Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мами  Laughing

Моля ви за отговор на следния въпрос от сърдечно естество  Wink. Моя приятелка е обект на ухажване от страна на мил и прекрасен човек с ирански произход.
В писмата си я нарича "asisam" и ние си блъскаме главите какво ли значи ... бихте ли ни помогнали.

Благодаря ви предварително
  bouquet

# 616
Ум Саид, честит рожден ден!
Пожелавим ти да посрещнеш още мног юбилеи с усимвка, здраве и заобиколена от хора, които те обичат!
Весел празник!

bouquet Hug  bouquet

Фуси,на арабски азиза означава скъпа (тоест любима), изполва се и като име за момичета.
Не забравяй, че иранчаните не са араби и макар да имат сходна азбука с арабската, техният език е фарси. Но имам приятел иранчанин и той също използва често тази дума, когато се обръща към да речем сестра си или други скъпи за него жени.
Тъй че предполагам има еднакво знаение с арабската дума.

sneji20 , най добре погледни в подфорум НА път, там иам тема за Египет и мисля, че ще получиш най точна ифнормация кога, как и къде Simple Smile

Алверка, честит комп  Sunglasses

Аз отивам да свърша малко работа  newsm79 1dishes

# 617
Привет, принцеси и гостенки:-)))

Ом Саед, желая ти най-безоблачния и сладък живот и занапред. Heart Eyes

Предложението ме устройва, и аз съм волна птичка.  Hug

Тортата е смайваща.  chef bowuu Но избирай по-малки изображения, че има ограничения.

Сафар, с бебе е доста трудно, поне за мен. Водя я нашата на някои мероприятия, не стига, че е динствената и я гледат доста странно, ами и нищо не мога ни да чуя, ни да видя. Дано Рада не се изложи.  Heart Eyes Hug

Алвера, много се радвам за ученичката, скоро ще почне да те надцаква съвсем. Mr. Green

Уго, еееееее, срамота, в цяла Сирия ли правят ъпгерйд. Mr. Green :mrgreen

Люспа, е странни проучвания, спор няма. Mr. Green Но не е ли възможна и частица истина? Защото колко е човешкото знание на фона на цялата вселена?

АД, къде се затри, чакаме те да се включиш за среща, че да има кой да помага докато ние обсъдим клюките.  Mr. Green Шегичка де.

Дуа, скъпа, поне на скайп пиши. Heart Eyes

Fussii, не знам отговора, преди имахме мама, живееща в Иран, но тя спря да пише. Confused В краен случай пусни гугъл преводача или се довери на предположението по-долу. Wink

Пътешественичките, и от Дубай имаме мами, и от Египет, дано се включат. Иначе за Египет има сайтове за самата държава и забележителности.
http://www.touregypt.net/

Подаръците и аз бях много затруднена с тях, но сега вече за нашите в Сирия знам, че жените се радваха много на козметика, българска.  bowuu Иначе им носим български неща за ядене. Mr. Green

Снеже, Разан, Айа, мм3, Шехи, Ягодка, Иман, Шило, и всички други гуш гуш.  Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 14:21 от amal

# 618
ОМ САЙЕД ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ОТ СКЪПИТЕ ТИ ХОРА    bouquet   bouquet   bouquet
Аз малко липсвах обаче имам извинителна бележка - т.е. болничен, че бях малко в болница за наблюдение   Cry.Сега ще се наблюдавам малко в къщи. След отпуската и болничен - малко множко ми се струва седенето в къщи, ама не ми дават да ходя  Sad Лошите доктори  Mr. Green
На всички имали случаи за празнуване честито - и на бебки и на мами  Hug
На всички принцеси много  Hug

# 619

Фуси,на арабски азиза означава скъпа (тоест любима), изполва се и като име за момичета.
Не забравяй, че иранчаните не са араби и макар да имат сходна азбука с арабската, техният език е фарси. Но имам приятел иранчанин и той също използва често тази дума, когато се обръща към да речем сестра си или други скъпи за него жени.
Тъй че предполагам има еднакво знаение с арабската дума.

Hug Hug Hug благодаря от сърце

# 620
OM SAEED ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ЮБИЛЕЙ! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ САМО ЩАСТЛИВИ ДНИ С МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.smile3510
smile3525
МИЛИ ДАМИ, ДОБЪР ВЕЧЕР!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ СПОКОЙНА НОЩ.
ИЗВИНЕТЕ МЕ, НО АЗ ПАК ИМАМ ВЪПРОС - КАК ДА ИЗПРАТЯ ДО ГЪРЦИЯ ДОКУМЕНТИТЕ И ПАРИТЕ ЗА ТАКСИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО?
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО. smile3518

# 621
  • по пътеката
над, не става ли с    dhl, с тях можеш да пратиш и пари предполагам или да поискаш сметка на посолството и да преведеш парите за да имаш и квитанция! но ако съм аз, се снасям в гърция ,в атина и се изправям пред саудитата и им обяснявам нещата на место!визите при нас са ли4но заявени и след това може да ги вземе друг, оторизиран!за пове4ето посолства е така, но пък саудитците си пращат документите с куриер, да не се  мотат!ти се обясни добре  преди вси4ко по телефона -какво искат и как да стане! документа за брак ти е  легализиран от египетското външно, надявам се! а вписан ли е в бг регистри? и добре дошла в арабската!

# 622
  • София
Честито на рожденичката!  bouquet
Амал, какво да творя... JoyМързелувам...замириса ми обаче  на среща  и мигом се появих Mr. Green Заявявам твърдо  присъствието си като клюкарка и това на щерките като бебегледачки.
Работа не съм си намерила, но ще е пресилено да кажа, че и особено активно съм правила нещо по въпроса.
За 3 дни ходих до Гърция, така че и аз като Никито имам извинителна бележка за отсъствието си. Порадвах се на моренце, на слънце, на возене на мотор Mr. Green, на моториста и най-вече си починах за кратичко от ремаркенцата.
Люспичке,нека ми дойде музата и ще сътворя някое виртуално пътешествие..Но напоследък хич не ми идва меракът за подобни занимания.
Целувки на всички упоменати и неупоменати Heart Eyes, сега излизам, а по-късно ще се разпиша по-обстойно.

# 623
Много ви благодаря за прекрасните пожелания!Да ви се връщат многократно..!Целувки на всикчи от мен..
amal,много съжелявам за размера на картинката,не знаех..Ще го имам в предвид...,много се извинявам!

# 624
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ама че мързелив петък, за себе си говоря, да не си помислите нещо друго  Mr. Green
Има слух, че шефа ще си ходи по-рано и познайте кой ще си тръгне пръв след него  Laughing

Ама форумския слух за нова среща ме радва повече. Силно се надявам да мога да дойда пак.

Хайде стига за днес, да не се преуморя много  hahaha

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Принцеси, привет. Ама какво е това затишие.  Crossing Arms

Ухх, какво хубаво временце, стискайте палци и на срещата да е такова. Hug Praynig Praynig

Ники
, много дълъг болничен. Дано скоро се оправиш, скъпа.  Hug

Алверке, и аз май имам нужда да помързелувам на работа. Mr. GreenГ ледам една майка от градинката тръгна на работа и заприлича на човек - маникюрче, прическа, а аз си ходя 5 за 4. Mr. Green

Уго, е може ли така, я вземи да си дойдеш с президента направо. Mr. Green Ми така де, рекламация.

Айа, весело изкарване и много снимки. Party Party

От мен нищо инетересно, освен, че съм канена на два детски рождени дни и днес ходих до Джъмбо да търся подаръци. Иначе бебка си лудее, знае да брои на арабски до 5. Mr. Green Но пък иначе е на осем осем години. bowuu

На всички скоро (Гаричке, лЮспа, Катета, Дуа, Уго, Наде, Иман, Олди и не толкова скоро писали  Hug Да не ви изброявам, ама съм се сетила и за Мелани, Дина, Близначкова, мм3, Снеже, Лили, Ягодка, Джи джи и всички други дружки.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:31 от amal

# 626
момичета,извинявам се че нахълтвам така в темата ви  ,но имам въпрос-сина ми живее в испания с момиче от мароко.нужна ли и е виза за да дойде тук на екскурзия за две седмици?няма испански паспорт засега момичето,предварително ви благодаря Hug

# 627
Добро утро на всички.

От тъмни зори, да си кажа направо - от вчера, се боря с една презентация и затова съм се отропала така рано на нет-а.
и да дам отговор на питащата дама.  За визата на мароканската приятелка -  така, както обяснявате нещата - разбирам, че момичето има марокански паспорт. Ще му е нужна виза за България. Успех с получаването й.

По-късно ще споделя как приеха моето бебе в офиса и как - много добре направо- се държа самата тя.     
Успешна седмица.

# 628
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

На празнуващите днес- честито !!!

Сафар, успех с презентацията!
 Като казваш, че бебчето е с по-тъмен тен, се сещам за едно наше бебе- на братовчедка ми. То си е с родители българи, но и двамата по-мургавки, та и бебчето поне с 6 слънчеви бани по рождение. Вижда го една наша леля (братовчедка на майките ни ) и възкликва: Ооо, какво черно бебе, на кого е? и като разбира, че е от родата, казва: Ама то много хубаво черничко, бе.

Амал, бебка е на осем осем годинки,така ли казва? Как лети  времето  Mr. Green Не бързай да почваш работа- най-хубаво е да си гледаш бебето  bowuu и да си работиш от в къщи  bowuu bowuu А ти винаги изглеждаш добре  bowuu bowuu bowuu

И аз тия дни се сещах за дружките, които не са писали скоро.
За тях и за всички арабски красавици  Hug

# 629
  • сред маслини и портокалов цвят
Привет!

Времето се разваля, мислете вариант за среща на закрито. Mr. Green
Аз предлагам да е в събота, обаче социалния ми живот е изключително занемарен Mr. Green, та не се сещам за място.

Честито на именниците!
Незнаех, че мойто тате има имен ден днес. Всъщност незнаех, че има имен ден въобще.

Ние с дребния май ще се гледаме в къщи днес, че много духа навън. Иначе не е студено, ако спре вятърът ще го изведа.
Сега ме преследва с лист и химикал да учим буквите. Вече знае половината азбука. Много са ученолюбиви като малки, чудно как като тръгнат на училище, им се изпарява ентусиазма. Mr. Green

Амалче, бързо порасна твоето момиче. Mr. Green Моят дълго време беше на пет, сега се е подмладил и вече си казва, че е на 2 и малко. Laughing

Отивам да пиша букви. Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт