Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет!

• 26 960
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Цитат на: Бира с таратор
Mirrabella, ти не стига, че си с моя термин, ами и разказваш моите истории!  Crazy Сега кажи, че си и от Пловдив, и направо идвам да ти стисна ръката.  Mr. Green
Аз също пия Центрум Матерна, по препотръка на АГ-то ми. Още съм на първата опаковка, обаче...
Четох разни работи против, обаче четох и за витамините. И смятам да ги пия.

Е, от София съм  Blush И аз се рових в интернет и имаше и положителни и отрицателни мнения. Аз съм пила Центрум преди време, когато бях решила да спортувам малко повече и тогава бях много доволна. Но по време на бременност е друго. Все пак мисля и аз да ги започна. Останах с впечатлението, те Центрум Матерна не са като "старата" Матерна, която дори май я спряха. И за сега съм с положителна нагласа Simple Smile

Че то за абсолютно всеки продукт има отрицателни и положителни мнения. Понеже аз месо не ям, пък и не мога да си позволя всеки ден да обхващам в менюто си всички групи храни, реших, че за мен е добре да ги пия тези витамини. Е то АГ ми ги предложи, но си беше и мое решение. Че детето ще си получи необходимото ще го получи, ама моя организъм ще се източи яко...  Crazy

Сега гледам колички в нета, че ме е налегнала голяма скука тия дни.....  Tired

# 616
В момента пия витамини Pregnacare plus omega-3
Това са, комбинирани витамини за бременност и кърмене
Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, сол, мая, глутен или лактоза.
Съдържат и пречистено рибно масло което не съдържа витамин А.
Имат необходимата доза от фолиева киселина 400м.г.

Могат да се пият, още при опити за забременяване, по време на цялата бременност, чак до нейният край и по време на кърмене.
Много съм доволна, и не чувствах никаква отпадналост от тях.
Най-лошото е, че са 25.50лв за 14дни. Sad

Искам да ви питам:
Пуснах стерилна урина, днес като резултат /следя от нета/...
Пише:
Посявките останаха стерилни

Това, краен резултат ли е? Добър ли е? Лош ли е? Или все още нищо не значи?

# 617
Тони,да ти е жива и здрава дъщеричката Hug  bouquetСамо радости да ви носи!
За качването на картинка(мислих на ЛС да пиша,но реших,че и друг може да иска обяснение)
Харесваш си картинка в нет-пространството.Кликаш на нея с десен бутон,излиза ти прозорец.Избираш последната опция"свойства",после се отваря по-малък сив прозорец с адрес на снимката.Копираш адреса и го мяташ в поста си между двете скобички имейджин(бутона с картинката) [/img]Това е Peace
За пъпчасването  Пъпчасах пръвия триместър,после се изчистих,но след раждането,отново пъпчасах и то повече. От кърменето ли от кво- не можаха да разберат дикторите....Минаха заобиколно с обяснение,че хормоните не могат да се натъкмят още...Като приключих с кърменето се изчистих напълно.
За долепеното креватче и аз съм в тази фен-група Blush...Мисля,че и БГ може да се направи по поръчка.Наистина ще е много удобно за кърмене. Peace
Ухууу,добре ,че си направихме плажа днес ,че чувам пак се гърми Crazy
И като стана въпрос за морето и слънцето.... Мажа се с на щерката крема- Мустела 50spf.Корема ми вече е с тен newsm78,дано не родя циганче Mr. GreenШегичка.И предишната бременост я карах по същото време и не съм се лишавала от слънце и море.Пу-Пу щерката е жива и здрава.... и бяла Mr. Green
А като стана въпрос за морска водаПолезна е за бързо заздравяване на ранички,вълните правят масаж на краката, против разширени вени също е полезна....Абе предпочитам я 100 пъти пред басейна Peace
За витаминитеКакто и преди,така и сега ми казаха,ако се чувствам добре и се храня здравословно с домашни плодове и зеленчуци-демек"еко"продукти,няма защо да си добавам по изкусвен начин допълнително витамини.Аз съм много страхлива на тема "пренасищане" на витамини.
Пфууу улях се! Embarassed

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 16:00 от elenia

# 618
Захира има ги в немския ибей и в майтойс. В май тойса е много ефтина доставката и ако ще го взимаш ново най-добре от там. Инъче си правиш акаунт в ибей и като харесаш някое легълце ако няма доставка до БГ питаш продавача дали може да го изпрати. Горе долу като гледам 35 евро излиза до БГ...

# 619
И аз пия Pregnacare, но без омега3, просто защото не съм виждала такива.Следващия път ще потърся. Аз тъй като не съ мсигурна какво ям, купувам всико, пия витамини за всеки случай,а и в плодовете и зеленчуцитя няма всичко необходимо. А бебето си иска.

Къпя се по малко,за да не простудя бебчо, стоя под чадър и се мажа с 50 фактор. Само в басейни мисля да не влизам.

Щях да ви питам, дали можем да си мажем краката с някой противоцелулитни кремове? Гледах,че още някой беше задал този въпрос/

# 620
Щях да ви питам, дали можем да си мажем краката с някой противоцелулитни кремове? Гледах,че още някой беше задал този въпрос/
Не PeaceДоколкото знам са противопоказна антицелулитните терапии(мазила)заради твърде силните им съставки"горящи"мазнините.
Ще се мажем след раждането...или след кърменето Wink
Антицелулитно е плуването,масаж с обиноено олио....
Знам един много ефикасен трик антицелулитен -етерично масло от портокал,мед,1-2 капки лимон-маже се на засегнатия участък с бързи движения и отлепвания до зачервяване Crazy

# 621
Здравейте момичета

Напоследък започнах да ви чета и на работа, така че успявам да смогвам да прочета написаното Simple Smile

Да ви се отчета и аз Simple Smile Днес бяхме да се регистрираме. Мериха ми кръвно, таз, талия, килограмите аз си ги казах (тъкмо преди няколко дни си купихме кантар с мъжо Simple Smile та вече знам колко съм). Пуснаха ми изследвания за микробиология. Цитонамазка не ми пуснаха, понеже преди 3 месеца някъде бях на преглед и тогава всичко беше наред. Сестрата ми даде и още 4 листа с направления за кръв и урина. Друго не знам какво има на тях. Като отида в лабораторията ще ми кажат.  А да - видяхме и бебо. Той спеше и въобще не искаше да се събужда Grinning Чухме му пак сърчицето. Първоначално само някакви шумове , та чак се уплаших, ама след малко се чу и то Simple Smile

Питах лекаря за ранната ФМ (понеже си записах час за понеделник, ама тогава ще съм някъде в началото на 12 седмица и се чудех дали няма да е рано) и той ми каза, че щом в семейството няма заболявания, не е необходимо да ходя на ранната ФМ. Мога спокойно да ида на следващата.  Ама най-вероятно ще си ида в понеделник.

Да ви питам нещо. За БХС-то трябва направо в майчин дом ли да ида или ми е необходимо направление или нещо такова. Като бях в кабинета забравих да питам за това.

Иначе за витамините - аз пия само фолиева киселина. Доки каза, че щом не повръщам не е нужно да пия други неща и да си хапвам каквото ми се яде.

# 622
  • София
То е още рано, но като сте подхванали темата с легълцата да ви питам нещо Simple Smile Аз си харесах легло, което има и дъска за повиване и шкафчета към него за дрешките на бебето. Струва ми се доста практично. Но явно другите мами не го харесват много. Сещам се за един недостатък - дървената решетка на леглото, чувала съм че бебо може да се нарани на нея, когато попорастне и почне да си играе и да иска да се изправя.
Вие какво мислите?

# 623
  • ул. "Мечтание"
Да ви питам нещо. За БХС-то трябва направо в майчин дом ли да ида или ми е необходимо направление или нещо такова. Като бях в кабинета забравих да питам за това.

Отиваш направо! Peace

# 624
Знам един много ефикасен трик антицелулитен -етерично масло от портокал,мед,1-2 капки лимон-маже се на засегнатия участък с бързи движения и отлепвания до зачервяване Crazy[/color]

с етерични масла се мажех зимата, но после спрях.правих смес от портокал,хвойна и базово масло(бадемово). докато ми попиеше правих упражнения. сега в никакъв случай не бих се мазала. те са с много силна концентрация, и мисля че трябва да се внимава при бременост.

# 625
  • sofia
аз  ходя на антицелулитни масажи- поддържащо , че нали бременните сме предразположиени...

аз за легло не съм решила още, харесват ми тези, които могат да се люлеят дървените, но пък в детската стая вече има голямо легло за бебето и не знам дали няма да ми е по-практично сгъваемото, въпреки, че с каката помня, че когато се свали кошарата на най- ниското положение беше много неудобно за вдигане на бебето

# 626
То е още рано, но като сте подхванали темата с легълцата да ви питам нещо Simple Smile Аз си харесах легло, което има и дъска за повиване и шкафчета към него за дрешките на бебето. Струва ми се доста практично. Но явно другите мами не го харесват много. Сещам се за един недостатък - дървената решетка на леглото, чувала съм че бебо може да се нарани на нея, когато попорастне и почне да си играе и да иска да се изправя.
Вие какво мислите?
мои приятели си взеха такова. цялата дървена решетка беше обградена с ...нещо меко,с цел предпазване,и което може да се сваля.

мисля, че за избор на леглото е много важно къде ще бъде поставено то. в стаята на родителите или в друга?! Оттам и какъв модел легло да бъде и според пространството.

На нас есента ни предстои да подготвим бъдещата детска стая, в момента се полза за склад. И си мисля каква мебел да сложим в началото. Бебешко легло, легло за възрастен, и...незнам, не искам гардероб, имаме вече 3. скрин? И един колега ми даде идея- килим, че като го къпем в стаята да не мокрим паркета. Идеи и предложения от вас?

# 627
Тони, забравих.
Да Ви е жива и здрава Диди! Щастливо и безгрижно детство и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
  • Pleven
Момичета няма проблем HugОбсъждайте спокойно, а ние ще си водим записки Laughing
Просто вие сте много по-спокойни и уверени като че ли от нас, може би защото сте минали по този път и знаете какво ще е и за какво трябва да се мисли.
А аз сега си мисля само-дали на следващия преглед ще е пораснало, всичко наред ли ще е и така Rolling Eyes
За колата маска- мен си ме боли много но търпя, да ме питате за какво като половинката не ще и да чеу за секс, толкова го е страх и него милия,че не знам как ще се оправям с него.Но така не може да се кара Twisted Evil
Mила съчувствам ти и аз имам същия проблем и заплахи, че ще си купя вибратор не помагат smile3514

# 629
  • Pleven
Ей, момичета, не съм влизала няколко дни тук и вие сте изписали 20-тина страници:) Още не мога да наваксам!

Да ви питам - вие как сте с пъпките? Аз от около месец съм като краставица - по лицето, по шията, да не говорим по гърба и по неговото продължение...Като добавим и това, че не ме хваща боята за коса и картинката е пълна. Иначе нямам вече никакви други нераположения, но...Кога ще дойде моментът на сияйната кожа и страхотната коса?!?!?

Хубава вечер на всички!  bouquet
[/q
Мила не се само ти и аз съм като краставица smile3518 една след друга излизат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт