Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Тъкмо и аз се сетих за тях, след подсказка от интернет...

# 196
Верно ли ти трябваше подсказка  Shocked
Аз точно се зачудих, как може да се запомнят толкова много подробности, а да се забрави мъничкото D&G  Laughing

# 197
Рени,май забрави за Еликсира Mr. Green,който доколкото знам обожаваш Flutter
Именно рекламните трикове за пари визирах и ме дразнят,но пък  Thinking да,някой може и да предпочете новата версия на този или онзи аромат.......аз например предпочитам жълтия Ейлиън пред лилавия Laughing
Все пак са ми любопитни ПП на Мерветата Crazy

# 198
bubanka, благодаря за отговора  bouquet

GagaMaga, не робувам на марки и в този смисъл "мъничкото D&G" е много далеч от приоритетите ми Laughing Искрено се надявам темата да не е "елитарна", а да е отворена към различни хора, "обединени" от общата си страст към парфюмите Peace

# 199
GagaMaga, много ми е шарено на мен навсякъде и често пропускам най-важното, ама е съм сама като гледам.  Laughing

Goddess, маъчен, май си права за Еликсира. Един вариант може би е достатъчен, трябва да работя над бройката парфюми.
Щях да ти разказвам за Tilleul: хубав летен, липов, на мен ми идва прекалено меден. Нещо не ме впечатли...

# 200
GagaMaga, не робувам на марки и в този смисъл "мъничкото D&G" е много далеч от приоритетите ми Laughing Искрено се надявам темата да не е "елитарна", а да е отворена към различни хора, "обединени" от общата си страст към парфюмите Peace

Киора, учудването ми беше съвсем искрено и абсолютно не целящо да определям приоритети - нито моите, още по-малко чужди  Peace
Не е "елитарна" темата, нито робуваме на марки; питай спокойно и не се засягай  Wink  Simple Smile

# 201
  • при морето
Кiora,би ли написала цялото име на поетесата,чието стихче си сложила в подписа си,много ми допадна!може и на лични,за да не спамим тук! Peace
По темата-днес съм отново в къщи,няма плаж,студено и облачно е,напръсках се с Сосо и ми е супер!Между другото,днес като се събудих към 11ч. усетих отново,при това доста отчетливо ,омагьосващото ухание на Локум-а,което ще рече,че е с 10-11часова трайност!Невероятен парфюм! newsm10

# 202

Goddess, маъчен, май си права за Еликсира. Един вариант може би е достатъчен, трябва да работя над бройката парфюми.
Щях да ти разказвам за Tilleul: хубав летен, липов, на мен ми идва прекалено меден. Нещо не ме впечатли...
Рени,по-добре нещо ново,съвършено различно,което ще ти донесе различни усещания......,относно Мерве Wink
Това липовото за което пишеш ме отказа да го преследвам за проба този Tilleul,имам няколко липови според моя нос парфюма,които харесвам и ми носят необходимото настроение/пролет,слънце и света се събужда от дългия сън/.  bouquet

# 203
Между другото мен и проловутия Османтус на The different company не ме грабна много. Ама аз без да исках го купих от и бей... Моя грешка... За разлика от Rose Poivree, който е много интересен аромат. Роза в много уникална интерпретация, не мога да разбера защо не е харесван. Има толкова преливащи усещания в него. Само при вдишването аромата се променя според зависи колко вдишам. Пипер, мръсна роза, аромат на дъвки, всичко се прелива вътре, барабар с нещо животинско, което прави розата много мръснишка... Суперски е, хем арогантен, хем с т тази дъвкова нотка е супер детински. Много ме радва!

# 204
ще го хвърляш ли Османтуса?
хич-хич не е лош  Flutter

# 205
Няма да го обявявам за размяна, но който чуе тук и има интерес да ми пише.

# 206
Момичета, наистина ли не забелязвате, че като се впуснете надълго и широко в коментари за нишови аромати и темата умира?
Нищо лично, знаете какво е отношението ми към всяка една от вас, но нека уважаваме основния замисъл на тази тема и това, че повечето хора, пишещи тук, са тук не заради този вид парфюми. Те нищо не знаят за тях, нямат възможност да ги видят и тестват, да ги подушат, а и цените им са друга категория. Млъкват и никой нищо не пише...
Благодаря ви за разбирането!

# 207
Оки млъквам, извинявам се, знам че аз съм виновна.  Hug Не ми се сърдете, бях провокирана от последните ми проби и затова. Пък и всеки втори пост е мой, взимам си бележка.  Embarassed

# 208
ехоооо - привет от дъждовното, ветровито, студенооооо мореее Twisted Evil Twisted Evil
аз пък забелязах, че темата последните седмици съвсем е умряла, но реших, че всички са на плажжжж  Hug Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 209
ехоооо - привет от дъждовното, ветровито, студенооооо мореее Twisted Evil Twisted Evil
аз пък забелязах, че темата последните седмици съвсем е умряла, но реших, че всички са на плажжжж  Hug Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
И на мен ми направи впечатление,че темата е позамряла от доста време и освен на плаж го отдадох на това,че е топло и хората са навън по разходки и такива ми нещица Rolling Eyes,
но се извинявам за нишовите аромати bowuu
 и да попитам Мерветата и те ли са нишови,аз мислех,че са ширпотребски  newsm78,иначе то много неща няма по магазините в провинцията,ама на мен това не ми пречи да мечтая........ Crazyнищо че си оставам само с тях в повечето случай/мечтите де/ Confused

Общи условия

Активация на акаунт