Изминаха 5 тежки години...

• 2 443
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,днес ми е много тежко изминаха 5 дълги и мъчителни години без моето ангелче..Нямам думи да ви опиша болката си,днес трябваше да празнуваме 5 му рожден ден,то милото си отиде много бързо живя около 48 часа,нямаше сили миличкото ми.Родих го в 27 г.с.само 900гр.Думи нямям да ви опиша болката си,а беше толкова желано и чакано .Това беше 3 ми бременност приключила неуспешно,а толкова много се надявах да се случи чудо но уви.Времето минава,но болката ми не стихва има моменти в които ми иде да изкрещя,но по някакъв начин се владея но докога незнам....

# 1
 Hug
Съжелявам  Sad

# 2
Съжелявам ужасно много за загубата но си мисли че сега е ангелче и е на едно много по добро място

# 3
benito_79  Hug

Flowers Rose Flowers Rose за твоето малко ангелче

# 4
Тъжен подпис... толкова загуби... Sad
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета

# 5
 benito_79  Hug
  ужасно съжалявам ,мила! Cry
 За твоите ангелчета Flowers Rose  Flowers Rose
Прекланям се пред мъката ти и се надявам да намерш силите и куража да продължиш!

# 6
Тъжен подпис... толкова загуби... Sad
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета

много тъжен....  Cry това е ужасно  Hug

# 7
  • Талант на 2012,2013 г.
Съжалявам... Flowers Rose Flowers Rose

# 8
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
benito_79
Искрено съжалявам за голямата ви болка и силно ви  Hug
Бог да прости малките душички.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 9
benito_79,съжалявам много за огромната болка,която сте изтърпели - толкова мъка има в подписа ти.Нека почиват в мир малките ангелчета!
А на вас пожелавам скоро покрай сълзите от скръб и мъка да усетите и тези от щастие гушкайки едно здраво бебенце.

# 10
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета.
 action032 за теб.Искренно ти пожелавам здрава рожбичка!

# 11
Момичета и аз Ви Hug,септември месец мисля да почнем да работим по въпроса за   ylinfant дано този път всичко да е о.к..ще се доверя на лекарите в клиниката на доцент Конова имам и изписана терапия от нея.Много дълга почивка си дадох след последния неуспех просто бях срината,но просто нямам време.Дано всички с този проблем успеем  Praynig.

# 12
Милата ми, ще се бориш и ще успееш
Този път ще успееш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт