Отговори
# 345
  • Немция
Ангел4е, дано притесненията ти да са иzлишни. Hug

Мамо Цоци, напълно споделям мнението ти zа вещите, които полzваме zа малки деца. Аz също съм раzумна мома и не виждам смисъл вси4ко да  е ново, но това е друга тема на раzговор.
Маг Ингланд с големи колелета ли е? В Немско също много се полzват тежки коли4ки с големи надуваеми(неподвижни) гуми, 4иято конструкция даже и хубаво се люлее при нужда. На мен не са ми достатъ4но комфортни, но удобството на бебето в тях е определено по/голямо. При неравен терен (тук има много павирани улици) това е перфектното воzило, бебето не усеща подрусване, а полюшване.
Така или ина4е тоzи ред на мисли е ненужен, тъй като всеки си преценява от какво се нуждае и какво му е удобно, zатова и се продават толкова раzли4ни модели > zа всеки вкус по нещо.

Алнатура е добра марка, но Babylove също е на ниво и на по/ниски цени. Коzметиката им има също добри попадения, при последният еко/тест zа слънцеzащитна коzметика  детският такъв на ДМ е бил с един от най/добрите реzултати, тестван zаедно с други марки.
За препаратита zа дома на ДМ нямам големи zабележки, не съм zабеляzала да са по/лоши от останалите. Пробвайте и преценявайте. Peace

# 346
Така или ина4е тоzи ред на мисли е ненужен, тъй като всеки си преценява от какво се нуждае и какво му е удобно, zатова и се продават толкова раzли4ни модели > zа всеки вкус по нещо.

Peace Peace Peace

# 347
Коzметиката им има също добри попадения, при последният еко/тест zа слънцеzащитна коzметика  детският такъв на ДМ е бил с един от най/добрите реzултати, тестван zаедно с други марки.

Ами ето, не знам за детския, но 20ти фактор SunDance в брошурата е 7лв., което се и ок според мен...което ми напомни да намина пак Laughing

# 348
  • гр.Добрич
Идеята ми въобще не беше в спестяването и икономията, ама нейсе всички се изказахте.

# 349
Идеята ми въобще не беше в спестяването и икономията, ама нейсе всички се изказахте.

Разбрах те...За удобството на детето......Гледайки и другите колички имам чувството,че Маг Игланд са с най-голям кош и пространство за детето....Имат и нещо като амортисьори, така че смятам,че и те предлагат удобство на детето.......Ама нейсе както каза ти...Всеки  преценява за себе си.......

# 350
  • гр.Добрич
Да сменим малко темата. Я споделете някойя от вас има ли хлебопекарна, че нещо съм се навила да си купувам.

# 351
Да сменим малко темата. Я споделете някойя от вас има ли хлебопекарна, че нещо съм се навила да си купувам.

Аз рядко пиша тук, редовно ви чета - да си кажа имам хлебопекарна от две години. Супер доволна съм. Ако нещо те интересува питай

# 352

Питай какво те интересува........Опит имам от 4г.

# 353
  • Добрич
И аз от есента имам хлебопекарна. Много съм доволна. От както сме я купили хляб не съм купувала. Даже не зная колко струва хляба в магазина.

Преди печах за мен черен, а за семейството бял хляб. От януари те също решиха да минат на черен. От време на време правя и бял - за разнообразие. Меся също  редовно тесто - за питка, за козунак и т.н.

мама Цоцоланка също има машина за хляб според мен и то отдавна.

мама Цоцоланка, писали сме заедно.

# 354
  • гр.Добрич
Ами споделете марки. Какво точно прави - меси се вътре ли? Освен хляб друго какво тестено правите? една приятелка  каза, че имала програма за сладко.

# 355
  • Добрич
Меси, втасва и пече. Има програма за сладко, но останах с пвечатление, че не е в интерес на машината да я ползвам. Така, че за това някой друг да сподели.

Моята е Мулинекс 5000. Бях решила да си купувам 5003, но като видях колко са големи тавичките за багети, реших, че не си струва.

# 356
Доре, имала съм 2 марки - Аляска и сега Мулинекс 5000. По-доволна съм от Аляската. Чета темата във форума от около 5г. Какви изводи направих за себе си - цената не е определяща. Голяма част от момичетата и момчетата са доволни от по-евтините модели. Лично аз съжалявам,че си купих Мулинекс - трябваше нещо по-евтино. Сервиза на Мулинекс не е добър. Момичетата мине не мине малко време и все се оплакват,че не им подменят частите, които са в гаранция или дълго се бавят и т.н. Не ми харесва и хляба, който прави Мулинекс. От Аляската бях по-доволна. Но се счупи нещо там и я няма тази част, защото вече няма внос на Аляски с 2 бъркалки.

Та както разбра има хлебопекарни с 1 и с 2 бъркалки. С 1 бъркалка са до 1кг. хляб, с 2 - над 1кг. Препоръчвам с 2 бъркалки - прави и много, и малко.

Лично аз отдавна не правя хляб в хлебопекарната. Ползвам главно програма - месене и втасване. Т.е. меся си там тестото, втасва малко и после в обикновена фурна мятам. Правя хляб, козунаци, кифлички, солети, гевреци, питки и всичко, което се сетиш. Муникес има и модел за бегети. Но бегети могат да се направят и в обикновена фурна, а и в този модел бегетите са само 4бр. малки. За кой по-напред. Мулинекса има и програми за безглутенов хляб, за омега-3 - стига да си намериш продуктите за тях.

Сладко не препоръчвам, защото голяма част от момичетата така си развалиха вилките на бъркалките. Но има мами и с успешни опити.

Та...препоръчвам - с 2 бъркалки, не много скъпа, че и да се развали да не те е яд и да си купиш друга. Обикновено евтините май изкарват около 2-3 г. За този период са си изплатили парите няколко пъти поне. Мулинекса понякога се развалял още 1 месец. В магазините главно Мулинекс ще ти предложат. Сега май има промоция в Кауфланд на хлебопекарни, неизвестна марка за мен.

Ако имаш повече пари препоръчвам горещо Тефал. Нямах аз спонсор за нея, иначе тя си ми бе на сърце.......Дано ти намериш!

Питай, отговарям.......

# 357
  • гр.Добрич
Много мерси Цоци. Ще разгледам какво има по нашите магазини и ще реша. Не съм говорила още със спонсора. Wink

# 358
Цоци Маг са с най-голям кош.А Бертонито има доста приличен вид хубава си е,но колелетата са  пласмасови  и доста друса докато отида до лекарката  ooooh! спирам до тук не искам да се карате заради мен и количките..Благодаря ви за подкрепата много сте мили  Hug .В сряда ще я заведем на лекар и таман ще минем и през църквата.

# 359
Я ми кажете колко струва да кажем една хлебопекарна долу - горе ?! Току виж съм се навила и аз да си купя ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт