Отговори
# 375
  • гр.Добрич
Честит рожден ден Боре. Бъди все така лъчезарна и усмихната.

Честит рожде ден на момченцето на Бибитка.

Мдааа, хлябът в Добрич е под всякаква киритка. Доскоро купувах каварна, но от седмица-две е ужасен, а е с нова цена.

За всички, които са на газ - няма да има 2-3 дена газ, съответно и топла вода. Писали във вестниците и казали по радиото. Кое е чел и чул? #Cussing out

Арчи, я си помисли сериозно за количките. Време ти е да ги разучиш новите модели. Пък за пекарната, направо ме уби.

Краси, много неприятно. Добре, че не си пострадала сериозно.

Аз пък днес поръчах шапки против удар за малките. Ивчо беше толкова заспал, а тия постоянно искат по земята, изправят се навсякъде и искат да вървят, съответно падат сериозно.

# 376
Добро утро. Боре макар и със закъснение честит рожден ден ! Да си жива и здрава и много късмет ти желая ! newsm51
Хайде и днес официално да ви почерпя, днес моето момченце Виктор пораства с още една година - става на 4 години. Да ми е жив и здрав !

# 377
Аз разбрах за газта - прочетох в страницата на Дарик..По-интересното е, че се налага, защото местят разпределителен газопровод, върху който, забележете, е петното за строеж на нова кооперация ooooh! - Ето местата

Веселинке, пак честит ти рожденик! Да е здрав и безгрижен!

# 378
Заради липсата на информация съвременните майки пренебрегват кърменето

Много интересно, защо забраниха влизането в тревните площи на Изида?...Че то за друго за какво да ходиш там?!? Или съгражданите се отнасят зле с тревата?!? Имате ли инфо?..понеже на снимката към статията се виждат ограничителните ленти...А на първа линия с детето на ръце е Нели, нали? Grinning

# 379
Много ме подценявате вие...аз си се справям с хлебопекарната...когато реша. А хлебопекарта ми е от около 2 години...така че имам тренинг.
За количките мерси Боре ама ще пропусна тая година...за другата обещавам тържествено да помисля. Другата седмица съм много свободна...не искате ли да се видим!

# 380
  • гр.Добрич
Весе, честит ти рожденик.  bouquet

Боре, явно ги пренасочват към заведението. Какво ще търсят в тревата. Mr. Green
Може да има някакви проблеми след дъжда. нали последният корт е направо изоран. newsm78

За газта - ние сме доста далечко от критичните точки, ама пак си нямаме газ. Моят мъж докато сложи бойлера и те ще я пуснат.

# 381
За количките мерси Боре ама ще пропусна тая година...за другата обещавам тържествено да помисля. Другата седмица съм много свободна...не искате ли да се видим!

Спинки ти предлага Mr. Green...нямам нищо общо Whistling Mr. Green

# 382
Абе хора, я се задълбочете в коментарите под тази статия...Колко интересно Flutter

Детелина Николова отговоря на въпроса за спестяванията си

# 383
Веси, честит рожден ден на Виктор!!!! Жив и здрав да расте, палав, умен и силен!!!!! Хубав празник!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Боре, прочетох, задълбочих се.......интересно...много интересно.... Thinking

Арчела, и догодина става да се запознаеш с количките.......Точно и нови модели ще излязат.......

Как сте, момичета? На мен ми е тъпо......Няма никой в къщи по цял ден, няма с кой 2 думи да си кажа, зверчето сега започна да седи на д-то си и е все в ръцете ми и ми е едно никакво.......Като капак след 2 дни и девера и етървата заминават на море и етпен няма да има с кой да говоря...Поне с тях надвечер седяхме на двора, на сянка и си приказвахме......Ще има да ви досаждам в темата......

# 384
  • гр.Добрич
Боре, прочетох всичко, ама много не разбирам от декларации. Едно обаче знам, как хората с 2 заплати имат спестявания за стотици хиляди, пък ние въртим бизнес за повече пари и пак нямаме пукнат лев заделен. Вярно че живеем добре(не преживяваме, както повечето хора), но в България толкова трудно се работи, че всичко отива за оборотни средства. Явно сме много некадърни, само управниците ни са способни.

Стойчо и той не е цвете за мирисане, ама той поне е в политиката и има откъде да се информира за тези неща, пък раята откъде да знае.  Whistling

Цоци, почивай си на воля. После и да искаш няма , ама ти си знаеш де.

# 385
  • Добрич
Честито рожденник на бибитка (на патерици)!
Веси, честит рожден ден на Виктор!

За газта и аз разбрах едва вчера, чакайки под душа топлата вода. #Cussing out
Добре, че децата са на почивка с бабите, та не го преживях много тежко. За днес не знам как ще я мисля. Дано поне утре вечер имаме газоподаване.

Прохладна вечер на всички!   bouquet

# 386
Заради липсата на информация съвременните майки пренебрегват кърменето

Много интересно, защо забраниха влизането в тревните площи на Изида?...Че то за друго за какво да ходиш там?!? Или съгражданите се отнасят зле с тревата?!? Имате ли инфо?..понеже на снимката към статията се виждат ограничителните ленти...А на първа линия с детето на ръце е Нели, нали? Grinning

Нели е  Party Влизането са забранили и ми обясниха на ушенце защо (честно казано, оправдателна им е причината!  Naughty ) Благодаря за "отразяването" Wink

# 387
Момичета благодаря ви за пожеланията за рожденния ден на моя Виктор.
Ние днес водихме децата на Делфинариума във Варна и после в Макдоналдс и останаха много доволни.
 Hug

# 388
Тука е Ленка Simple Smile Цял ден се мори по жегите, вечер ходи по банкети  Laughing
Вчера и неска бяхме на селото на приятелка, децата в единия басейн ние в другия... Два дни се разбихме утре почивка, ще ходя да оправям задграничния паспорт на Хрисито и вдругиден пак  Mr. Green Grinning
За хлебопекарните няма да взимам отношение, месила съм 3-4 пъти само ама не ми и тряа повече, на магазина има  Wink
За количките, пак няма казвам, щото съм си доволна от мойта и на всеки, дето ме пита  препоръчвам такава  Simple Smile
Честито на всички, които имат повод и лека вечер от мене  Grinning

# 389
Хайде добро утро, аз нали съм от ранобудните и готвя сутрин по хладното , че после в жегите на нашата южна тераса не се стои.
Та мисля и да сложа по едно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт