Много се промениха взаимоотношенията ни.

• 7 982
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И моят беше така преди около 2 години. Накрая се оказа, че се е влюбил в друга жена. От около 8 месеца сме разделени.

# 76
Аз едно не мога да проумея, как може да искаш да правиш секс с човек, който се държи така с теб и с децата ви  ooooh!.
Просто не ми го побира главата, айде разбираш го, искаш да му помогнеш, ама отде мерак за секс с човек, който "шеговито" предлага на децата на те убият, че да не им пречиш...
Това не те ли ядосва, бе жена, не си ли бясна, не му ли вдигна скандал, как така се държи и ти плахо се питаш как да му помогнеш.  Confused

# 77
Аз едно не мога да проумея, как може да искаш да правиш секс с човек, който се държи така с теб и с децата ви  ooooh!.
Просто не ми го побира главата, айде разбираш го, искаш да му помогнеш, ама отде мерак за секс с човек, който "шеговито" предлага на децата на те убият, че да не им пречиш...

Подкрепям. Подобно отношение и секс за мен са несъвместими дейности. Не е зле авторката да си вземе децата и да отиде две седмици на почивка, а мъжът и в това време да размишлява какво ще прави и какво не с жена си.

# 78
 Тук някой от мъжките потребители беше написал веднъж, че две наща са безкрайни - Вселената и женската глупост. Първоначално се подразних като го прочетох, но четейки някои теми тук, започвам да се замислям, че това не просто поредното шовинистично мъжко изказване, ами направо си е истина. Дори бих добавила към категорията "безкрайност" и женският мазохизъм  Whistling. Той се държи с нея като с парцал, тя секс ще прави ooooh!

# 79
Започна да се заяжда с мен и ме критикува че съм дебела, че било мръсно, разхвърляно, че имало много дрехи за пране, защо не съм пуснала прахосмукачка и пр.

а така ли е ?!  Thinking

Тук някой от мъжките потребители беше написал веднъж, че две наща са безкрайни - Вселената и женската глупост.

В същност фразата на А . Айнщайн е" Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.  "  Peace

# 80
Охххх....
като навиете тази плоча за другата жена, та чак досадно става.
аха
и за смяната на ролите също съм съгласна, изобщо, около мене, мъжете повече мрънкат - в неговия случай за едно, в други случаи - за друго, просто - слабички са си  Laughing
а друга жена, ако има - това е неговото бягство от сивото ежедневие, отново негова проява на слабост... отново следствие, а не причина, изневярата мили винаги е следствие, аз, честно, бих си потърсила причината в мене, примерно и аз имам няколко кила за сваляне, веднага ще си кажа - еми дебела съм, какво му се сърдя на човека, той си иска някоя по-запазенка /ако и той е запазен разбира се/, така че това с критиката на наднорменото тегло - бих го приела градивно, аз напротив, съжалявам, че половинката ми не ме е заял на темата, само намек от негова страна би ме вкарал в отбора на слаботелесните...
* мисълта ми е, може би не за всички критики към теб греши..  Wink

# 81
  • 221B Baker Street
за съжаление и аз съм на мнение,че съпругът на авторката си има любовница  Tired
не може просто така,от едното нищо,жена му да започне да му пречи дотолкова,че да споменава за убийството й пред децата им  Sick
щом авторката прави връзка между смъртта на свекъра и промяната у мъжа си,явно по това време той е намерил утеха при някоя друга - авторката да търси "заподозряната" в обкръжението си - колежка на съпруга или семейна приятелка  Peace
и без да я упреквам,ще кажа,че вината не е само на мъжа - каквото не е намерил в нея,го е открил другаде  Peace

# 82
  • до една звездичка
и без да я упреквам,ще кажа,че вината не е само на мъжа - каквото не е намерил в нея,го е открил другаде  Peace

Тъй, тъй... Докато тя готви, чисти, пере, грижи се и възпитава двете ИМ деца, и отслабва, той да не губи време, ами да си намери някоя засукана мацка с мнооооооого свободно време - за шопинг, разкрасяване и либоф!  Whistling

# 83
Find_NEMO, тя вече отговори жената - има 5-6 кила за смъкване, изглежда си добре, поддържа се /правят секс  Wink ако не я харесваше той дали щеше да е така /, у тях е чисто и подредено, винаги има сготвено и то по желание /предполагам значи, че готви каквото си поискат децата и съпругът, а не което е по - лесно/, има винаги чисти и изгладени дрехи, като за две деца това си е цяло постижение.
anubhis не е от едното нищо, тя пише, че това е започнало след като е починал баща му. Стига с тая друга жена. Някак си ако мъжа ми ми каже, че съм повлекана, че у дома е мръсно и неподредено, няма сготвено, няма да си помисля, че има любовница, а че ме мрази и иска да ме нарани, да ме унижи. Щото как мислите ЗАЩО ги казва тия неща той ?
Дори да са верни твърденията му, ако той иска това да се промени, дали това е начинът ?
Мъжът и иска да я унижи и нарани, не знам защо, но това си е чиста агресия, засега само на думи и ме плаши като го чета това.

# 84
Идея нямам как можеш да го убедиш да направи най-доброто за себе си и да потърси специалист. А ти се опитай да щадиш себе си.

# 85
  • 221B Baker Street

Тъй, тъй... Докато тя готви, чисти, пере, грижи се и възпитава двете ИМ деца, и отслабва, той да не губи време, ами да си намери някоя засукана мацка с мнооооооого свободно време - за шопинг, разкрасяване и либоф!  Whistling

изобщо нямах предвид тези неща - говорех за разбиране и утеха - и то без да я упреквам в нищо,а изказах мнение  Peaceестествено,че вършейки всички тези неща,жената може да не е намерила време,изобщо не оправдавам мъжа й  Tiredпонякога в стремежа и да се справим със всички неща накуп,забравяме да общуваме с половинките си както преди  Peace

# 86
  • 221B Baker Street
rosy_bosy ,ти изобщо четеш ли какво съм написала,или.... newsm78

разбира се,че не може без нищо,има си причина явно и според мен това е друга жена  Tired

но,докато авторката не говори очи в очи със съпруга си,и не се изяснят,ние тук можем само да си гадаем  Outta Joint

# 87
  • Ку-куландия
Проблема е точно в говоренето с него. Няма желание да разговаря и да споделя с мен. А аз усщам, че нещо го тормози и му тежи. Забелязаха го и останалите познати и роднини и ме питат какво му е, а аз незнам. Всеки път когато го питам или се опитма да повдигна темата той казва хайде да не си разваляме настоерието сега или гледа през мен в ТВто и нищо неотговаря.

# 88
Всеки път когато го питам или се опитма да повдигна темата той казва хайде да не си разваляме настоерието сега или гледа през мен в ТВто и нищо неотговаря.
..хм, значи ако разговаряте, ще си развалите настроението,
значи, това което го мъчи е нещо неприятно за теб, децата, за него. newsm78, не иска да говори, ...ами те мъжете слушали избирателно и ако им е удобно  Thinking 
...я излез вместо него сама в събота и неделя и му остави децата, я прави така каквото той прави, дръж се така както той с тебе...каквото повикало-такова се обадило...
уффф, не ти е лесно

# 89
anubhis прочела съм поста ти накриво, прощавай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт