Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Амал, ето я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523594.0

За детските градини просто не ми се подхваща темата, че ще изляза от добрия тон Twisted Evil

Празника аз разбрах, че е утре, но може и да съм в грешка newsm78

# 376
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит празник! Нека в домовете ви има разбирателство, обич и хармония!  И нека всички ние живеем в един по-мирен свят, за да имат децата ни бъдеще!

# 377
        EID MUBARAK
      арабски принцеси  Heart Eyes
      Нека в домовете ви цари здравето ,щастието , усмивките , хармонията , любовта и късмета .
      Много ви обичам всички   Heart Eyes, когато вие сте здрави и щастливи , и аз съм щастлива .
      Пожелавам ви празникът ви да остане един незабравим спомен в живота ви  Hug

# 378
Честит празник!
Нека бъде приет поста на всички спазвали Рамадан, а любов, разбирателство и топлина цари в домовете ви/ни!

Уго, още ли не са пуснали линия до Сирия, че се налага през Ливан? Дано поне си оздравяла и се радвате на празника  Praynig

АД, аз си мислех, че сръбските митничари са най-лоши, но и тези, през които сте минали са  #Crazy
Жалко за спомените и моментите, запечатани в откраднатите снимки, но както каза Астарта повод пак да посетите всички тези места.  Peace
Аз чакам с нетърпение разказите от приключенията на “Ганьовица и Ганьовчета“  Grinning

Амал, аз пък нямам такива впечатления - има случаи на конвертиране, но не са толкова много - не мисля, че са повече, да кежем от тези в БГ.
Сещам се по времена световното по футбол много се писа и говори за един случай, но там по скоро от любов. Става дума за приятелката на един от несмктие национали Месут Юзил (от турски произход), която е сестра на изветсната певица Сара Конър.
Сега пък по медиите има дискусии върху тези изказванията на http://www.thelocal.de/politics/20100830-29483.html

Астарта, мерси за линка към темата, не ч бчх видчла, а има интересно инфо в нея. Hug

# 379
# 380
Амин на всички пожелания!

Еид Мубарак и от мен

Амал-запомни:празниците са само два,а поздрава е един:саламу алайкум.Това не е радикално,а е фундаментално Wink

И аз подучух за германците ,много хубава мода Heart Eyes Две момчета българи приеха Исляма наскоро,а на две лекции относно Рамадана в Дубай:63 филипинки казаха шахада (засвидетелстване) заедно,а на другата над 100 +3 ма мъже .Нека са живи и здрави всички и да намерят утеха в сърцата и смисъл в живота.

# 381

Честит празник на всички мюсюлмани! Нека бъде приет поста ви и Аллах да ви дари със здраве, щастие и любов!

# 382
EID MUBARAK!

Здравейте и от мен,мили ми дами!
С едно огромно"Извинете"се записвам и аз към празничната ни седмица..Много дълго време нямах възможност да следя форума,както и да се включвам,за което много,много съжелявам!Няма да се впускам в подробности и да обяснявам на дълго и на широко-кое,как,защо..,само ще кажа,че вече всичко е ОК и съм на линия сред вас!

newsm51

# 383
  • по пътеката
aïd mabrouk
мир,спокойствие и разбирателство в домовете ви!

# 384
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
EID MUBARAK !

Здраве, любов и мир за всички! И нека здравия разум винаги побеждава.

# 385
# 386

Добро утро момичета, празник е са почерпя с малко горчиво кафе и сладки,както повелява традицията. Hug

Детската градина у нас пак работи,всеки ден пристигат по 4-5 деца,така че,малкото чавесче е щастливо.Вчера пък едната кака си имаше гости,нали цяло лято ,не се бяха виждали.
Освен купените сладки ,бях направила и козуначени кифлички-месенето от машината. Laughing

саида а към Дамаск ще идваш ли  newsm78,ако идваш да ти дам координати да се видим.

За съжаление,едва ли скоро ще имаме директни самолети,та изходите са 2-или през Турция с прехвърляне-но,е по-скъпо ,или през Ливан.А ,шашнах този от ливанската гранична на летището-по-принцип,когато влизаме в Сирия ни дават едни зелени карти,които се попълват на арабски-ако можеш да пишеш де,ако ли не от другата страна на английски.Та в ливан ги има същите ,само че,са бели,попълнихме ги на арабски,обаче граничния каза- Naughty Naughty Naughty ,трябвало на английски  Laughing,ама за по бързо да си ги разделим  bowuu ,аз 2 и той 2.Младо момче беше ,явно току що застъпило на смяна ,та му се работеше,в него се оказаха моя и на голямата паспорти ,оправи нейния и стигна до моя.И започна един разпит-за къде пътувам ,от колко време съм там и т.н и в резултат ми заяви-ама ти говориш само арабски и то сирийски  Crazy Crazy Crazy ,аз обаче казах че,си говоря и бг/за другите езици не споменах/  Mr. Green .Да де той знаел ,че говоря и бг ,ама така съм го говорила арабския ,че не ми личало ,че съм чужденка. Laughing После погледна и дреби,тя като достоен Маугли в 3,30 сутринта беше седнала на  земята ,ухили се и каза-е,това поне прилича на баща си. hahaha hahaha hahaha
После пак изпълнения -влизаме в Сирия ,там обаче граничния започна -що сте взели визи на децата -нали са сирийчета  hahaha hahaha hahaha,после пита мъжо-жена ти и тя ли е с арабски произход ,казахме му -не,та се успокои ,явно пак мислеше да изнася лекция ,че виза не ми трабвало. Mr. Green

дуа къде е  newsm78 С нас пътуваше една жена бг с 3 деца 2 момичета и момче,тя и момичетата бяха с хижаби.

амал какво стана с изчезналата Моника  newsm78 ,дали се намери  Praynig Praynig Praynig

Лек ден на всички   bouquet

# 387
Уго, мерси за почерпката Simple Smile. А защо са спрели директните полети до Сирия? Мъжът ми през 2004 летя до Сирия и оттам пътува с автобус до Ирак newsm78
За изчезналото момиче и аз си мислех тези дни какво ли се случи с нея Confused

# 388
                 Здравейте арабски красавици  Heart Eyes
     Деси - незнам дали ще идвам към Дамаск , времето ми за престой е кратко.но за всеки случай ,ако искаш ми дай координатите си.Знае ли човек , може пък да ми се отвори възможност да дойда  Hug Аз и без това имам желание да посетя Дамаск, и ако това което планувам ,се осъществи  Praynig , доста честичко ще пътувам до Сирия .
       Аз нещо не съм в час , кое е това момиче Моника ,което е изчезнало  newsm78
       Дано се намери живо и здраво  Praynig
       Отивам да се занимавам с домакинските задачи , че моите колкото по-големи стават , толкова повече разхвърлят  Mr. Green
       Лек ден на всички от мен , весело посрещане на празника и много  Hug

# 389
  • сред маслини и портокалов цвят
Добро утро!

Уго, благодаря за почерпката.
Значи вече си във вихъра на арабската рода Grinning. Защо почват толкова късно училище тая година? На мъж ми племенниците са от 19.09.

Айа, честито, мила! Много се радвам за теб! Успех с дипломната работа! Имаш ли вече тема?

Саида, тия приключения на бг границата са си обичай. Не може без тях, част са от екзотиката Mr. Green На отиване цирка е на сирийската, на връщане на българската. Една година и турците се бяха ентусиазирали, та ни държаха 3 часа на излизане от Сирия и ни накараха да изпразним целия автобус в най-големия студ.

Алвера, твоя калпазанин да не размисли. Остави го, той си знае. Нека поработи, догодина може да му дойде друг акъл.

Амалче, на ясли ли искаш да пращаш Лидето?
Аз моя и на детска мисля да не ходи, поне не в тия държавните. Ще търся частна за няколко часа на ден, от 9 до 12, не повече. В другото време ще го водя на разни други места. Поне такива планове си правя, де. Като навърши 3 год. ще му мисля. То не се знае и къде ще сме...

АД, съжалявам за снимките. Аз сигурно щях в нервна криза да изпадна, честно. Много държа на такива спомени.
То е ясно, че пак ще идете, ама е жалко наистина. Какви са тия хора, да си приберат чуждото, не мога да го проумея.
Айде пращай щерките на училище и да си направим софийска среща. Този път ще съм на линия.

Ние с малчо сме добре, липсва ни таткото. Вече си говорим по месинджъра и сега дребния всяка минута ми сочи компютъра и ми вика :"Пусни тати!" Laughing Горкото ми глупаче. Heart Eyes

Пак ми подскача текста. Радвам се, че се позавърнахте и в темата има повече хора.
Лек ден! Hug

Пуснала съм една тема в "Имена". Минете да се разпишете.

Общи условия

Активация на акаунт