Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума за децата от смесени бракове?
-
Какви са мненията за повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за обрязването на момчетата?
Форумът обсъжда мнения и лични преживявания относно обрязването на момчетата. Участниците препоръчват извършване на процедурата в ранна възраст, като някои споделят, че в Сирия тя се извършва още на месечна възраст. Споделени са също така преживявания от по-късно обрязване и препоръки за специалисти по педиатрична хирургия в България.
-
Какви са мненията относно смесването на расите?
-
Какво е мнението за брака с арабин?

Добре е че си успяла да си починеш малко

. И моят социален живот никакъв го няма последните 5-6 години.
Чакаме да разправяш що за ъпгрейди бяха тия и какво сътвори Маугли през това време.
Ах, ама и Карумче много талантливичък, умник, пу пу. 
За първи път оставих Саид на майка ми,която учтиво,без много мрънкане,дойде да го гледа..,но аз й подпалих телефона-на всеки кръгъл час звънях да питам как е детето и дали всичко е наред,дали се е нахранил и т.н...Изобщо,държах да съм в течение на всяко едно негово двищение..,защото много се притеснявах..Но детето се представяше блестящо и не успя да побърка баба си,която правеше отчаени опити да си припомни,за отрицателно време,как се гледа бебе...