Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, дано прочетете това преди срещата. Няма да мога да дойда днес, съжалявам, че казвам толкова късно, но нямах достъп до интернет. Ще пиша по-късно повече.
 Hug Hug Hug

# 181
  • сред маслини и портокалов цвят
Добър ви ден!

Надявам се, че ще прекарате добре на срещата въпреки намаления състав.
За съжаление Карумче все още не е много добре и на беше добре да го водя никъде. Да не говорим, че не е спал добре горкия и сега само мрънка. Заспа чак призори, когато носът му се отпуши.
Като цяло е по-добре, но такава хрема аз не бях виждала, измъчи се мишлето ми.

Искам да ви почерпя. Днес правим 17 г. съвместен живот с моя съпруг. Извадих голям късмет с него, признавам си. А, че той също случи с мен, се подразбира от само себе си. Flutter
Заповядайте!

# 182
Добър дееееееееен. bowuu

Ясминке, Честита годишнина. Дано любовта ви се увенчае още вднъж с едно мъничко съкровище в най-скоро време. Heart Eyes

Гаричке, жалко, че не се запознахме, ей, голяма мъка е със събирането - лятото става страшна ротация. Но пък с Фенката си изкарахме добре, обсъдихме всички световни проблеми и пътищата за тяхното решаване. Mr. Green Имам две снимки, от фенката звиси кога ще се качат.

Фенке, много са ти красиви девойките истинско богатство!  bouquet Heart Eyes

Ясминке, нали все пак ще си тук идните седмици, дано тогава успеем. Hug Жалко за градинките, но защо няма в Латакия и защо няма да има?

Астарта, направо като разказваш се чудя за България ли става въпрос и по-точно българи ли я поддържат? как са го постигнали?  #Crazy Значи добре си изкарвате, поплацикайте се и за нас.  bowuu

Алвера, и на теб честито, сигурно си много много горда? С трепет очаквам и аз тези емоции.  HugHug

Сафарчик, как си? Hug

АС, Лили, Аватар, Ом Саед, Елдна, Дуа, Мм3 и всички останали хубавици -  Flutter Hug

# 183

честита годишнина Ясмин и още безкрай такива пълни с щастие ,любов и деца.

Качих снимките,сложих и няколко наши в моя.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:20 от outlandish’s fan

# 184
Бум тряс пляс, идвам със страхотна новина!!! bowuu bowuu bowuu bowuu

Нашата САФАР роди берберско момиченце - Рада Ясмин Никол, 2950, със секцио. Сафар е добре, остава да се съвземе, за да прекара остатъка от живота си в най-хубавата компания. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Да е живо и здраво най-красивото българо- берберско бебче, с най-красивото име !!!
Сафар, честито и това да е началото на едно голямо семейство!

Ясмин, Честита годишнина!!! Още дълги години щастие ви желая!

# 186
  • сред маслини и портокалов цвят
Добре дошла на Рада Ясмин Никол! Бъди много щастлива, мъничка! Имай най-прекрасното детство! Желая ти здраве и много късмет!

Сафар, много, много се радвам за теб! Знам колко силно го искаше. Радвай се на малката красавица и бъди много щастлива! Много се обичайте вие тримата и се грижете един за друг!
Hug

# 187

честита малка принцеса на Сафар,нека да ви е радост и гордост в живота.

Нада и Рада,са летните подаръци за темата,после вървете и кажете,че полуарабчетата не са специални  Laughing

# 188
Честито ново прекрасно бебче!
Да бъде здраво и много щастливо, радост за мама и татко!

# 189
Честита годишнина, Ясмин!
Нека има много здраве, любов и разбирателство в дома ви.
Hug

***Извинявам се, че пускам два отделни поста един след друг, но по неизвестна за мен причина, макар, че опитах няколко пъти, не успях да публикувам в един. Излизаше само половината от поста.

# 190
Сафар, да е жива и здрава малката-голяма радост с това хубаво име Рада Ясмин Никол!
Да расте обичана и щастлива млада гопожица!

bouquet Hug  newsm07

Ясминче, честита годишнина! Според мен сам една истински щастлива жена може да говори с такава любов за съпруга си, дори след 17 год брак!
  Hug  loveuuu   bouquet

Саида, ти сигурно вече пътуваш, но все пак да пожелая лек път и да се върнеш с много прекрасни спомени, разкази и снимки  Hug

Срещата май е  била с малко на брой участници, но за това пък в много качествен състав!  Wink Hug

Относно поддържането на градинките, може би в малките градове хората са по=сплотени, познават се, по-лесно се самоорганизират. Пример е улицата, на която живея в родния ми град, като бях малка имахме площадка с люлки и пързалка, пейки, пясъчник, но след време бе разрушена.  Sad Преди няколко години някогашните татковици, станали междувременно дядовци се събраха, с общи усилия и средства я ремонтираха и сега е нова-новичка. Един от дядовците е бивш полицай, сега пенсионер, и новата му задача е да следи за реда на площадката.   Laughing

Днес половинката се похвали, че за пръв път знанията му относно кирилицата са били подложени на тест и той се е справил много добре.  Crazy
Работи във фирма, която има клонове и в БГ, в различни градове, и трябвало да анализират някакви данни от различните градове, но самите имена били изписани на български, колегите му тъкмо щяли да звънят в БГ за помощ, когато той заявил, че може да се справи с разчитането.  Sunglasses  Laughing  Flutter И наистина успял без проблеми.

Това е от мен, поздрави на всички   bouquet

# 191
Добро утро   bouquet

Най-накрая стигам да попиша повечко. Съжалявам още един път за пропуснатата среща. Наистина ми е криво, че пропуснах, от няколко дни се бях настроила. Наложи се да пиша спешно едни отчети за работа в края на месеца, които тайничко се надявах да мога да пусна в края на деня, но след мейл от шефското тяло да ги получи веднага, просто седнах пред компютъра и така.. Пък бях скитала цяла събота по планините и не бях написала и ред.

Саида, ти сигурно вече си пристигнала. Освен да ти пожелая приказно изкарване с много незабравими моменти.   bouquet

Алвера, честит ти студент!   bouquet Да ти е жив и здрав и много много ученолюбив.  Mr. Green

Ясмин, вчера ми се въртеше цял следобед една песен в главата и поради вашия празник, някак я асоциирах с теб. Поздравявам те с нея.  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:99231cd3

Айа, браво на твоето хабиби.   bouquet Завидно постижение, явно има добра учителка.  Wink

Напоследък много ми се налага да пътувам и аз стигам до същия извод с градинките и изобщо цялостния вид на малките градчета. Да не пресилвам, но определено има подем. Повечето изглеждат пъти по-спретнати, подредени и чисти на фона на големите градове. Може би, както казва Айа, чувството за общност и сплотеност е по-силно и хората имат по-силен стимул да го направят за децата си. Преди няколко седмици бях приятно изненадата от Радомир (не бях ходила преди). Много спретнато и китно градче с хубави улици и красиви къщи с цветя. Не че всичките са богати палати, но бяха поддържани и създаваха много приятен облик на града. Градинки, училище, добре асфалтирани улици.

Хубав ден на всички  Hug

# 192
  • по пътеката
сафар, 4естито -до4ака си подаръка! бабата ве4е е на гребена на щастието, надявам се!и вси4ки са доволни ве4е!  bouquet  bouquetспокойно детство оттук нататък  на ясмин-много хубаво име. има да се 4удят как да го съберат админите по документите! Mr. Green

# 193
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте момичета!
днес пак черпя, новоизлюпеното студентче ставя на 19  Simple Smile

Фенката и Амал изглеждат супер, а и добре са си прекарали, само мога да завиждам...  Hug

Арабески красавици, стискайте палци, утре постъпвам в болница, в четвъртък е операцията. Ако след една седмица пак пиша, значи всичко е минало добре  Laughing

# 194
Честито бебче с прекрасно име, Сафар Heart Eyes! Желая здраве, късмет и щастливо детство на мъничката Рада Ясмин Никол! Много щастие и любов на гордите й родители Hug

Ясмин, честита годишнина  bouquet! Пожелавам ви винаги да запазите тръпката и любовта си, да живеете в хармония и щастие! А на Карумче пожелавам и една сладка сестричка Heart Eyes

Алвера, да ти е жив и здрав рожденика-студент  bouquet! Да те прави горда и да те кара да се усмихваш! За операцията - дано бързо се възстановиш и скоро да забравиш неприятните преживявания Hug

Общи условия

Активация на акаунт