АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Слави - честито ти момченце. Да расте здраво и щастливо, а на теб бързо възстановяване!  bouquet

Ади- дано вече се чувстваш по-добре. Почивай си повече. Рано е още малкия мъж да се появява.  Hug Всичко ще бъде наред.

Alek stz- пу-пу, голямо ви е момичето. Как ми се иска и нашето да порастне още малко преди да се появи Praynig

Момичета, някой има ли новини от Burbu6on? Дано всичко да е наред с нея и бебетата.

# 616
  • София
jennie.to - всички обиколници са за връзване и евентулано да ги залепяш или притискаш с някаква скоба,за това реших,че ако видя,че е необходимо чак тогава да купя един за решетките. Една позната оня ден ми се оплаква как обиколниците взели да падат върху бебето (на 4 месеца е бебето). Мислих го, мислих го и реших да не взимам.
Иначе аз като теб бих избрала лен синтетика Peace (изклщчвам вискозата,но не мисля че я изполват в детските шаршафи).

# 617
  • София
Честито бебче на Слави. Да расте едно хубаво и послушно момче.
Ади, какво по-хубаво от това да лежиш и да си почиваш. Възползвай се повече от предписанието на лекаря. Рано е още да се ражда бебока. Стискай още малко, полежавай и всичко ще бъде наред.
Ние през уикенда бяхме на вилата и си починах чудесно. Само пътя ме изморява и вече до края няма никъде да ходя. Това беше за последно. Снощи имах доста контракции и по едно време си мислех, че ще раждам. През нощта също имах контракции и после съм заспала. Днес съм добре, но цял ден ще съм си вкъщи и ще пазя леглото.

# 618
  • Miami
Привет  Grinning

alek_stz, вашата мома готова за излизане вече  Hug

Сега като говорите за приготвяне на дрехите и аз взех,че пуснах една пералня с бебешки неща. Не съм купила още чаршафчета обаче и още някои неща, но тази седмица ще гледам да ги набавя, че то времето лети  Simple Smile

Зимата и моето дете спи с чувалче. Аз не мога да го оставя отвито, защото ние не държим много топло в къщи - през деня е мах. 20 градуса, а вечер пада до 18 някъде. Чувалчетата дето сте показали са много хубави, памучни, не са прекалено дебели и с една памучна пижамка е бомба.  Олекотената завивка чак тази зима ще я ползваме.

Аз вече спрях да пия магнезия и честно казано не виждам разлика от преди като съм го пила. Контракциите ми са пак толкова, колкото и преди. Иска ми се бебка да почака още две седмици и след това да се ражда вече  Mr. Green

ПП: Нещо два дни я усещам по-рядко от преди и малко се вкарвам във филми. Вече изобщо не се бунтува като преди, ами доста силно ме подпира понякога с крака ли, с дупе ли не знам.

# 619
Здравейте!

Да ви се похваля, че вече се дипломирах и започвам да си почивам по-активно и да пазарувам за бебчо, че освен количка нищо не сме купили...

Благодаря на всички за подкрепата  Hug

Чували ли сте за тези козирки за къпане на бебе http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/9827 ? За първи път виждам нещо подобно. Дали ще върши работа?

# 620
  Тази козирка не мисля, че много ще трябва при едно новородено бебче, но пак знам ли newsm78 При вече по- голямо бебе зависи дали ще позволи да му стои на главичката.

# 621
  • София
elleto, честито дипломиране, една голяма грижа по-малко Wink

alek_stz, теб нямада те забравя как се беше притеснила да не хукне беба в 7-ми месец, а не само че устиска до финала, ами гледай и каква голяма мома мома отглеждаш Grinning

кори, и при мен ритниците приключиха още преди две седмици. Сега любимия му номер е да се опитва да си пъхне краката в гръдния ми кош, което е приемливо...като размаха обаче лакти около пъпа ми направо ме сгъва на четири... Нормално е, вече нямат място завалийчетата в "боксониерките" си Laughing

# 622
  • Miami
Нормално е, вече нямат място завалийчетата в "боксониерките" си Laughing
Joy
Да точно опъване и разтягане усещам и аз, точно както го описваш.

elleto, честито дипломиране   bouquet
За козирката и аз мисля, че не е нужна за малко бебче(че и за по-голямо дете).

# 623
  • София
Нещо са ни изчезнали линковете от 1-вия пост newsm78

# 624
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛАВИ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet

Марина- разкажи още за масажите, пък и другите ако сте чували - вярно ли е, че предизвикват контракции? Shocked
Аз вчера видях едно много готино нещо м/у кенгуру и слинг за бебе и ми идваше да спра хорицата да ги питам какво е, но ме досрамя, така че моля, ако някоя от вас е виждала такова чудо да ми прати линк поне да видя как се казва, ако не и да си го закупя Flutter За чувалчетата някъде четох, че били за бебета над 6 м., ако не се лъжа? Така че такова още не съм купувала, иначе повечето неща ги накупихме, та поне малко се успокоих, но останаха още някои работи, за да може направо да стягам куфарчето за болницата и съвсем да се успокоя /ако това е възможно, разбира се Laughing/ newsm78
Днес бях на преглед - бебчо тежи 2100, изоставал с една седмица, но иначе доки каза, че в развитието не изостава, само на тегло -  просто е по-дребничко явно, което пък, ако ще раждам нормално си мисля, че никак не е зле, но все пак има време още да расте мъника. А доки ми вика: "Ако дотогава не родиш ще се видим на 13-ти..." - косата ми се изправи Laughing Joy Embarassed Ама много съм страхлива, как ше раждам хич не знам... Embarassed
Уф, нещо щях да ви питам, ама съвсем го забравих... Embarassed Rolling Eyes newsm78, така че освен да ви пожелая леко бременеене до края, по-малко тревоги и много усмивки! Айде и лека ви вечер!   bouquet Party

П.С.

Сетих се едно друго питане - имате ли болки понякога в корема? Сутринта се събудих от болка отдясно, ама като показах къде, доки каза, че апандисита ми отдавна не се намирал на това място, така че няма как да е апандисит:lol: Laughing И друг път така се будя от болка ту отляво, ту отдясно на корема - най-често от страната, на която съм легнала, а като тръгна да се обръщам сякаш всичките ми черва се обръщат - ужас, много кофти усещане... Дали просто коремчето вече доста натежава или пък това са подготвителните контракции? Има ли и други сред вас с такива усещания?
  Rolling Eyes

# 625
  • София
Нещо са ни изчезнали линковете от 1-вия пост newsm78
Помолих модераторите да ми отключат предната тема за да взема кода. Незнам защо са изчезнали

# 626
момичета аз да ви попитам одеалцата ще ги перете ли преди да се родят бебетата?

# 627
Момичета да ви се оплачаа  Sad
Днес за първи път тръгнах за дрешки на бебешони - толкова се вълнувах и бях щастлива като ги взех. Сега се прибрах и толкова умилена ги показвам на мъжа ми, а то.... тези бодита с тик-так копчета отпред се оказаха невероятен боклук. При първо откопчаване - 3 от копчетата се скъсаха, на другото стана дупка около копчето, останалите не смея да ги докосна - то с невероятен зор се отварят. И всички гледам са на една и съща фирма - а толкова сладурски иначе. Направо се разплакох - с толкова любов си ги избирах. Така че пробвайте си ги в магазина първо....

# 628
Много неприятно, floral dream... и на мен ми се е случвало това с копчетата. Иначе наглед прекрасни неща, но като качество откъм копчета, са ги окепазили. Можеш да направиш рекламация в магазина.
Аз, да ви се оплача, излезе ми резултата от фекалната проба (пуснах си я за всеки случай, че с тоя стомашно-чревен вирус направо се побърках), та положителна е пробата за стафилококи. Много се уплаших и понеже не открих инфо в интернет, звъннах на доки, но той ме успокои, че от само себе си ще изчезнат с правилна диета. Просто съм се била натровила с храна и оттам... Вие чували ли сте нещо по въпроса? Днес накупихме сума ти плодове, а аз не мога да си хапна нищо. Гадна работа!
Исках да попитам, някоя от вас беше споменала за свещичките Макминор, колко дни се слагат? Моят доктор ми предписа 12 глобули, но не е ли малко множко?

# 629
 floral dream кажи поне фирмата  за бодитата за да не правят грешката и другите да купуват такива..
margo19  незнам дали са били контракции - ужасна болка в кръста, бъбреците и опашката.. за около 10- 15 мин- продължителна и само усилваща се.. не се повтори.. спря когато станах- моя ме вдигна да ме понапръска с вода и да ме води към болницата - направих няколко крачки и всичко спря... нз какво беше обаче без повече масажи.. иначе знаех че не са препоръчителни масажите , но ме болеше гърба и реших да рискувам...
А това дето като се обръщаш от едната на другата страна все едно " ти се обръщат червата" го изпитвам същото- мисля си че бебчо просто вече стабилно си ми тежи Simple Smile Марго ти къде се беше изгубила толкова време???

Общи условия

Активация на акаунт