). Kogato se prochete molitvata za da vliza bebeto kato samostoiatelen chovek v hrama, sled tova veche po vsiako vreme moje da se krusti. No i do krushteneto to shte si bude chast ot maikata.
). Kogato se prochete molitvata za da vliza bebeto kato samostoiatelen chovek v hrama, sled tova veche po vsiako vreme moje da se krusti. No i do krushteneto to shte si bude chast ot maikata.
Много би благодаря момичета!Малко ми е тъжно,че няма нещо по-специално за правене когато се кани кръстник,защото си мисля,че за него самият ще бъде много специално и приятно ако има някакъв ритуал.Аз обичам традициите и смятам,че правят празника празник и създават емоции.
Но може би ние ще си измислим нещо наше си
Явно не съм била разбрана правилно.Искам да кажа ,че много добре разбирам смисълът на кръщането,правя разлика между духовни и материални ценности.Цялото семейство често ходим до манастирчето"Свети Мина",където аз съм"харизана" и искам да ти кажа,че там се чувствам доста добре и идеята на кръщането ми е ясна.Правя разлика между истинските и стойностни неща,които не са подаръците,трапезата и т.н.За мен Кръщането е по-голям празник от рожденият ден на Краси(който не омаловажавам
).
Препоръчани теми