Отговори
# 360
То и аз съм си мислела да си купим ама незнам,Веси виж в сайта на Техномаркет,Технополис там има

# 361
Здравейте. Тъй като утре незнам още накъде ще съм, искам от денс да ви почерпя, защото утре на 4 август моя син Виктор има рожден ден и става на 4 години.

Хайде спорен ден на всички ! newsm51

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:06 от veselina112

# 362
  • Добрич
Честит рожден ден, Бори!!!
Пожелавам ти цялото щастие на света!

Хубав празник днес.

# 363
  • Добрич
Честит рожден ден, Бори!

# 364
Честит ден и от нас!   bouquet

Да сменим малко темата. Я споделете някойя от вас има ли хлебопекарна, че нещо съм се навила да си купувам.

Аз рядко пиша тук, редовно ви чета - да си кажа имам хлебопекарна от две години. Супер доволна съм. Ако нещо те интересува питай

И аз имам, макар и от 10 месеца. Мама Цоци се е изказала подобаващо, като аз бих допълнила за марката Северин. Удома имам иноксова до 900г хляб, а на майка ми взех моделът, който прави хляб до 1600г. Страшно доволни сме и от двете, използваме основно за хляб, по-рядко - сладкиш или тесто. Определено препоръчвам Северин с две ръце, а и от проучването ми преди да купя, определено отзивите за Мулинекс (тогава) не бяха ласкави. Wink

Това е моделът на майка ми,  другия не го намирам http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=828

# 365
Благодаря!

Малко разхлада в жежкия следобед Grinning

и традиционното

# 366
Щастие и много любов, Боре!!!!! Честит рожден ден! Като се видим да почерпиш! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да допълня за хлебопекарните....В Кауфланд в момента има промоция - до 1,125гр. - 100лв. Но.....на брошурата пише,че тя важи за всички магазини без.....Добрич......Кое точно не важи за Добрич не знам.....Та пак нещо се е поДобричлило.......

Нели, да.....Оказва се,че неизвестните марки и евтините хлебопекарни не отстъпват на рекламирания Мулинекс........Направо не знам коя чавка ми изпи акъла,че се набутах точно на Мулинекс.......Успокоението ми е,че все пак я използвам само за месене и втасване.......Да допълня и не малко важното за нашето семейство, което много обича пиците и поне 1 път в седмицата правя пица - спрях да купувам разни лепкави теста за пица и блата за пица си го правя аз - кеф ти подправки да сложиш в него, кеф ти да го направиш от типово брашно.....Но да се повторя пак.....Може би точно защото знам какво тесто предлагат на пазара, затова се учудвам на това колко хубави мекици стават от тестото от Централ....За съжаление те са в отпуск до септември месец......

Тук трябва да кажа и допълня още нещо - че до 1кг. хляба излиза вертикален, а над 1кг. - хоризонтален(да добиете представа - едно време имаше един хляб Витоша - 52ст. май беше, та на точно този хляб аз оприличавам хляба от хлебопекарната). Просто контейнерите са различни.

Среща да искате след 24.08.? Аз ще съм в Добрич пак някъде към 20-ти - но покрай рожденните дни не ме търсете много....Та като отминат ако може срещичка.....Не знам и аз колко ще стоя още в Добрич - завися от това за кога ще има спални места за София с влака.....

Нели, Галакси, как мина в ХЕИ? Някакви отзиви в местната преса.....Галакси, ще ми е приятно и с теб да раждаме......Янева нищо не пише......Янева, защо ни остави без никаква информация ти нас? Виж за бебето на Ангелчето знаем всичко.........

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. - благодаря за този вкусен отговор........

# 367
  • Немция
Мога ли и аz да се доредя zа по4ерпките?  Laughing Моето мом4енце днес става на цяяяяла 1 годинка.  Heart Eyes Трудно ми е да го повярвам още, но като проходи и проговори, ще вляzа в 4ас.  Mr. Green
И от мен нещо zа лакомите > тирамису.

и zа жадните по едно роzЕ

4естито на Мами Блю .... Hug Вси4ко най, най, най прекрасно.  bouquet

4естито пораснало мом4е на Веселина > да расте zдраво и беzгрижно.   bouquet

И аz ще се навъртам иz Добри4 няколко седмици, но програмата ще е доста натоварена, така 4е ще отложа една среща с вас zа друг път.

# 368
  • Добрич
Честита годинка на момченцето ти, Бибитка!
Да расте здраво и щастливо!
   bouquet

Има за ядене и пиене днес на корем  Laughing

# 369
Бори,честит рожден !

Честито рожденици на Бибитка и Веселушка!

# 370
Брей колко много сте писали!
Първо...БОРЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Честито рожденици на Бибитка и Веселушка

По въпроса с количките...такива модели има че направо ми се завива свят! Демек няма взема отношение май!
Сега да ви изненадам и аз имам хлебопекарна. Мулинекс нещо си...ама като се сетя от кога не съм я ползвала! Щото съм от най изявените домакини из форума! Иначе за хляб си е супер. Както и за тесто за пица. За второто най често я използва.(
Тъй мернах се, ще се мерна пак в неделя...вие пишете че и без това ми е скучно!

# 371
Ехааааааа, честито и на другите лъвчета и на майките им  bouquet

Аз пък не искам такваз джаджа - пекарна Thinking...Ми то само ляб ще се се яде, а... Joy, щом като казвате, че ставал прекрасен...То у нас не се яде много-много хляб, но може би щото купешкият не е вкусен...

# 372
Боре,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и късмет    bouquet  bouquet  bouquet
Честито рожденици на Бибитка и Веселушка   cook newsm67
Да са ви живи и здарви мъниците и много да ви радват.

# 373
Честит рожден ден Бори - много здраве , щастие и късмет!
Честит рожден ден и на юнаците на Веселина и Бибитка. Да са ви много здрави и само да ви радват.

Хлебопекарна нямам . И в нас сме на мнението на Борито - ако има таквоз нещо  само тестяно ще хапваме ( оф и без това съм качила не ми се мисли как ще е  Laughing)

Впечатление от ДМ нямам защото още не съм го посетила , но надявам се утре. Peace
Нооо от стърчащите арматури от жълтите плочи имам и още как- вчера така гадно ми се  навря една в крака като се опитах да избегна друга - не е истина просто . Радвам се че се оттървах с малка дупчица . #Cussing out

За количките и аз да се изкажа- не само Маг -а с широки отвътре . Wink  За проходимостта и удобството на бебчето също може да се спори. Peace
Всеки сам си решава какво ще му е удобно , а ако е сгрешил по магазините има и други модели . Wink

# 374
може би щото купешкият не е вкусен...

Това е поредното ми разочерование от Добрич.....Не ми се смейте....Но преди време като тръгвах за Благоевград си купувах....хляб.....Майка като е пращала колети или е идвала тук, пак съм поръчвала добруджански хляб......Но това, което е хляб в момента в Добрич е под всякаква критика.....А така съм се гордяла.....

Тъй като пътя за село минава точно през промишлената зона и винаги ми се плаче - къде отиде Обувен завод Добрич, Сердика, Калиакра, Месокомбината, всичко е запустяло, ограбено и разрушено......Май само Алвина се опитва да крета.......

Рожденниците да прощават отклонението ми.....

Та....Арчела се оказа скритата лимонка на темата......Поздравления за Мулинекса......Като решиш да я ползваш - питай!

Боре, купи си хлебопекарна, няма да съжаляваш.......В краен случай кажи на дядо Коледа.......Той може и да помисли по въпроса.......

Галакси, какво показа ултразвука.....Какво бебе чакате........

И да се изкажа за форума.....Та пишем си с една мама от Добрич в темата за седмокласниците от известно време.........Докато днес се установи,че сме....съседки......Живеем в един вход....(не се смейте, аз още живея в Добрич).....Та така........

Ленка се губи от темата, иначе пуска снимки във ФБ........

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор - о.....Краси......Не мой така за хлебопекарните и ти......То аз ви се чудя с този ваш външен вид от какво се притесняваш и ти, и Борето........То мъжете кокали не ядат все пак......

Бибитка, честит рожден ден на твоя юнак!!!!! Много да палува, да е жив и здрав, и радост да ви носи!!!!!!Честито!  bouquet  bouquet  bouquet

Бибитке, половин час за нас да отделиш за среща? Ще ни е приятно.......

Общи условия

Активация на акаунт