Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет!

• 26 970
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • ул. "Мечтание"
Toni_baraboni, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава!   bouquet

# 601
Toni_baraboni , честита ти рожденничка , да е здрава , много да ви радва и да слуша когато дойде новия член на семейството.
Относно къпането в морето и басейни , при предишната ми бременност хванах страшни гъбички от чист и поддържан басейн в реномиран хотел по нашето Черноморие. От друга страна с морето колкото и да е мръсно нямам проблеми , естествено сега ограничавам престоя във водата , стоя повече под чадъра.

# 602
  • Свиленград
Здравейте тумбаланки и от мен. Първо искам за честия Toni_baraboni за рожденничката и да ти пожелая да ви е жива и здрава и много да ви радва! Ивторо да споделя как е при мен - на предишната консултазия ми мериха кръвното, ръста, теглото и коремчето.

# 603
Добрутро, тумбаци!
Toni_Baraboni, да ти е здравичко и весело момиченцето!
Добре дошла на новата мамичка!
Вчера бях на първата ЖК - мериха ми таз, корем, надупчиха ме за всичките там Васермани, спинове и прочие изследвания. Доктора също ме прегледа на видеозон - много ясно се виждаше бебока, махаше като шантав с ръце и крака, интересно как се видя черепа с една разделителна линия и двете мозъчни полукълба отстрани.
Днес ходих при едно светило на ранна ФМ - човека ме гледа 10 мин. без да продума, идеше ми да се разкрещя от притеснение, ама накрая най-сетне продума, за да ме пита какво ми е първото дете. Казах - момче и той вика - а такааа, какво ще правим сега и аз направо го снесох. Викам си, нещо не е наред, пък той човека искал да ми каже, че пак момче вижда. Та разприказва се доктора, взе да ми обяснява че всичко е наред, даже ми даде папка с описани околоплодни води, замервания на плода, снимки...
Ех, така ми се искаше да е момиченце..., имало само около 5% вероятност за това  Cry

# 604
Ох, забравих че исках още неща да кажа:
За гърнето - ние въобще не сме ползвали, слагах го малкия няколко пъти на тоалетна седалка да посвикне, а като стана на 3,5 г. сам започна да ходи в тоалетната. Беше на село, доакало му се и дядо му му сложил един вестник на двора  Laughing Свършил си работата на теферич и оттогава си тръгна нормално в тоалетната. Само в началото го беше страх, че чурчето му ще се счупи и ще падне в чинията  Grinning
А тази събота мисля да открия плажния сезон - сутринта по хладно, май ще пропусна къпането в морето, ще видим.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 12:38 от Griet

# 605
Само в началото го беше страх, че чурчето му ще се счупи и ще падне в чинията  Grinning

Joy Joy Горкото.

Toni_baraboni, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава!

Ние на 1.08. заминаваме за морето. Нямам търпение вече. Аз смятам да си цопам в морето, ама по малко и да стоя само под чадъра.

# 606
Здравейте момичета. Да ви се похваля и аз - вече знам пола на бебето - момчу, излязоха и резултатите от БХС - добри са. Много съм щастлива. Приятен ден на всички!

# 607
  • Сливен
Toni_baraboni честита ти рожденичка,да ви е жива и здрава Grinning
Честито на разпозналите пола Grinning

# 608
Тони, честито ти пораснало момиче!
Да ти е здрава, усмихната и много щастлива!  Hug

# 609
Здравейте момичета. Да ви се похваля и аз - вече знам пола на бебето - момчу, излязоха и резултатите от БХС - добри са. Много съм щастлива. Приятен ден на всички!

Ха, честито!  Hug
След колко време ти бяха готови резултатите от БХС?  Rolling Eyes

# 610
  • София
Toni_baraboni честита рожденничка. Да ти е жива и здрава и да бъде най-добрата кака Simple Smile
Мерси за доброто посрещане   bouquet
Аз да ви питам, пиете ли витамини, освен фолиевата киселина ? ЛЛ ми препоръча да пия Центрум Матерна, т.к. преди бременността доста боледувах. Сега съм добре, та се чудя ... Опитвам се да се храня добре, но хапвам само по един плод на ден, не знам дали е достатъчно. Знам че някои дори отричат витамините за бременни.
Друго нищо ново при мен. Ходя си на работа, по цял ден съм на комютъра, което не е много добре ... Ако всичко е наред смятам да работя до края.
Хубав ден момичета  Wink

# 611
За пъпчасването - позната работа, но взех да се разхубавявам, май ще излезе вярно, че с момче жената се разхубавява, а с момиче обратното. С Анди много бях погрозняла.

За долепеното креватче - в България не се продават такива, освен ако не накарате някой дърводелец да ви направи, иначе са на babybay и се продават в ибей. Аз си търсех втора употреба, но съм скарана с пазаруването от ибей и още се чудя как да стане. Супер удобно е, аз с Анди първите 5 месеца спях на отделно легло и само я придърпвах за кърмене, но това е по-удобно, защото хем е близо, хем не ти е в леглото.

Изследването на кръвна група е безплатна и всичко останало освен австралийския антиген, БХС и феталните които са по желание. Аз нали затова съм вдигнала мерника на моята проследяваща лекарка, защото доста изследвания ме накара да платя.

# 612
Toni_baraboni честита рожденничка. Да ти е жива и здрава и да бъде най-добрата кака Simple Smile
Мерси за доброто посрещане   bouquet
Аз да ви питам, пиете ли витамини, освен фолиевата киселина ? ЛЛ ми препоръча да пия Центрум Матерна, т.к. преди бременността доста боледувах. Сега съм добре, та се чудя ... Опитвам се да се храня добре, но хапвам само по един плод на ден, не знам дали е достатъчно. Знам че някои дори отричат витамините за бременни.
Друго нищо ново при мен. Ходя си на работа, по цял ден съм на комютъра, което не е много добре ... Ако всичко е наред смятам да работя до края.
Хубав ден момичета  Wink

Mirrabella
, ти не стига, че си с моя термин, ами и разказваш моите истории!  Crazy Сега кажи, че си и от Пловдив, и направо идвам да ти стисна ръката.  Mr. Green
Аз също пия Центрум Матерна, по препотръка на АГ-то ми. Още съм на първата опаковка, обаче...
Четох разни работи против, обаче четох и за витамините. И смятам да ги пия.

# 613
  • ул. "Мечтание"
На мен ми пуснаха австралийския антиген безплатно, също и кръвната група.

# 614
  • София
Цитат на: Бира с таратор
Mirrabella, ти не стига, че си с моя термин, ами и разказваш моите истории!  Crazy Сега кажи, че си и от Пловдив, и направо идвам да ти стисна ръката.  Mr. Green
Аз също пия Центрум Матерна, по препотръка на АГ-то ми. Още съм на първата опаковка, обаче...
Четох разни работи против, обаче четох и за витамините. И смятам да ги пия.

Е, от София съм  Blush И аз се рових в интернет и имаше и положителни и отрицателни мнения. Аз съм пила Центрум преди време, когато бях решила да спортувам малко повече и тогава бях много доволна. Но по време на бременност е друго. Все пак мисля и аз да ги започна. Останах с впечатлението, те Центрум Матерна не са като "старата" Матерна, която дори май я спряха. И за сега съм с положителна нагласа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт