Бг гари,Арабски летища,някой някого с усмивка посреща !

• 49 438
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви за паролата Hug. Нагледах се на хубави снимки на хубави хора и още по-сладки деца Heart Eyes. Ще опитам утре да кача и аз малко снимки Peace.

Мястото и часа на срещата ме устройват. Ако искате да си измислим и вариант за лошо време, за да не ни изненада неприятно някой непредвиден дъжд.

Айа, и аз се впечатлих от това, че вече превеждаш. Много ти се радвам на последователността и ентусиазма Hug

Сафар, работата ти изглежда много интересна Simple Smile

Поздрави на всички, нямам търпение за срещата Hug . Форумските срещи наистина са си вид социален живот, но за безработни индивиди като мен, с изключително работещи приятели, са крайно недостатъчни Rolling Eyes

# 661
                Здравейте сладки мои арабски пронцеси  Heart Eyes
      Днес искам да ви поднеса една лека закуска и торта  Flutter Имам повод да ви почерпя , големият ми син на този ден навършва
      15 години  Flutter Заповядайте и да ви е сладко красавици

Още веднъж благодаря на всички за пожеланията и подкрепата ви към моето начинание. Много ме развълнувахте , и вярвам
      че  с вашата подкрепа тук , ще успея , дано  Praynig
      За съжаление още не съм получила документа , обещаха за днес . Дано си удържат на думата  Praynig
      Голямо спокойствие има човекът от когото зависи това  #Cussing out  Две седмици вече ме върти  #Cussing out
      Но не мога да направя нищо освен да чакам благоволението му , нали сега съм в позицията на зависима
      Оплаках ви се набързо  Embarassed
      Лек ден на всички , много  Hug
      По- късно ще се вклуча пак , трябва да тръгваме с децата към училище-мъчилището  Mr. Green

# 662

Саида-да ти е жив и здрав баткото,желая му много успехи в училище ,а и не само и да получи всичко за което си е мечтал!

Ако документа,го чакаш от арабска страна въоражи се с търпение,арабите са спокоен народ ,за никаде не бързат. Mr. GreenДано скоро да си получиш документа . Praynig Hug

амалче благодаря ти много.  bouquet
Лек ден на всички    bouquet

# 663
             Деси - благодаря за пожеланието  Hug
       Документа го чакам от София , от бг страна . Явно си приличаме в това отношение с арабите  Mr. Green
       Спокоен народ сме , за никъде не бързаме  Crazy
       И аз се надявам да го получа вече , само него чакам за да отворя   Sad
       Имам една питанка . Откъде мога да дръпна Бг азбуката , но да има срещу бг буквите , изписана съответната на английски.
       Боже колко объркано го написах . Embarassed

# 664
# 665
               Деси- суреп си  Heart Eyes  bouquet
       Да , става . Много ти благодаря   bouquet

# 666
Саида, аз ползвам фонетичната на Илия Данков...специално за българската азбука е
http://download.cnet.com/Bulgarian-Phonetic-Keyboard-Layout/3000 … 0_4-10657280.html

Амал, браво на теб, много си активна както винаги....
В моят живот пък се е възцарила една такава тотална безсъбитийност, че се чудя как да я разчупя

Айя, и от мен адмирации за напредъка по арабски   bouquet

АД, давай загадката, ще се напъна да победя заради тоя сапун. Майтапа настрана, но откакто свърши, допира на другите сапуни ми е един такъв неприятен, а близо до нас май не продават халебски.Е, ще опитам да спечеля наградата, ако не успея, ще си поръчам от интернет  Laughing

Шило, бе ти си била много съвестна майка. Появявай се по-често, не те ли вълнува вече форумния живот/клюки и т.н?

Уго, завърна се ти с бързия интернет и хич не ме и споменаваш...Ни съм ли ти приятнъ вечи???  Sad

# 667
Мархаба, принцесите.

Сайда, честита празник на вече младежа. Да възмъжее красив, мъдър и силен защитник на мама.

Дано скоро си получиш документа, не се отчайвай, вече си накрая. Peace Praynig  bouquet

Люспа, е гледам малко да разнообразя живота. така по-се ядва. Hug Как са малките пакичета? Party

Астарта, нали Сити Център е наблизо, ако нещо затрещи затръчкваме натам. Hug

Сафар, аз така и с беба не употребих кенгуро. А баткото все в него го мъкнех. Rolling Eyes Чувала съм, че слинга е мног по-удобен, но моята приятелка говореше за някакви цени от по 150 лв.

Гаричка засега не ми е отговорила. Rolling Eyes

Уго, поздрави на Маугли. Mr. Green Какво става със Сани, имаш ли представа, нали чакахме форумско бебче? newsm78

До скоро. Hug

# 668
Добър вечер,дами! Hug
Само за минутка-две минавам да ви поздравя и бягам да творя кулинарни изкушения,че съм обещала на хабибито..  Crazy
Saidah,да ти е жив и здрав рожденика,много да се слуша,и много да се гордееш с него!!!
Лека вечер!Целувам ви! Heart Eyes

# 669
Саида, честит рожден ден на голямото ти момче newsm59! Желая му щастлив и безоблачен живот, изпълнен с положителни емоции, много късмет и успехи!

# 670
Добро утро красавици   bouquet
И понеже днес е почивен ден ,ви поднасям закуската в леглото . Grinning

лю не съм те забравила  Hug .Но ЕГН си казва думата,каките имат контролни,дребното трябва да се следи с домашните и т.н Mr. Green

Пускам тук едно запитване,което беше в темата за арабският език,пък дано някой ,да помогне на момичето:
Здравейте милички!
Имам един въпрос който не е по темата ,извинявам се предварително newsm53
Моят приятел е сириец,но живее и работи я Гърция,иска да доиде за малко на гости
в БГ,но незнаем какви документи трябва да има(освен виза).МНОГО МОЛЯ,някоя от вас ако е запозната
с тови въпрос да ми отговори и то в по кратък период!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet
Предварително искам да ви благодаря!!!!!

Малко смях от вчера,както знаете Сам сега ще навърши 14,но както сте видели на снимките ,изглежда по-голяма,та снощи в мола каките са седнали по-далеч от нас,на по -тихо,аз и Маугли сме в каря на кораба ,тя там си намери едно момченце и съответно обраха цялата мрасотия по земята и затрудниха движението.Та към каките се приближава една жена и започва нещо да ги разпитва,аз от далече си трая,за да видя дали ще се оправят сами,по едно време ,тя накара Сам да стане,отиде и извика една друга,говориха нещо и после с явно съжаление си тръгнаха.Каките дойдоха и хилейки се ме заплашиха,че ако не им купя каквото искат ,Сам ще настигне жената и ще и каже ,че е съгласна да се запознае с момчето. hahaha hahaha hahaha явно трябва вече,да им слагам табелки-малки са,не са за женене. hahaha

# 671
Здравейте момичета, през декември отивам в Дамаск, като полета ми е до Бейрут и пристигаме към 22:30, въпроса ми е има ли някакъв шанс да има транспорт до Дамаск толкова късно още същата вечер, защото много ми се иска да не нощуваме в Бейрут и колко време се пътува. Чувала съм, че е около 3 часа, но ако някой е минавал по този път, моля да сподели. Благодаря предварително!

# 672
ssalma аз пътувах така,но мъжът ми ме чакаше с такси.Всъщност, таксита има по всяко време,пътят е м/у 2-3 часа.А защо не пътувате с турските авиолинии  newsm78 ,с тях има 2 варианта или да вземете самолет Истанбул-Дамаск,или пък София -Истанбул ,а там да се прехвърлите на Истанбул-Дамаск.
Ако не е тайна ,колко време ще стоите тук  newsm78

Момичета ,помните ли ,че ви бях помолила да гласувате за рекламно лице на новия мол,майка каза ,че са сложили снимката на дребната на 4тия етаж в мола.Като ми изпрати снимка ,ще я сложа в албума.
Дребната утре има мини контролна по английски,а май вдругиден ,преди празника ,ще ги водят и на куклен театър ,защото в четвъртък ми донесе бележка ,че трябва да изпратя пари за билети.

# 673
Уго, нямаше начин да не я изберат Simple Smile. Даяна е толкова красива и чаровна, че бях сигурна, че ще спечели Heart Eyes

Аз да попитам - остава ли уговорката за утрешната среща? Да не си отвися сама на нея Crazy Blush

# 674
Астарта, заедно ще сме.Simple Smile))

Уго, е ха ЧЕСТИТО на Маугли, все упехи да жъне.  Hug Heart Eyes Но пък и каките не й остъпват, замирисва мо на много кандидати. Иншалла, най-добрите да изберете когато му дойде времето. Praynig

Дуа, скъпа, чакаме те. Hug

Само да кажа, че Гаричка не ми отговори. Сигурно е заета и не влиза в нета. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт