Отговори
# 450
В Добърско съм ходила, в църквата. Хареса ми Wink...В планината ли е, навсякъде ми харесва, но без деца Naughty Mr. Green...щото иначе мъкнем тях, изобщо не вървят. Та, Дори, разбирам те добре - малки са още. И понеже ние сме любители - планинари надявам се да го предадем и на децата ни Laughing, а дотогава си ходим сами - о йе Mr. Green

# 451
Спинки, в събота да ви заведем на една полянка на Предел? Каним се с Лъчо да идем до Предел, имаме си любимо местенце(в последно време май е на много хора, защото е много мръсно на места), има рекичка, чешма, ама той нещо е все уморен и не иска и да чува за Предел......Та не знам дали ще го навия.......Но на мен много ми се ходи там......

Идете на плаж на Добринище......В Банско църквата е също хубава......Олтара бил един от най-старите в страната - поне така казват........

Ох....пък аз като се паркирам на някоя полянка и после с топ не могат да ме мръднат.......

От района какво друго да ти предложа?????? Я си стойте в комплекса най-добре и почивай доколкото това е възможно, няма ли компания поне за Иво да играе? Близнаците дават ли зор да ходят?

Краси, мерси, ще ги видя тези торти......То на нас ще ни трябват 2 по-малки,че в тези жеги....А и както са един след друг рожденните дни...Няма само торти да ядем....Не сме във Франция все пак.....

Веси, мерси за кафето.....

Ох...пък аз днес се разтоварих в жегите ....на бабешкия пазар....В сряда е пазар за лично произведена продукция и ми е кеф да приказвам с бабите там......Дават ти съвети кое как да наготвиш, кое как го е произвела и т.н. Както нямам с кой да приказвам в къщи, направо супер сладки ми се видяха бабите днес....Купих си боровинки...Ще си направя бисквити с тях......

Бягам,че май Сами се събуди.....Уф..не можа ли поне още 1час да спи......

# 452
Аз не мога да се наспивам  ooooh! .Като почнем по разходки излизаме в 8-9 прибираме се към 6.С една приятелка обикаляме с количките за два дена обиколихме селоото от единия край до другия.Даже една баба я питала вие де сте помъкнали децата да обикаляте цялото село де ходите толкова бабешка работа,няма да седим вкъщи само .

# 453
Аз пък избягвам разходките, немога да се пристраша да отида с двамата до парка, най - много до детската градина на хуманитарна, малко на пързалките и пясъка и пак обратно. Аз нали съм късметлийка яслата ни почива от 1 август до 7 септември.  smile3511

# 454
iyaneva за коя ясла става въпрос. тя и 8 градина е в ремонт още от края на юни и до кога ще продължи още не се знае. Гледам една вечер като минавахме оттам отвън много хубаво са я боядисали, но вътре още са на никъде. Hug

# 455
iyaneva за коя ясла става въпрос. тя и 8 градина е в ремонт още от края на юни и до кога ще продължи още не се знае. Гледам една вечер като минавахме оттам отвън много хубаво са я боядисали, но вътре още са на никъде. Hug

N:6 до хуманитарна

Аз от няколко дни се опитвам да изчета всичко назад- старата тема я прочетох,сега съм до 13 стр. на новата, ама вие наистина сте се пооляли с писане покрай дъждовете.

# 456
Моят син беше във въпросната ясла 6 и в интерес на истината съм много доволна, много добре ги гледаха. Беше при Андреева и Ботева (която е по майчинство).

# 457
Янева имаше период доста пишехме и сега има развитие темата Simple Smile

# 458
Гледате ли звездния дъжд ? Simple Smile

# 459
  • гр.Добрич
Гледаме, ама няма.

# 460
Хм къв звезден дъжд?Ние снощи нямахме ток някакъв щъркел се забил в жица и я скъсал

# 461
 Laughing..Ангелче, токът ви е спрял по поръчка точно за звездния дъжд, че по-хубаво ще се види небето...

# 462
ГЛедах,ама нищо не видях  Crazy

# 463
Направо по поръчка е спрян

# 464
Добро утро на всички, моето не е от най-добрите,Павел се е събудил в 4 часа, а сега чакам Калина и тя да скочи

Аз искам да питам, тъй като повечето сте мами на момченца, вчера бяхме на консултация и док. ми обясни,че трябва да обръщам чурчето на бебето, обаче не ми стана мн. ясно, а и снощи  пробвах , обаче ме е страх да натисна, та някой да сподели малко опит  newsm78 А иначе бебока е наддал 1,200 кг за месец  Shocked

Аз напредвам с четенето-вече съм до 26 стр. , то не остана. Четох за хлебопекарните-и аз имам Мулинекс, хляба става, но няколко пъти пробвах с козунак обаче..., а сладка и компоти някой пробвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт