Въпроси за Бъкстон, Павлово и Овча купел

• 41 080
  • 161
  •   1
Отговори
# 150
...За сметка комплекса има доста магазинчета и кафене и е на около 200м от околовръстното...
                            Което значи високо ниво на шум и запрашеност.

# 151
Околовръстното е далеч, за да е шумно от него, но беше шумничко от Любляна. Иначе, ми се стори прашничко, да.

# 152
За съжаление и прах има доста вече в Павлово. Все се надявам, че ще спре малоумното застрояване, ама нейсе. Откъде иде толкова паплач да живее тук....и да им купува апартаментите?! Направили са разни блокове по 7 етажа, еднакви , като казарми, през 10 метра....ужас

# 153
  • Beyond the Frontiers
За съжаление и прах има доста вече в Павлово. Все се надявам, че ще спре малоумното застрояване, ама нейсе. Откъде иде толкова паплач да живее тук....и да им купува апартаментите?! Направили са разни блокове по 7 етажа, еднакви , като казарми, през 10 метра....ужас
Къде това. В района около нас /Пушкин/ блоковете са 4. И пак са сравнително малки.
Дълбоко се съмнявам да има, кой знае каква разлика в запрашеността на територията на София.

# 154
На Пелистер  #2gunfire

# 155
Някой да има впечатления от този комплекс в Овча купел?
http://www.imoti.net/prodazhbi-tristaen-apartament-sofiya-ovcha- … -anno1694255.html
Струват ми се доста ниски цени, а всички сгради имат акт 16  newsm78

Еовин, съжалявам, че използвам темата ти, но сметнах, че може и ти да се интересуваш, защото има и едностайни апартаменти в комплекса.

Аз живея в този блок. Ако имате някакви въпроси ???

# 156
Някой да има впечатления от този комплекс в Овча купел?
http://www.imoti.net/prodazhbi-tristaen-apartament-sofiya-ovcha- … -anno1694255.html
Струват ми се доста ниски цени, а всички сгради имат акт 16  newsm78

Еовин, съжалявам, че използвам темата ти, но сметнах, че може и ти да се интересуваш, защото има и едностайни апартаменти в комплекса.

Аз живея в този блок. Ако имате някакви въпроси ???
Ейй супер. Ще може ли да споделиш какви са впечатленията ти от качеството на строителството, изпълнението (чуват ли се съседите Mr. Green ), има ли такси за поддръжка на блока и околоблоковото пространство и ако има какви са, има ли охрана на блока? А района как е? На пръв поглед не ми хареса особено, но предполагам, че не съм видяла почти нищо. Има ли много роми?
За друго не се сещам за сега, но почти съм се самоубедила да отида на оглед на апартамента, който харесахме.

# 157
За строителството бих казала, че за сега е качествено, но блока все още не е изцяло населен и в момента се извършват ремонтни дейности, предполагам се досещаш колко е шумно. Такса за поддръжка има - около 20 лв. е включва: денонощна охрана, поддръжка на входа и околоблоково пространство, асансьор, вода. Скоро ще има и видеонаблюдение. Паркинга е достатъчно голям. Сега за района: тихо и спокойно в същото време на 5 мин. от Цар Борис, от където с трамвай 5 за 20 мин.  си в центъра. Точно под блока има 2 хранителни магазина, козметично студио, книжарница, банки, аптека, химическо чистене, кафе Simple Smile За друго не се сещам, ако имаш още въпроси, питай Simple Smile

# 158
...Паркинга е достатъчно голям...
                             Една или две коли на апартамент? Колите с карти ли влизат, колко се доплаща за втора кола?
                             Тухла? Всички стени ли? Кривини? Ако има съседни населени апартаменти чуваш ли нечие хъркане?

Виц:
                              '- Какво ще направите, ако спечелите 1 милион?
                               - Ще си купя къща в София, а с останалите 50 хиляди...'

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 14:34 от Викито

# 159
...Паркинга е достатъчно голям...
                             Една или две коли на апартамент? Колите с карти ли влизат, колко се доплаща за втора кола?
                             Тухла? Всички стени ли? Кривини? Ако има съседни населени апартаменти чуваш ли нечие хъркане?

Тухла е, има бариера , но няма карти за достъп .

# 160
Тухла е, има бариера , но няма карти за достъп .
                              Питам аз, защото някои хитруват - външните стени са тухла, а вътрешните гипсокартон  Rolling Eyes.

# 161
  • България-Швейцария
Нашите вътрешни като са тухла по 20 см дебели и какво - чува си се всичко навсякъде.
Честно казано предпочитам гипсокартонов сандвич с минерална вата вътре, в офиса по този начин преградиха едно огромно помещение на няколко по-малки, нищо не се чува, стените са там, където ги искаш, че и от шпакловка се спестява, тя хич не е малко перо.

Общи условия

Активация на акаунт