Въпроси за Бъкстон, Павлово и Овча купел

• 41 107
  • 161
  •   1
Отговори
# 135
Виетнамските общежития са само два блока, един до друг, точно на улица Кота 1050 се намират.Ужасни и занемарени, това че си ги стягат собствениците е още по-лошо, защото всеки има сво виждане по въпроса.Грозно отвън, непрактично отвътре.Но са само тези двата блока.
Селската идилия му е най-хубавото на квартала, аз от "градска идилия" стил Люлин н'айсе се отвращавам.И липсата на парно е голям плюс, поне за мен.

# 136
И за мен е плюс липсата на парно. Peace

# 137
Еовин, така и така си се заогледала, що не отскочиш  малко и към нашата махала Simple Smile  Всички плюсове на Павлово и Бъкстон без повечето минуси. И пазар си имаме наблизо, транспорт, места за паркиране бол, поликлиниката и 3-то АГ вече ги разрушиха, но всички джипита и лекари са наели кабинети в 2 околни нови кооперации и сега е по-удобно отпреди. Ще си ходиш с трамвая на работа за 5 мин. Цените са умерени, наоколо продават и стари тухли и нови.  Аз моя апартамент го продадох вече, но намини някой ден в книжарницата ми да пием кафе и ще те светна какво да гледаш Simple Smile 
Говоря за тук:  http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=05573f6f6620e070286baf0817a45bd3&tip=1
Ако искаш, пиши на лични да ти кажа къде точно да дойдеш Simple Smile

# 138
Е то не е ли Павлово това Crazy
Това място е на около 10 минути пеша, така като го гледам, от офиса.
Като се върна от море, ще ти пиша Peace

Аз вече отскачам почти навсякъде, където ме викнат на оглед Confused
Не че почти всички не ги отхвърлям  Laughing
Не съм кой знае каква претенция, ама човек все пак не купува жилища за закуска. Crossing Arms

# 139
  • София
Вероятно има някаква грешка,понеже посочения адрес в линка няма нищо общо с 3 АГ.

# 140
Вероятно има някаква грешка,понеже посочения адрес в линка няма нищо общо с 3 АГ.
Бившата 3 АГ се намираше на 5 мин. пеш оттук, просто тази част на бул. Цар Борис 3 не се вижда в линка.
Така по-ясно ли е:  http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=149725cdfce553fd2d735c69e85df2d8&tip=1

# 141
  • София
На мен ми е ясно понеже живея в този район и съм раждала в 3 АГ.Та знам кое къде е и на какво разстояние.
Сега вече линка е верен. Peace

# 142
Вярно ли са съборили 3-та АГ? Жалко. Аз там съм се раждала /не че помня, де Laughing/

# 143
Докато се върна от море и линкът пак не е актуален.  Confused

# 144
Да ви светна , за линкове адреси и подобни ползвайте wikimapia :
http://wikimapia.org/#lat=42.6642098&lon=23.2658511&z=18&l=0&m=b

# 145
Някой да има впечатления от този комплекс в Овча купел?
http://www.imoti.net/prodazhbi-tristaen-apartament-sofiya-ovcha- … -anno1694255.html
Струват ми се доста ниски цени, а всички сгради имат акт 16  newsm78

Еовин, съжалявам, че използвам темата ти, но сметнах, че може и ти да се интересуваш, защото има и едностайни апартаменти в комплекса.

# 146
aз ходих и видях комплекса. правят ремонт в момента на 'любляна'. ако знаеш къде е 66- то училище, това е малко след него.
не е лошо, но там няма транспорт/в смисъл под носа ми  Laughing/. за мен това е много важно защото съм с две деца.
кое име  ниското на цените  newsm78
това не е бевърли хилс все пак, а старата част на овча купел  Peace

# 147
Благодаря, Бибонка.
Аз, за съжаление, ще трябва да се откажа да купувам в момента поради не съвсем предвидени обстоятелства.
Но вие пишете, то никога не се знае кога ще си оправя бакиите и ще ми се отвори пак парашут  Grinning

# 148
В интерес на истината не съм запозната с Овча купел. Изобщо нямам представа какъв е района. Просто видях прилично голям 3 стаен с акт 16 и с прилично разположение на стаите за под 600Е/кв и ми стана интересно къде е уловката. Сега видях, че има доста общи части, но дори ако калкулираме без общите части, цената е под 800Е/кв. Прегледах другите обяви за този район и ми се струват по-скъпи, знам ли...Някой да има впеяатления от строителя (ПАВ). Дали строят качествено?

# 149
До сега не се бях разхождала пеша из Овча купел, но днес реших да го направя и да видя този комплекс, за който питах. Просто разликата между Павлово и Овча купел е убийствена, нищо че ги дели само един булевард. Аз по принцип не страдам от предразсъдъци, но честно казано ме беше страх да ходя пеша особено като трябваше да мина през някакво мостче и след това между някакви нови блокове още не населени. Имаше и много кучета. Представих си зимата да трябва да вървя пеша. Доста е близо до Борис и човек спокойно може да си използва и трамвай 5, но за сега трасето е неоживено и си е страшничко особено в тъмно. Района ми приличаше на Сухата река с всичките тихи улички и къщи, но не мога да си обясня особеното чувство на страх което ме съпътстваше - да вървя сама там и всичките тези кучета. В сухата река също е доста спокойно в малките улички, но там никога не съм изпитвала страх. Иначе, комплекса не е зле, но и не съм особено въодушевена. Блоковете са големи и не много хубави на външен вид. За сметка комплекса има доста магазинчета и кафене и е на около 200м от околовръстното.

Общи условия

Активация на акаунт