Спирала за мигли 3

• 119 718
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Отзивите са добри  Simple Smile
Спиралата била по-хубава от Colossal
Момичето е написало, че спиралата е черна, но понеже тя е с тъмни мигли не можела да прецени дали добре оцветява. Спиралата придавала обем и удължавала миглите. На снимките е нанесен само един слой.
Имай предвид, че старата ѝ спирала (Colossal) не се знае колко е стара  и има вероятност да е изсъхнала леко и за това да има такава фрапираща разлика между двете.
Цената на тази спирала е 9.95 евро и според мен си заслужава да се пробва.
Аз лично бих я пробвала защото до сега никога не съм имала спирала с гумена четка.  Blush

# 586
Момичета, една приятелка ми донесе много, много, много добра спирала,която струва нещо от сорта на $10. Страхотна е! На Maybelline- Define-A-Lash. Имам една за удължаване и една за сгъстяване. Още един път мног0,много качествена!

# 587
Преди ден-два гледах реклама на някаква нова спирала на Макс Фактор, която е специално за обем. Някой има ли отзиви вече?
Мен май все към МаксФактор ме влече  Blush

# 588
например на Живанши Phenomen'eyes - моя приятелка ми я препоръча, но все пак не е 2 лева

Твърдо не. ПО-добре инвестирай в Ланкомския двуфазен дегримьор.

# 589
  • pomorie
Аз си търся спирала, която да не слепва миглите и да прави обем, но да е на приемлива цена..

Тази ще ти свърши работа.

от този вид спирала ползвам вече няколко години и съм супер доволна страхотна спирала страхотен обем.сега е на свършване и ми се прокрадва идеята да пробвам с друга/веднъж опитах друга но така си и изсъхна без да я ползвам/та се питам с коя ще имам подобен резултат  Hugили изобщо да н я сменям

# 590
  • В полите на Пирин планина
Друга подобна е 2000 калории на Макс Фактор.

# 591
  • Sofia, BG
Здравейте! Нямах време да прочета цялата тема. Бихте ли ми препоръчали спирала, която да прави миглите кукленски и да е на прилична цена?

# 592
Преди ден-два гледах реклама на някаква нова спирала на Макс Фактор, която е специално за обем. Някой има ли отзиви вече?
Мен май все към МаксФактор ме влече  Blush
Никак не съм доволна от Max Factor False Lash Effect! Взех я преди време като още от  началото ми се стори доста течна и не ми харесваше, защото слепва миглите. Реших, че като мине малко време и поизсъхне ще стане по-хубава и ще се нормализира, но не - все така си слепва и въобще не ми харесва как прави миглите. Повече никакъв Макс фактор за мен, най съм си доволна от лореалските спирали!

# 593
  • софия
L'oreal-ските спирали са -20% в ДМ. Много се чудя дали и каква да си взема. Имам около 5 различни спирали в момента Embarassed

# 594
Мен май все към МаксФактор ме влече  Blush
Никак не съм доволна от Max Factor False Lash Effect! Взех я преди време като още от  началото ми се стори доста течна и не ми харесваше, защото слепва миглите. Реших, че като мине малко време и поизсъхне ще стане по-хубава и ще се нормализира, но не - все така си слепва и въобще не ми харесва как прави миглите. Повече никакъв Макс фактор за мен, най съм си доволна от лореалските спирали!
Аз пък съм страшно доволна точно от тази спирала Peace Имала съм какви ли не,но тази ми прави миглите невероятни.Не ми е рядка,точно е като консистенция още от първото отваряне за разлика от другите спирали(на мейбълин,да речем,които имат нужда да позасъхнат за да се нанасят хубаво).  Не слепва,разделя добре,удължава и дава обем Flutter Поне при мен е така.Затова и повторно си я взех  Grinning

# 595
Момичета, започнах да чета темата, но е много дълга. Бихте ли ми препоръчали спирала за мигли, която да не ми слепва миглите (като колагеновата на лореал). Моите мигли са дълги, но рошавки и по-скоро ми трябва подреждане и извиване, отколкото обем, почерняне и удължаване. Ще съм ви благодарна за съвет.   bouquet

# 596
  • София
Купих си червената Golden rose - по препоръки от тук.
Много съм доволна - прилича на Телескопик, а аз харесвам такива спирали с удължаване и разресване.
Обаче изтървах спиралата на ламината и тя се счупи! Shocked
Май ще трябва да си купувам нова. Добре поне, че е евтина. Между другото, това не ми е първи случай на чупене на опаковки на Голден Роуз - май са слаби.

Ако говорим за професионалната на Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara, на мен не ми допадна. Наистина не слепва миглите, разресва ги добре и ги удължава добре, но ми се искаше повече обем. Признавам обаче, че четката е много удобна! Така че ако някой я иска, да свирка! Wink

# 597
  • Belgium
Момичета, някой да има отзиви за Bourjois  Volume Glamour Max?

# 598
мими23, пробва ли новата спирала на Maybelline?
Аз два пъти ходи да я купувам и двата пъти се оказа, че е свършила.  Crazy

# 599
 Simple Smile
На мен ми допадат Лореал Телескопик:
И ето тази на Манхатън:

Общи условия

Активация на акаунт