Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
алвера не съм  Mr. Green ,а пък знаеш ли  Thinking ,може да съм се преманила неузнаваемо за да не ме познае Амал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тук в региона имаше няколко посещения,предположих ,че ще ги отчетете ,но  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  ,за едното отчет трябваше да дадат Ясмин или Амал .Това беше посещението на именитият ми съименник Уго в Дамаск,той след това замина и за Иран.
А другото беше ,визитата на Ахмади Нажад в Ливан,който не е гледал арабските тв е изтървал много,супер посрещане беше.
Попаднах в мола на прах за пране схалебски сапун вътре,саида ,при следващото ти идване си вземи поне един,страхотен е. bowuu ,а ще чакам и да ми се обадиш. Hug

Малкото чавес ходи с желание на градина,има си приятелски кръг ,но любимата приятелка се казва Гардения ,имаше си и приятел,но се разделиха,защото станал мързелив,не си пишел домашните. Mr. GreenЗапочнаха и с английския ,онази вечер дава един телефон играчка на баща си ,уж го търсил шофьора на бусчето,баща и  се включи в играта,но извъртя разговора така,че все едно ,са му казали ,че бусчето се е повредило и утре няма да има градина.Дреби издърпа телефона и каза: баба,това не е истински телефон,виж и батериите са му махнати,утре съм на градина.  hahaha hahaha hahaha
Едната какаме хвана за хлебар на тайфата и,цяла седмица пекох тутманици,за да ги носи в училище ,защото приятелките много го харесвали.Накрая ми писна ,и казах друг да поеме реда-та сега всяка седмица ,по едан е пола изхранването през голямото междучасие.
сафар покажи я тази принцеса най-накрая де  Praynig Praynig Praynig

За паролата и аз съм -за .

амалче то ако беше ,само да не ти вдигат телефона ,пак е добре. Mr. Green

# 646
Ола!
Как сте?  Hug

Аз преди час се прибрах от Барселона и май след 4 дни почивка там ще имам нужда от поне още един за да си почина от почивката.
Толкова обикаляхме нагоред-надолу и пак много запланувани обекти проспунахме, но нищо, тъкмо причина пак да идем до Каталуния  Heart Eyes
Снимки ще сложа и в албума, и във ФБ, но сигурно вдруги ден.
КАто се “загубихме“ из едни улички и намерихме лсучайно едно страхотно заведение / Маракеш с мароканска кухня и страхотна обстановка, направих снимки, дано са станали хубави, че светлината не бе много топ.

Уго
, добре се завърнали и ти   bouquet

Амал, а за президеншата и на живо ли е хубава и елегантна като на снимките ?

Астарта
, последно се разбрахме май АС да дава паролата, защото тя направи албума, тъй че оъаквай включване от нея с паролата  Peace

Саида, и от мен пожелание за много клиенти и по-малко проблеми  Praynig

Поздрави на всички  Hug

# 647

честит рожден ден Снежна-много щастие ,здраве и любов!!!!!!!!
И дано най -накрая да се разпишеш  Grinning

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 648
                ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СНЕЖИ !
       Желая ти много лубов , здраве , щастие , късмет и хиляди усмивки !

Момичета , много ви благодаря за подкрепата  Hug
     Днес чакам да пристигне заветният документ , дано не стане някоя издънка  Praynig
     Лек ден на всички   bouquet

# 649
Писах писах и затрих, така че отново!

Хайде пак, здравейте!
Благодаря на всички, които дадоха съвети за носенето на 5-килограмова 3-месечна мома в кенгуру. време е вече и ние да се понесем така.
За слинг - пробвах, но бебето не обича да е легнало. Тя си е социална клюкарчица и любопитка и обича да е права- обляга глава на рамото на този, който я носи и се оглежда!
Моята сага с презентацията на модели на обучение на деца с увреждания и възможности за учене през целия живот на пълнолетни, които представляват групи в неравностойно положение продължава.
За 10-минути говорене - сума концептуални различия, хахахах, но организаторите на дискусията си казаха тежката дума и снимките - на тях нямаше хора или оборудване, а сгради - падат. На тяхно място - следва да има още текст.

Днес времето е чудесно - едно слънце е грейнало - само за разходка. Опитвам се поне по 2 часа да съм навън: нося си книга или компютъра - не винаги ми се получава обаче да ги използвам смислено.
Преди години съм се чудела на майките, които са с часове навън... кой им върши работата у дома и кой ги храни, а ето ме мен сега: докато времето позволява и аз кръстосвам паркове и градинки или ходя на пазар: не в мол-а де: на пазар за плодове и зеленчуци.

Ето и линк към информацията за бебешката йога.
Като идем, ще пиша отзиви.

http://parents-kids.eu/about_us.html

снимки на бебето - ще сложа, макар че и това е малка битка, но ще се преборя - да я покажа на форумските лели.

Саида, успех с магазина! Дано имаш много и доброжелателни клиенти!

На всички лек и усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 13:17 от safar_maktoub

# 650
Честит Рожден Ден,Снежна!Пожелавам ти,много щастие и късмет,много любов и прекрасни мигове!  bouquet
safar,напълно те разбирам по отношение на носенето на ръце на детенце..  Rolling Eyes Моят юнак още от новородено си иска все изправен да стои,оглежда,изучава..,сложа ли го полегнал наддава вой и се успокоява само като го изправя..От самото начало сме си все на ръце и напълно съчувствам на положението ти..За съжаление,свикнат ли-няма отучване!  Sad Всякакви играчки и залъгалки сме навзели-светкащи,несветкащи,музикани,немузикални,шарени,едноцветни...,отвличат му вниманието за малко и не след дълго човечето пак си писка и си иска на ръчички...  Confused Така почти нищо не мога да свърша в къщи и съм се превърнала като"летящият финикиец"-между кухнята и бебето..,а тази домакинска работа все няма и няма край!Тук и към Шило да се обърна,за себе си почти никакво време не намирам,така съм се занемарила..  Cry Sick
Айа,в Барселона наистина е много хубаво..Пожелавам ти,много скоро да отидете отново и да се потопите в очарованието на града за повече време!  Hug
Пожелавам на всики,приятен и слънчев ден!   bouquet Heart Eyes

# 651
Принцесите, привет.  Heart Eyes

Снежке, честит ти празник и много съпоценни мигове с любимите ти хора, а те са много.

С какво те разсърдихме, та не сикаш фда пишеш вече? Чакаме те. Heart Eyes

Алверке, жалко ще е ако не дойдеш. Ако е в неделята няма ли да си си починала съботата? Praynig

Сафар, навсякъде е по-добре от вкъщи. Mr. Green

Уго, сега разбрах къде си била цял месец - подготвяла си псрещането на Адаша.  Mr. Green Ами детето нали иска да работи за МОЛ, за какво му е мързелив съпруг. Mr. Green
Изпроси ли някакви привилегии за пътуване до Венецуела? Mr. Green

За Ахмадинеджат и аз съжалявам, че съм пропуснала.  bowuu

Айа, президентшата е истински еталон. не я видях на живо, то и ако бях отишла само то разстояние можеше да се види, не е толкова просто да се стигне до тях в чужда държава, трябва да си регистриран журналист, пък ги проверяват. Иначе асоциацията на Сирийците в Бг беше там, но пак минаха транзитно покрай тях, това поне видяхме по ТВ. Иначе ето Асма както беше облечена, какъв стил само.
http://www.btv.bg/story/1980867399-Bulgaria_moje_da_iznasya_tok_za_Siriya.html
Самото поссещение за мен беше напълно безполезно, нищо няма да произлезе от него и е просто крачка към посещението в Румъния.
Най-добре отразиха събитието канал 1, чак да не повярва човек.  Rolling Eyes

Саида, стискам плаци, ето животот доказателство за българо-сирийските отношения.  
Heart Eyes

Ом Саед, чудесно е, че си си починала и най-важното бил е при майка ти, ама така е, сърцене трае. Heart Eyes А, заедно сме писали.

Значи за неделя?  Sunglasses

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 13:55 от amal

# 652
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖНА!

МНОГО ЩАСТИЕ И НАЙ-КРАСИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ!!!

Амал, аз за съжаление се изморявам вече даже и да седя, само от неудобната поза. Май наистина раничко тръгнах н аработа, ама като се правя на герой, така ми се пада  Sad  Ама ако искате ми пишете на лични за времето и мястото. Нали знаеш, че обикновено съм пръва кипра.  Mr. Green
А и ми се иска да видя Om Saeed   Embarassed

Саида, дочака ли документа  Praynig

Сафар   bouquet

Целувки на всички бебчета  Heart Eyes  и  Hug за мамите на големите, малките и още по-малките дечица

# 653
  • сред маслини и портокалов цвят
Снежна, да си жива и здрава! Много любов, щастие и късмет ти пожелавам!
И се надявам пак да почнеш да пишеш тук! Hug

Значи за неделя, така ли? АД не се е произнесла.
Мястото предлагам да е същото, времето уж ще е хубаво.
Ако пък искате някой от двата горепосочени мола, да си кажа че на мен ми е все едно кой. Mr. Green

# 654
Момичета, може ли някой да ми преведе тази татоировка:

Благодаря предварително!!!

# 655
КатастроФа,
пише, че приятелството е една душа в две тела  Peace
Но снимката показва написаното всъщност наобратно.

Снежна честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и обичана
  bouquet

# 656
  • София
Ето го и АД-а... Mr. Green
Първо искам да поздравя Снежна и да й пожелая всичко най-хубаво!  bouquet Дано скоро намине насам! Hug
Чавес,добре завърнала се!След толкова ъпдейти и ъпгрейти на интернета в Сирийско, сигурно качествато му е някакво космическо..
Амал, аз не разбрах първоначално, защо не искаш ти моите каки за детегледачки.. hahaha Пък после вдянах, ще им осигуриш кавалер и те току виж в контактите си с него, забравят малката срадурана.. hahahaНа линия съм/сме за срещата.Само присъствието на баш пубертетката не е абсолютно сигурно, тъй като понякога и в някой от почивните дни също има репетиции.
Алвера,ще си починеш в петък вечер, и в събота през деня, а в неделя искрено се надявам да се присъедините двечките. Ако сме на същото място и времето е готино, за зарибявка ще изнеса накуп целия автопарк - ролери, тротинетки, скейтове и колела - за всекиго по нещо дето се вика..А за Амал -торба с арабски одежди, която трябваше да й върна миналата година..  Blush Но последният път, уж тренираната ми  "детективска " памет солидно ми изневери..
Гаричке, ако четеш, да се разпишеш на срещата и ти.. Grinning
Гледам коментирате отсъствието на социален живот..Бива ли тъй? Форумните срещи за какво ги броите?
Ясмин, загриза ме яко любопитство, каква е тази сладурска дейност... Thinking
Астарта,приключа ли с тези си писания, ти пускам на лични инфото за албума.
Айа, с кеф ще разгледам снимки от Барселона Grinning
Катетата,тези кюрдски и марокански принцески нe искатe ли да ти покажете на форумните им лели?
Саида, успех с магазина!
Люспичке, тези дни у мен се поразбужда старата страст за създаване на разни загадки..Навъртай се по-честичко насам, че за награда ще раздавам халебски сапун Mr. Green
Поздрави и целувки за всички упоменати и неупоменати.Чакам да се произнесете за часа и мястото на срещата, за да се паркирам с момите и автопарка им навреме..

# 657
Ето, разписа се и детективката. Peace
Предлагам неделя, на същото място 10.30. При възражения пишете. Peace
Ад, не се притеснявай толкова, досега не ми трябваха одеждите, ама сега ще има едно парти, та ще ми трябват, тъй че ЕГН-то съвсем навреме те е подсетило. Mr. Green Ама вярно си е, че форумския живот си е социален. Peace

Аз ще пиша на Гаричка във Фейса.

Чакаме всички. Hug

Айа, не мога да не се възхитя на напредъка ти, що смогваш вече и да превеждаш.  Peace

Отивам навън сега, като заспи беба пак ще се включа, а вие дотогава да сте изписали още една страница. Mr. Green

# 658
Здравейте,дами!
amal,цяла страница може би не бихме могли да изпишем,и то в твое отсъствие..  Heart Eyes  bouquet Hug
Минавам транзит само да ви поздравя и да пожелая на всички,прекрасен и усмихнат ден!  Hug  bouquet

# 659
Добър вечер, момичета.
Първо, поздрави, Айя за това, че превеждаш. Дано да напредваш все така.

Да кажа – днес вече носих бебето в кенгуру – за малко, но това беше целта: да не ходим с количката до едно място, а и най-вече – в чужда кола не беше удобно да се свива и разгъва количка.

Добре се чувства бебето – почти веднага заспа в мен в кенгуруто. Сега ще потърся друг модел, тъй като това, което купих още преди да се роди детенцето няма твърда подложка за вратлето и главата, а по-скоро отстрани – на височината на ушите има опора, а главичката се килва назад. Аз я придържам де.

Пуснахме едня обява за работещи в т.нар. ‘подпомагащи професии’ и имаше доста кандидати – голяма част от тях са такива, които са били болногледачи и се връщат от Гърция, понеже и там няма работа за тях. Има и такива, които, съжалявам да го кажа, не могат да си попълнят заявлението. От 40 явили се, трима бяха подходящи.

Амал, мислила съм си да сменя областта на работа, но не е възможно точно сега. От една страна съм набрала контакти и от друга – вече финансираха двугодишен проект, който очаквахме от доста време – за обмен на възрастни доброволци. Според мен ще е много интересно и специфично, тъй като професионалисти в социалната сфера, които са работили с възрастни хора ще работят за кратко в България и обратно – български колеги ще работят в литва. По време на мисията, ангажираните колеги са на минимум 50-годишна възраст.

От друга страна, точно ‘подпомагащите професии’ са особено подходящи за жени: учители, социални работници и асистенти и специални педагози представляват особено полезна дейност...ясно е защо.

Така или иначе заданията в Корпуса са особено важни – и финансово, и по отношение на опита, но в следващите месеци не мога да се развихря там.

Лека вечер. Наближава време за къпане.
До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт