Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • Враца
Ей, като ви чета, умирам от яд , че още не съм се научила да чопля и поръчвам в ибей,
но като се замисля, това може би е приимущество донякъде ...  Thinking

Днес съм с Ноа.
Толкова ми е лек, летлив и неприсъствен, че чак все едно не съм аз.
Прилича ми , като на свинче звънче, бих казала 

# 31
Ей, като ви чета, умирам от яд , че още не съм се научила да чопля и поръчвам в ибей,
но като се замисля, това може би е приимущество донякъде ...  Thinking

Повече трябва да се радваш,отколкото да се ядосваш,защото мноооооого честичко е разоряващо Wink

# 32
Годес, аз Андалусиа Сеншуел съм го тествала.Честно да ти кажа по-скоро го усещам цитрусов/киселичък/ отколкото солен..Хубав е.
Вили, ето един скъп начин да разходиш Уоманити на морския бряг тази година...:
http://cgi.ebay.com/Thierry-Mugler-WOMANITY-NEW-Fragrance-Ltd-Ed … sh=item2eae1e6b10

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 15:40 от _teddy_

# 33
Годес, аз Андалусиа Сеншуел съм го тествала.Честно да ти кажа по-скоро го усещам цитрусов отколкото солен..
newsm78 ами ще се надявам на моята кожа да има и солчица Laughing късно е вече,купих го Wink,но поне ще знам какво да очаквам Flutter
В краен случай-парфюмирана в каяка и като се понамокря едно хубаво в морето,а солта засъхне по кожата ми ще се получи номера Mr. Green
След няколко покупки,които им се канех отдавна,но не бяха предвидени в бюджета ми,се зарекох да не купувам такива скъпи неща поне за няколко месеца,ама дали ще стане ooooh!

# 34
  • Враца
10 милилитра ... това количество няма да ми стигне, докато сляза до плажа  Joy Joy Joy

Я кажете, като ме познавате, ще ми хареса ли Мисони ??

# 35
  • София
Ето ме и мен в новата темичка.
Вчера в Сефора тествах Май Инсоленс. Взех си блотерче, напръсках си и на кожата. Харесва ми. Не съм го носила истински за да кажа дали юе се сработим и може би ще си го взема на сляпо  Rolling Eyes Още се чудя какви да ги свърша. И хипнотичната отрова искам, и Черната орхидея...  Rolling Eyes

# 36
Здравейте момичета!Я какво хубаво си се раздумвате.Бихте ли ми помогнали?Другата събота съм поканена на тежка сватба като кума.Какъв парфюм би бил подходящ? Ресторантът е с климатик,но останалите салтанати вземане на булка,венчевка и.т.н. ще са най-вероятно при 30 градуса newsm78

# 37
ехо - привет от моренцето - точно по темата, само че като сме с Яско, вечерните разходки се свеждат до Вятърна мелница в Созопол и после обратно до паркинга на пристанището преди да се приберем в един малък рай на около 12 км Wink Sunglasses
и понеже съм само с 2 парфюма тук се чувствам много добре - няма място за чудене и маене кое да сложа.........дори имам шанс да ги довърша до 10-на дни newsm68 newsm44

вчера една приятелка носеше The One - хич не е зле за лятото и особено на светъл рус човек. аз не го понасям на мен, но много добре лъхва при лекия бриз от други Grinning

# 38
Ауу размечтахме ме отново за море! И то за море с ЛМ! Ох и ние откога не сме се усамотявали на плажа само двамата. Въпреки, че сме без деца, мисля от 3 години... Тази година ще поправяме грешката обаче!
Аз за вечерни разходки също бих захолижила на тежката артирелия. Тук в града не мога, защото е прекалено задушно вечер, но на морето ще експериментирам с любимците си- Еликсир де Мервей. Алюр Сенсуъл, Pepper Jasmine Gaiac Wood Passion Fruit by Korres и Клое Интенз. Разбира се нямам намерение да взимам повече от един дневен и два вечерни парфюма, обичам да асоциирам почивките си с парфюми и винаги взимам не повече от 3, дори в повечето случаи взимам един или два и после аромата винаги ми напомня за почивката.  Peace

Силви прекрасна, ще ти пиша по–късно на ЛС.  Hug  Heart Eyes

# 39
  • София
Здравейте момичета!Я какво хубаво си се раздумвате.Бихте ли ми помогнали?Другата събота съм поканена на тежка сватба като кума.Какъв парфюм би бил подходящ? Ресторантът е с климатик,но останалите салтанати вземане на булка,венчевка и.т.н. ще са най-вероятно при 30 градуса newsm78
За помощ - винаги се отзоваваме  Hug Би било добре да ни ориентираш в наличностите ти, макар че съм останала с впечатлението, че си голям Шанел фен  Heart Eyes Аз бях на сватба в края на май при общо взето същите условия - горещо, ресторант с климатик, но въпреки това беше задушно, а аз бях избрала Шанел №5 О Премиер. Обаче жегата го задуши, а в ресторанта вече не го усещах изобщо. Случайно имах в чантата си отливчица Хот Кутюр, която спаси положението, освежи ме и се почувствах страхотно. Ако имаш някакви предварителни виждания, сподели, за да дадем предложения   bouquet

# 40
Благодаря за отзивчивостта ,Ати!Да имам Алюр във всички вариациии новия Кристал на Шанел,всякакви Л ивстанти и Идилията на Герлен и ----само толкоз smile3514Събитието си е един добър повод/и оправдание/ човек да се сдобие с неща новичко.А забравих и за онзи ненавистен бял слон ва Byredo  bouquet

# 41
... вечерните разходки се свеждат до Вятърна мелница в Созопол и после обратно до паркинга на пристанището преди да се приберем в един малък рай на около 12 км Wink Sunglasses
Това май е в Несебър!? Thinking

Днес съм с Jasmin Noir. Пробвах го в задушния град, на планински хлад и в един магазин в квартала, където е 3оС! Ама наистина е толкова, защото касиерката работи с ватен гащиризон и  дебело яке. Продават замразени неща и всичките хладилни витрини са отворени. Ами парфюмът ми се държи прелестно на всичките тези температури, та затова иде като навременен отговор на въпроса ти, g.stoyanova. Peace Затова ти предлагам за кумуването именно него http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Jasmin-Noir-3750.html
Стилен, елегантен, не е задушлив, шлейфов и впечатляващ околните! Обичам го! Heart Eyes

# 42
  • София
Не ме затрудняваш много в избора, g.stoyanova  Simple Smile От твоите бих избрала без колебание класическия Алюр  Peace А ако решиш нова придобивка, с две ръце препоръчвам Инсоленс едт (на всички вече продъних ушите с него колко ми е любим и колко го обичам, но те ще ми простят  Blush ), също може някой от летните Ейлиъни - жълтия или оранжевия (а ако решиш да си го ползваш всесезонно след това - най-добре класическия едп - тъмнолилавия Peace ) В случай, че решиш да не изневеряваш на Шанел - тогава Beige би бил чудесен избор  Peace

# 43
Благодаря,Бижу! Булгари винаги съм ги подминавала,останало ми беше усещането за нещо нетрайно,може би заради многобройните преексплоатирани Омнии.

# 44
Оооо, Омниите са ниска топка, в сравнение с Нощния Жасмин! Той е доста класен аромат. Всъщност, от всички дамски Bvlgari, които съм пробвала, за мен този е с най-прекрасен и луксозен аромат.
Но тествай. Странното е, че за мен той е с 24 часова трайност, безкраен шлейф и много любим, а има момичета, чиито носове не регистрират нито една ароматна молекула от него. Просто не усещат нищо...

Общи условия

Активация на акаунт