ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

• 156 589
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
  • последна надежда
Ей, насълзих се и ме налегнаха спомени....  Heart Eyes Heart Eyes
Много приятно беше с децата от Доганово на път  Heart Eyes Hug!
Те едва ли ме помнят, но да ги нагушкате от мен.

# 136
но със сигурност ще има следващ път и той ще бъде скоро, като смятаме да се вихрим в зоопарка и каките и батковците от проекта САМ да ни помагат, всеки хванал по едино сладурче за ръчичка:).

И аз, и аз Simple Smile

# 137
Те едва ли ме помнят, но да ги нагушкате от мен

Ами мен ме изнедаха с констатацията- ''Хм, ти беше с нас и на предишната елскурзия , нали ''   Laughing

# 138
Скъпи приятели, днес посетихме нашата бъдеща майка от Трън, която подпомагаме по проекта САМ. Съвсем скоро, до края на м. май очаква своето второ бебче, за сега момче, по данни на видеозона:). Осигурили сме и количка и известно количество дрехи за бебето, но има нужда от повивалник, още бебешки дрешки, пеленки, всички видове бебешки принадлежности, бебешка козметика.Памперсите ще и бъдат закупени от нас, но ако някой от вас разполага с тези неща и не са му нужни, нека ни пише тук, за да му дадем адреса и в Трън и да и ги изпрати. Също така, за по - голямото си детенце, което е на 2 годинки има нужда от лекарства - основно нурофен или панадол, капки за нослето, витамини. Предварително ви благодарим!

# 139
  • sofia
Вчера посетихме бебешкия дом в гр.Перник.Бебоците са здрави ,имат си всичко,намаляват като брой ,което е супер радостно.Дома ще се преструктурира и в момента се работи в тази посока.
Поиграхме с големите ,сложихме ги да спят и после нагушкахме най-малките Twisted Evil

Занесохме козунаци и безалкохолно на децата и на персонала.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 09:53 от lavender

# 140
  • Buffyworld
Браво момичета, страхотни сте !   bouquet Hug

Поклон пред труда и упоритостта ви !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 141
За жалост децата в бебешки дом в Пазарджик запазват и  увеличават бройката си - 65 са

# 142
  • sofia
За жалост децата в бебешки дом в Пазарджик запазват и  увеличават бройката си - 65 са

Що бе,нали е от закриващите се newsm78Явно има основателно обяснение Peace

# 143
Роска и св. Параскева от 1-ви са дежурни и смятам, че ще ги напълнят....за съжаление Confused
Изоставянето продължава с пълна сила, не мърда и на милимунда работата в тази насока

# 144
  • sofia
Роска и св. Параскева от 1-ви са дежурни и смятам, че ще ги напълнят....за съжаление Confused
Изоставянето продължава с пълна сила, не мърда и на милимунда работата в тази насока

Ще се опитам да разбера какво става #Crazy

Искам да пожелая на вси4ки ВЕСЕЛИ празници  bouquet
По4инете,хапнете,пийнете си ,НО не прекалявайте Joy

Heart Eyes

# 145
  • Sofia - TelAviv
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

# 146
  • край Дунав
Роси, не мога да вляза в пощата- Sick нещо се е объркало при мен май...За всеки случай копирам това, което, ако се оправи ще напиша и в пощата:
--------------------------------------------------------------------------
цената на закупаните одеяла и олекотени юргани и координати на фирмата за връзка.
олекотени юргани - 8 х 33,00 лв. = 264,00 лв.
одеяла - 8 х 27,00 лв. = 216,00 лв.
Общо: 480,00 лв.
Фирмата е "Борич", тел. 0896696030 търсите Данка

Николай Димитров
гл. ескперт "Регионално развитие и планиране"
Община Белоградчик
-------------------------------------------------------------------------------
Това е по молбата ни да заплатим взетите още доста преди Коледа олекотени завивки и одеяла от описаната фирма.

# 147
  • sofia
Роси, не мога да вляза в пощата- Sick нещо се е объркало при мен май...За всеки случай копирам това, което, ако се оправи ще напиша и в пощата:
--------------------------------------------------------------------------
цената на закупаните одеяла и олекотени юргани и координати на фирмата за връзка.
олекотени юргани - 8 х 33,00 лв. = 264,00 лв.
одеяла - 8 х 27,00 лв. = 216,00 лв.
Общо: 480,00 лв.
Фирмата е "Борич", тел. 0896696030 търсите Данка

Николай Димитров
гл. ескперт "Регионално развитие и планиране"
Община Белоградчик
-------------------------------------------------------------------------------
Това е по молбата ни да заплатим взетите още доста преди Коледа олекотени завивки и одеяла от описаната фирма.

Диде,пуснах ти бележка.

# 148
  • София
Момичта, в Пирогов лежахме с едно бебе на име Мишо от пазарджишкия дом, което е родено с спина бифида и хидроцефария. Бебето е на 2,5 месеца и е от един месец в Пирогов. Дали знаете за случая и какво може да се помогне? От жената, която стоеше при него в периода, когато бяхме там неразбрах да закриват дома.

# 149
  • sofia
Момичта, в Пирогов лежахме с едно бебе на име Мишо от пазарджишкия дом, което е родено с спина бифида и хидроцефария. Бебето е на 2,5 месеца и е от един месец в Пирогов. Дали знаете за случая и какво може да се помогне? От жената, която стоеше при него в периода, когато бяхме там неразбрах да закриват дома.

О,Вени,радвамс е да те видя  bouquet

За слу4ая,за който питаш......От опит ще ти кажа CryТази конбинация е погубваща и децата лежат дълго време по болници в стерилна обстановка.В дома,или в болница....Изхода обикновено е фатален и вси4ки правят каквото им е по силите.Това го казвам като много обща информация,незнам какво е положението в конкретния слу4ай ,но едва ли има нещо,което вси4ки ние можем да направим.За съжаление.На родителите обикновено се препоръ4ва децата с такива тежки заболявания да са в дом,за да им създават стерилната обстановка.Детето може и да не е изоставено,а може и да е newsm78

За дома в Пазарджик......ДА,закрива се,на 100%.
Ето ти и инфо

http://sacp.government.bg/novini/2011/04/20/dnes-beshe-zakrit-pr … ediko-socialni-g/

Това се прави от миналата година и ве4е са одобрени проектите ,както за базите,така и за социалните услуги в общността.Плана е 5 годишен и се надявам до 2015 да има нови услуги на тези места и нещата да се развиват според заложените в плана за деинституционализация.

Има доста неща по темата,в разли4ни сайтове са,основно в този на ДАЗД Hug

Общи условия

Активация на акаунт