Спирала за мигли 3

• 119 714
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, започнах да чета темата, но е много дълга. Бихте ли ми препоръчали спирала за мигли, която да не ми слепва миглите (като колагеновата на лореал). Моите мигли са дълги, но рошавки и по-скоро ми трябва подреждане и извиване, отколкото обем, почерняне и удължаване. Ще съм ви благодарна за съвет.   bouquet

Сега привършвам Римелската и се чудя нея ли да си взема пак или друга, по принцип нямам навика да повтарям каквато и да е козметика.

Някой вече пробвали новата на МаксФактор?

# 601
Момичета, започнах да чета темата, но е много дълга. Бихте ли ми препоръчали спирала за мигли, която да не ми слепва миглите (като колагеновата на лореал). Моите мигли са дълги, но рошавки и по-скоро ми трябва подреждане и извиване, отколкото обем, почерняне и удължаване. Ще съм ви благодарна за съвет.   bouquet

Сега привършвам Римелската и се чудя нея ли да си взема пак или друга, по принцип нямам навика да повтарям каквато и да е козметика.

Някой вече пробвали новата на МаксФактор?
Четката е подобна на тази на Мастерпийс. Не дава почти никакъв обем, малко удължаване, но добре подредени мигли, без натрупване и сплъстяване. На мен лично ми допада, но аз предпочитам по-натуралните мигли.

# 602
След Милиън лашес на Лореал и Хипноуз на Ланком, останах разочарована, реших да пробвам червената 3D на Голдън роуз, ми четката е пак от гумените ли силиконови ли са незнам, но ми правят миглите ужасни- дълги, слепнати на няколко снопчета, като мокри стоят. Пробвах същата течност с четка на Есънс мулти екшън, стана задоволитено добре- обем, дължина, извиване. Иска ми се да имам спирала с някакви нишки вътре, с които да мога да удължавам миглите с нанасяне на 2ри или 3ти пласт по връхчетата само. Май с черната Волюм турбо на Мейбълин постигах това... одавна беше  Thinking

# 603
Препоръчайте ми някоя спирала,която да разделя миглите.. Sad Много спирали вече изпробвах,но все не намирам това,което търся..Искам да са разделени 1 по 1 Grinning Май много искам Grinning

# 604
Пробвай Римел, аз от тях съм много доволна  Peace

# 605
На Макс Фактор спиралата ми имаше такива чатици, май беше MasterPiece
Беше отдавна и не помня, ако някой друг я е ползвал, моля да сподели дали беше тя.
На мен ми трябва предимно обем, за това преминах на FalseLasch

# 606
  • в 1001-та нощ
Препоръчайте ми някоя спирала,която да разделя миглите.. Sad Много спирали вече изпробвах,но все не намирам това,което търся..Искам да са разделени 1 по 1 Grinning Май много искам Grinning
при мен точно такъв ефект имаше жълтата на мейбълин, май това е спирала, точно, като за моите мигли - като дължина и гъстота....миглите ми доста се сгъстиха и тази конкретно - идеално ги очертава, разделя и подрежда, тушът е по-рядък и четката подходяща  Peace

# 607
мими23, аз я видях спиралата  Simple Smile, но продавачката така настървено я рекламираше, че ми се отщя да я гледам и си тръгнах.  Laughing

Намерих сравнение на Maybelline One By One Volum' Express Mascara   и Maybelline Colossal Volum' Express Mascara  http://de.paperblog.com/maybelline-the-one-by-one-volum-express-mascara-95743/
Аз да те питам къде я видя в кой град? Понеже в Пловдив я търсих навсякъде и дори не са чували за нея Sad

# 608
Моята е на Боржоа Куп де Театре 2 в 1 /Coup de Theatre 2in1/. Хем удължава, хем прави лек обем без да ги слепва и напластява. Четката е от тези гумените, не се сещам в момента как точно се казваше, разделя ги една по една и стои много естествено

# 609
Реших да пробвам тази: .

Някакви отзиви?

# 610
Момичета ползвалили сте тази спирала и по специално зелената??? Отзиви???http://www.ivis.bg/bourjois-effet-liner-mascara-%D1%81%D0%BF%D0% … %D0%BB-p2996.html

По-нагоре споменахте за мейбълин спирала жълта, която разделя мигла по мигла...тази ли е??? http://prikachi.com/files/612664h.jpg

И накрая, някоя от вас използвала ли е миглоизвивачката на Мавала???

# 611
# 612
Още един глас за новата Maxfactor - аз ползвам от години само кафяв цвят. Лесно се отмива, хубаво разделя миглите, извива, удължава и не натрупва, не се слепва.

# 613
  • в 1001-та нощ
някой ползвал ли е тази спирала?

и този комплект?

# 614
Masterpiece на мен не ми харесват - не сгъстяват миглите, не ги правят плътни, хубаво разресва четката, но това е. Дава по-естествен вид, а аз се гимирам само по случаи. За всекидневието може би е добра.
False Lashes - съжалявам, че си я купих, от всички спирали, тя ми дразни около най-много и не ми харесва нито нанасянето, нито ефекта - повечко пуска и повече слепва.
На Лореал има огромна разлика от модел до модел, на мен много ми харесваше двойната, телескопик я слагам към Masterpiece - ите по характеристики, Carbon Black изобщо не отговаря на рекламата си.
Аз съм най-доволна от Ланком i po-specialno http://www3.images.coolspotters.com/photos/557852/lancome-fatale … scara-profile.jpg
Сега обаче много хора ми казват, че са доволни от Мейбълин и искам съвет коя прави най-голям обем и плътност и не слепва - миглите ми са дълги, затова ползвам спирали за сгъстяване, не за удулжаване.
Благодаря. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт