Въпроси за Бъкстон, Павлово и Овча купел

• 41 088
  • 161
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ние сме в частта на Бъкстон около реката, до 2-ро училище. Разлика с Павлово няма. Даже данъчната служба ни е една.

# 46
Марго, че то това е Павлово... Бъкстон е между Манастирски ливади, Каблешков, бул Бъкстон и ОколоМръсното...

# 47
  • в ябълковата градина
Искаш да кажеш Борис Трети, нали?

# 48
Ние сме в частта на Бъкстон около реката, до 2-ро училище. Разлика с Павлово няма. Даже данъчната служба ни е една.

И ние сме близо до 2- ро училище, по адресна регистрация се водя Бъкстон.

# 49

И ние сме близо до 2- ро училище, по адресна регистрация се водя Бъкстон.
                              И според мен е Бъкстон  Peace. Пешеходката според мен е в грешка за Манастирски и Околовръстното. Павлово се пада под него, но над Бъкстон. От друга страна в нета разни карти - разни идеали: http://www.kartasofia.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%BE%D … -district135.html           http://www.foxestate-bg.com/Map_of_sofia_bg.html             Shocked

# 50
  • България-Швейцария
Зарежете ги картите, тук е истината: 
http://ims.gis-sofia.bg:8080/JisofMap/jspMap.jsp
(Слагате чавка на Приемам условията --> Продължи --> Подробно търсене --> Търсене по адрес --> Пишете улицата и номера в съответното поле --> Търси --> и ви излиза имотът с планоснимачен №, скица, всичко).

Но дори и тук е относително, една приятелка в момента е със статус в скайпа:
'Искам да гръмна идиотите взели парите и ненаправили кадастър като хората!'

# 51
http://www.foxestate-bg.com/Map_of_sofia_bg.html
Може да греша, но когато вадехме нашето разрешително за строеж (1995 г) картата на Бъкстон изглеждаше като копираната от мен от линка на Викито- все едно де, няма да спорим Peace

# 52
                            Явно грешката изобщо не е в нас   bouquet. Хубавото е, че Ео я устройват всичките квартали  Hug.

# 53
Еовин има страхотен вкус, много са хубави карталите, хем спокойни , приятни и населени с интелигентни хора, хем са по-достъпни като цена от т.нар. " престижни квартали.

# 54
приятни и населени с интелигентни хора,

Особено като се има предвид колко съфорумки се оказа, че живеят там Joy

# 55
  • в ябълковата градина
Имам чувството, че всяка втора майка, която срещам с количката е от форума  Mr. Green

# 56
Може и всеки втори татко . Laughing

# 57
  • Sofia, Bulgaria
Като дете живеех от източната страна на бул. Бъкстон - води се Красно село, но си му викахме Борово. Голяма идилия беше. От доста години вече съм в Павлово - на колелото на Пушкин. Работя в началото на Любляна и да ви кажа, за мен старата част на Овча купел е кварталът мечта - разбира се в малък 2-3-етажен блок с двор, но най-вече в къща. Нищо че няма добра инфраструктура и че има кучета (те всъщност са навсякъде). Зеленината, тишината и спокойствието са незаменими за душевния комфорт, но го разбрах на стари години, уви, и така ще си умра в блок. Ако имах възможност, бих си построила къщичка точно в старата ОК. За тези, които не знаят, старите жители на Павлово казват, че е "болен" квартал. От Владайското дефиле идва силно течение, което като от фуния духа точно към Павлово. Там винаги е по-студено и някак по-усойно,  дъждовете бръснат направо хоризовтално по прозорците.

# 58
Тъй като се споменава териториалното деление и се сетих за моя близка, която живее на бул. България и бул. Гоце Делчев. В началото като се нанесла по адресна регистрация се водела в Борово, а накрая започнала да получава писма от данъчното на адрес Красно село. Там делението никога не ми е било ясно, а и никой, който живее наоколо не може да ми обясни, кои сегашни части са се водели кв. Емил Марков?

# 59
  • София
Еовин не зная къде точно работиш,но района срещу магазина 345 определено не е Павлово,а Бъкстон.
Според мен ОК не може да се сравнява с Бъкстон или Павлово,особено ОК 1 или 2,несравними са.
Вярно е,че живея тук и може би съм пристрастна,но особено през пролетта и лятото не си давам квартала за никой друг,дори и за тези покрай метрото  Wink.
Дива Ирландска Пешеходка не се сърди,но мисля,че около ВКР-то и въобще от другата страна на бул Бъкстон по посока бул.България няма изграден добра инфраструктура.

Общи условия

Активация на акаунт