Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
пак прелитам набързо

Астрата, и аз така , четох , че зъбките са сигнал за захранване....

дотук добре издържах 4 месеца само на кърма... най-накрая оскъдния ми бюст свърши работа. да не повярва човек.....

кюрдката не иска никакви биберони, нито залъгалки, нито шишета с изцедена кърма....не знам как да я приуча да свикне....

Амал, вие как сте? не ти ли се  ходи зимата по сирийско Wink

Алвера, вие как сте? домашните любимци , или няма нови попълнения?

чистницата Шилан се изгуби някъде... сега съм ужас.... до обяд по пижама.... къщата разхвърляна.... за ядене-аламинути.... срам ме е да кажа космите  на краката откога не съм махала..... не мога да се понасям, ама няма начин....

аЛюспа, таткото смени няколко памперса досега., въпреки, че се биеше в гърдите , че "такова няма да пипне" . АМа предпочитам аз да си сменявам, всичко сама да си правя,че после да пога да се оплаквам, че никой не ми помага  Mr. Green

лощото е, че иска само на ръце..... и то мойте ръце.,,,, вече започва да негодува , ако я гушне друг....

# 631
                 Здравейте арабски принцеси  Hug
     Минавам да ви видя че напоследак ми е едно напрегнато .
     На всички които са имали повод за празнуване , пожелавам много здраве , щастие , лубов и безброй
     усмивки  Heart Eyes

Шилан - така ще е в началото , няма да ти остава много време да отделяш за себе си. Но като порасне още малко бебка и това ще стане  Hug
     Ясмин - то и аз не съм много в час със имените дни , и аз днес разбрах че брат ми е именник.
     А за малчуганите какво да кажа , и моите бяха ентусиазирани да учат преди.Но сега като тръгнаха на училище , вече искат обратно в  детската градина  Mr. Green
     Алверка    bouquet
     Сафар -сигурна съм че ще се справиш със презентацията.  Hug на бебчето от мен
     Амалче - както е казала по надолу Алвера , ти си си много хубава  bowuu
     Магазина е готов и зареден със стоката . Преодолях всички бурокрации , само с тези които трябва да ми дадат фактурата
     имах главоболия . Но да се надявам че тези дни ще ми я пратят, и от другата седмица вече да започна да работя  Praynig
     АД- ще си намериш работа , сигурна съм. Grinning Добре е че си успяла да си починеш малко   bouquet
     Ом Саед, над2 , марси , Айа, Джи-джи, луспичка и всички останали принцеси , много  Hug  bouquet
     А сега и аз да бягам по задачки.
     Лека седмица момичета , и весело прекарване на срещата. Дано някога да имам щастието да присъствам на някоя от тях.Ще се радвам да ви видя всички на живо  Laughing

# 632
момичета ,така и не разбрах дали на мароканските граждани им трябва виза за българия.много ви моля ако някой знае да ми отговори

# 633
  • сред маслини и портокалов цвят
...и да дам отговор на питащата дама.  За визата на мароканската приятелка -  така, както обяснявате нещата - разбирам, че момичето има марокански паспорт. Ще му е нужна виза за България. Успех с получаването й.

kristidenka , ето тук са ти отговорили, явно не си видяла.
Трябва виза, да. Успех с получаването и.

# 634
благодаря ви момичета,темата ви е чудесна и с радост надничам в нея

# 635
Добър ден!

Както обещах - кратък обзор на гостуването на моето момиченце в офиса - много е трудно наистина. Тя през един период от време спа, после се събуди, пи вода. разнасях я малко на ръце, като междувременно се опитвах да си продължа разговора... но така, все едно, че говоря на нея. Не се получи работен разговор в този момент: аз по навик си целувам бебето по главичката, колежките едно умилително усмихнати. Телефонът звъни и моето бебе "геге-геги".
Гледаха ни весело и търпеливо, но в един момент беше по-добре да си тръгнем, както и направихме.

Скоро ще се наложи да я понеса с мен - на кенгуру: не за дълго, по все пак - да я пренасям. Искам да попитам, кога за пръв път ползвахте такова с бебетата си? Моето момиченце вече си държи главата изправена, но все пак вратлето е слабичко. Естествено, ще я поддържам, не искам и да й изкривя крачетата. Все пак, има някои места, за които кенгуруто е по-удобно от количката, която тя много обича.

Дано успея да си намеря стабилна помощ и за зимните месеци, за да поработвам без нея и за няколко часа навън - или от дома си. Засега майка ми е непревземаема крепост, но дано с времето се посмили малко и бебето да я радва. Както писах преди време - раждането на дъщеря ми промени някои неща положително, на други - повлия, но не добре.

С презентацията се сборих - благодаря на всички, които ми пожелаха успех. една част от нея харесаха, другата - напълниха със снимки така, че и аз не можах да си я позная, но хора различни, вкусове също.

другата седмица съм решила да отидем на сесия по йога за бебета. Иска ми се да извеждам детенцето и да попадне в друга среда, да се занимават с нея други хора и да научава нещо. засега контактът на детенцето с външни хора е доста ограничен според мен - малко е, а и баща й реагира зле.

# 636
Сафар, а за слинг мислила ли си? Аз съм ползвала и кенгуру, и слинг, и определено предпочитам слинга. Първо, защото за бебето е по-удобно и уютно някак, и второ е по-щадящо за гърба. А иначе си мисля, че ако кенгуруто има поддържаща подложка за главичката, няма да има проблем и сега да го ползвате. Дано майка ти се осъзнае скоро Praynig. Иначе един ден ще се усети, но ще е късно и ще й е тъжно за пропиляното време Confused

Саида, успех с магазина Hug. Много ти се радвам колко си дейна Simple Smile

Шилан, сигурно е тежко само на ръце да се разнасяте, но пък това време толкова бързо отминава. Докато се обърнем и децата са пораснали. После и да искаме, те не ни дават да ги гушкаме и галим Rolling Eyes. Уффф, как ми се гушка бебче Blush

Ясмин, браво на вас Simple Smile. Определено съм впечатлена от Карумче Heart Eyes, много е умен, да ти е жив и здрав!
Събота и аз бих се включила в срещата, обаче нямам идея за затворено помещение, подходящо и за деца newsm78. И моят социален живот никакъв го няма последните 5-6 години.

# 637
Сафар, в кенгуру го сложих, когато беше на 50 дни. Просто тогава си купих кенгуруто, но можеше и по-рано. Моето беше 0+, имаше си подложка за главата и можеше да се носи бебето и в легнало положение.
Иначе аз по си харесвах слинга. Дребният го сложих в слинг, като беше на 10 дни.
Моят син не признаваше количката, така че имам 2 слинга и 2бр. кенгуру, всичките максимално използвани.

Астарта, аз очаквам Амалче да предложи нещо за затворено помещение. Mr. Green
Но пък има изгледи в събота да е топличко, така че може да не се наложи.

Аз в момента се занимавам с една много сладурска дейност, ама няма да я споделям с вас. Че не му е дошло времето. Laughing

Саида, успех! Ще ти потръгне, няма начин!

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 13:15 от jasmin

# 638
Здравейте ,да се отчета ,че вече съм на линия . Laughing .Връщам се назад да чета,после ще пиша по -подробно.

шило и  Сам беше така,не примаше нищо изкуствено,но глада побеждава,та се научи и с биберон и шише.

# 639
Отварям аз темата и...изненада.  Mr. Green

Уго, не може да бъде, точно един месец и 3 дни.  Peace Чакаме да разправяш що за ъпгрейди бяха тия и какво сътвори Маугли през това време.  Mr. Green

Извинявайте, че чак сега пиша, ама посрещах президента.  bowuu Поканиха ме и на обяд, ама аз отказах.  Mr. Green Шегичка деееее, надали знае че съществувам.  Mr. Green

Сафар, наистина е трудно да се поддържа нормален разгово, няма как. Добре е да ти кажа малко да сменяш дейността ако има как. А тази йога за бебета дай някакви подробности. Peace Поздравления за презентацията, но не се съмнявам в теб.

Ясминке, ще чакаме да разберем с какво се занимаваш. Flutter Ах, ама и Карумче много талантливичък, умник, пу пу.  Heart Eyes

Да се примоля за нещо - може ли срещата да е следобяда? Praynig Нали ви казах, че съм на два детски рождени дни. единият мина, ама другият в събота сутринта, а аз въобще не направих сметката, че ще се дублират със срещата. Държа многоо и на двете мероприятия защото РД е на единственото дете, с което беба си играе, посрещаме го от градина, ходим си на гости. А пък срещата с Вас ми е любима, дет се вика всички сме изпитани с огън и меч!!! Mr. Green Flutter
Или в краен случай в неделя. Плиййз, кажете ми. Praynig Praynig

Гаричке, от тази среща надявам се няма да отсъстваш. Как минаха изпитите?  Hug

Шило, не се притеснявай, свиквай, дълго време ще си ходиш космата. Mr. Green Аз дето никога не съм ходила без маникюр сега дори кожичките не си махам. Ама да ви кажа и Фейса е виновен, и блога и форума.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Астарта, кака са малчуганите? Мисля си моята да я оставя на баба й. Не мога, вче не издържам да тичам като кон с когото и да се видя и да не мога да разменя две симслени изречения. Пък и ще съм готова и повече да слушам. Heart Eyes
За място - ако е студено в някой МОЛ ще е проблем ли? И кой е за предпочитане, Стамболийски или Сити Център до НДК-а?
За порастването - минава като миг. а нашият бати вече почна да ми бяга по тъча, не си вдига телефона, уж го бил забравил, прави се, че не ме вижда когато в с приятели и ей такива. А не съм подготвена за това и все едно някой ми забива нож в сърцето. Знам, че е нормално, ама....

АД, може и да ти отпадне задачата на каките за бавачки. Mr. Green

Айа,, прибра ли се вече? Hug

Саида, пожелавам ти върволица от клиенти. Ама метни една снимка в албума да видим какво сии купила.  Hug

Дуа, скъпа, и ти ли нямаш нет? Необичайно отсъствие.....

ЛюспаHug Hug

Рени отдавна не си се разписвала при нас.

Новите попълнения къде се изгубихте?  Hug

На всички пишещи и четящи, постоянни и гости поздрави и прегръдки.  Hug

# 640
Уго, много телеграфно се включваш след толкова дълго отсъствие Hug

За порастването - минава като миг. а нашият бати вече почна да ми бяга по тъча, не си вдига телефона, уж го бил забравил, прави се, че не ме вижда когато в с приятели и ей такива. А не съм подготвена за това и все едно някой ми забива нож в сърцето. Знам, че е нормално, ама....

Точно това имах предвид Rolling Eyes. Макар че ми се струва, че ние сме още далеч от този момент, все по-често се замислям за него. Ето и сега като го прочетох това и ме жегна и мен сърцето Tired
Ще взема и аз да оставя децата тогава на баща им и ще дойда сама на срещата Peace. Без деца ме устройва което и да е място.

Като стана дума за албума, имате ли нещо против да получа и аз парола за него?

# 641
Аз съм за, пропуснала съм, че  нямаш албум там. Hug Ама нали си истинска, никакви проблеми няма, така де, и без това се видяхме. Hug Само да кажа, че поизтрихме някои снимки от срещите и съветвам всички да публикуваме колкото се може по-малко снимки на децата.  Embarassed

Светле, ще те чакаме и теб. Твоят малчо не може да бъде толкова проблемен колкото тичащите и скачащи разбойници. Mr. Green И всеки, който има желание и е София. а ако желанието е по-голямо от разстоянието може и от провинцията. Flutter Wink

Дописвам си тук: Ще взема да взема баткото да си полафят и позяпат с каките. Hug Но той не е фактор, който да ми попречи да дърдоря. Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:58 от amal

# 642
Здравейте,здравейте,прекрасни ми дами!   bouquet
Тъкмо приспах моят"калпазанин",та и  аз да наваксам пропуснатото през последните дни..
Отпразнувах подобаващо юбилея..,както и с половинката си направихме малко"бягство"през уикенда,по случей рожден.ми ден..,та съм се заредила с много усмивки и позитивизъм..   love001 Two Hearts За първи път оставих Саид на майка ми,която учтиво,без много мрънкане,дойде да го гледа..,но аз й подпалих телефона-на всеки кръгъл час звънях да питам как е детето и дали всичко е наред,дали се е нахранил и т.н...Изобщо,държах да съм в течение на всяко едно негово двищение..,защото много се притеснявах..Но детето се представяше блестящо и не успя да побърка баба си,която правеше отчаени опити да си припомни,за отрицателно време,как се гледа бебе...  Mr. Green Та така,ние със съпругът си прекарахме чудестно..
safar,браво,ти си герой!  bouquet Сигурна съм,че си се справила чудестно с презентацията!За кенгуруто-аз сложих Саид на 3-тия месец(чак тогава взех)..,но знам,че може и от много по-рано.Моето беше 0+ и е до 13кг.Удобно е,много улеснява..,но на мен много ми натежаваше(Саид е малко едричък,а аз съм много дребничка,а и съм с установена дископатия..,та няма да обяснявам какви болки имах)..Слинг никога не съм ползвала,но съм чувяала много добри отзиви и много майки го предпочитат и препоръчват..
Saidah,пожелавам ти, много клиенти и много оборот в магазина!Стрискам палци,така добре да го разработиш,че скоро да се похвалиш с верига магазини!   bouquet
Уго,  bouquet
jasmin,така събуди любопитството ми...,дано скоро да разкажеш за"тайната",сладурска дейност!  Flutter
amal,за мен няма проблем,събота следобед си е ОК!Не мога да кажа от сега дали ще съм с бебо,или без..,но аз смятам да дойда!  Heart Eyes Твоята малка госпожица много бързо иска да порасне..,чак на 8 годинки казва,че е..  Hug Heart Eyes
Shilan,не се притеснявай,ще свикне с биберона!Според мен,ако по-често й го предлагаш,дори и да го плюе,може по-лесно да свикне..  Wink
На всички,които споменах и не споменах,много,много целувки..  Hug Hug

# 643
За мен няма проблем срещата да е следобяд в събота. Предпочитам обаче да е в неделя сутринта тогава. Дребчо няма да го взимам, но ако срещата е следобяд трябва да се прибера до 17-17,30ч.
Нека мнозинството реши, чакаме Алвера, АД и Гаричка да си кажат предпочитанията.
В събота и неделя времето ще е хубаво май, тъй че може и навън.

Угооооо, да не пишеш от Венецуела? Mr. Green

Астарта, ти наистина нямаш парола от албума. Съмнявам се някой да е против Grinning

Президентът тука ли е вече? Срамота, още не ми се е обадил. Mr. Green Това е щото ходи с Амал на обяд. Mr. Green

# 644
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Уго, дочакахме включване най-сетне !!! Ти да не си дошла с президента и да пишеш от БГ  newsm78 Ама Амал да не те е видяла на обяда .... Mr. Green Как са каките и дреби? дай някой бисер.

Аз нямам нищо против да се даде парола на Астарта, видяхме се , наш човек е  bowuu

За срещата- не обещавам да дойда, нещо не се чувствам добре напоследък и предпочитам да си полягвам през почивните дни и по- малко да се натоварвам.

Саида, успех с магазина  Praynig  Ти ще се справиш !!!

Шило, множат се домашните любинци и са все пернати. Сега сме си харесали едно много сладко кученце, ама не е сигурна че си го вземем.
За мен е нормално бебка д аиска все да е у теб, нали си мама, най-сигурно е при теб  Hug Само да имаш здрави ръце

Om Saeed , браво, човек има нужда от такива "бягства". Другия път майка ти да изключи телефоните  Simple Smile

ясмин, и аз нямам търпение да споделиш за твоята работа. Но като му дойде времето...

Много целувки за вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт