "И за мама" от Скай Сити мола, и понеже беше бледо син беше намален, материята много ми хареса. Иначе си бях взела един от тези другите дето ги има навсякъде, дантелен ама не ме кефи много много, а този е много приятен на пипане, материята му е много нежна.
Момичета пазете се наистина, почивайте повече, мъничко остана, но трябва да го избутаме
 Hug Hug Hug отивам да си гледам любимите сИрИалчета

# 501
  • Miami
Привет  Simple Smile

Ади, стискам и аз палци да потърпи бебчето още малко  Praynig

Аз не се спирам също, вървя, бягам, вдигам малкия  ooooh! обаче вече съм с отекли крака от два дни. Мислех, че ще ми се размине този път, но уви. Някой да е намерил лек за отеклите крака, как да намаля отоците?  Ще пробвам да намаля въглехидратите, че да задържам по-малко вода, но не знам дали е точно от това  Thinking

# 502
Ади,имаш и моите силно стиснати палчета!Най-важното сега е да си спокойна,нали са те прегледали на ехографа и бебчо е добре,поне това би трябвало малко да намали тревогите ти...Ама какво давам съвети,като се знам самата аз как се шашкам от най-незначителни неща,а и твоето определено си е било стресиращо.Дано да си стоят още мъниците на топло и да не бързат да излизат... Praynig

# 503
Ади, колк о струваше намаленият сутиен? И другите ненамалените? Някак не ми се дават 98лв за сутиен ooooh!

# 504
Момичета, като сте захванали темата за сутиените за кърмачки - аз точно се бях засилила да си купувам, и в един момент се притесних, че всъщност, не знам дали гърдите ми ще останат на сегашното положение или ще се уголемят, като се напълнят с кърма? И без това увеличих размера 2 пъти по време на бременността, смятам да изчакам до раждането, за да си купя друг сутиен... Какво мислят тези, които са минали вече по пътя?

# 505
Файти, вярно е, че сутиените за кърмачки са ужасно грозни, но не е задължително да е скъп, за да е удобен. Аз, по принцип, сутиен под 40лв. нямам, но открих един магазин, в който мерих два скъпи сутиена за кърмачки и един за 10лв.(на който в началото погледнах доста скептично), но познай, кой ми пасна най-много..... Та, купих си го, носила съм го и през деня, а също и съм спала с него. Страшно удобен ми е, затова наскоро се сдобих с още два. Вече си имам три и то само за 30лв. Laughing

# 506
Привет  Simple Smile

Ади, стискам и аз палци да потърпи бебчето още малко  Praynig

Аз не се спирам също, вървя, бягам, вдигам малкия  ooooh! обаче вече съм с отекли крака от два дни. Мислех, че ще ми се размине този път, но уви. Някой да е намерил лек за отеклите крака, как да намаля отоците?  Ще пробвам да намаля въглехидратите, че да задържам по-малко вода, но не знам дали е точно от това  Thinking

Кори, едва ли задържаш вода от въглехидратите, по-скоро трябва да ограничиш солта. Отоците, сами по себе си, не са опасни, но ако са съпроводени с високо кръвно налягане и албумин в урината, тогава вече говорим за токсикоза на бременността. При теб едва ли е това, но не е лошо да се изследваш Hug

# 507
transi, ама от къде? Аз до сега обикалях , и в интернет гледам - всичките са над 40лв. И по-скоро около 50-100.
Кори , не съм чувала да има връзка с въглехидратите....аз почти не ям въглехидрати и до сега нищо не ми се е подувало - нито крака, нито ръце...но не съм се замисляла дали има връзка с това. Вдигай ги нависоко, мисля ,че и хладните душове помагат.

# 508
Магазина е близо до Женския пазар. Намира се на Пиротска (вървиш по трамвайната линия от пазара в посока Ботев) - точно на ъгъла където и трамвая завива. Като влезеш в магазина, в началото продават обикновено бельо (от витрината по никакъв начин не се разбира, че има и неща за бременни), в дъното ще откриеш отделен щанд със сутиените за кърмачки. От същата страна на улицата има няколко магазинчета от рода на левчето. Дано съм успяла да те ориентирам. 

# 509

Fighty, преди два дни си купих много хубав сутиен за кърмене от "И за мама" (имат магазини в скай сити и в мол "сердика" на ситняково) - на немска фирма, от супер приятна материя и - най-важното - за 36 лв... имаше и разни други варианти за по 50-60, но аз предпочитам по-спортни сутиени и този определено ми пасна най-добре..

ето това е - http://www.anita.com/de-en/Products,Anita_maternity,Breastfeedin … Nursing%20bra(2x)

Общи условия

Активация на акаунт