ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

• 156 545
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
  • пловдив
Съгласна  Peace  Мисля, че така е най добре. В обща тема идеите се събирани накуп и не се налага да се влиза и излиза в няколко теми... по лесна е и координацията... Лично аз съм ЗА обща тема.

# 301
  • София
Здравейте,
Казаха ми, че във фейсбук сте писали, че имате нужда от големи памперси. Нямам профил там и не мога да ви отговоря, затова пиша тук.
Имам един пакет 41 бр. № 5 на Памперс 11 - 25 кг. И втори почти пълен, но все пак е отворен.

# 302
  • Sofia - TelAviv
Здравейте,
Казаха ми, че във фейсбук сте писали, че имате нужда от големи памперси. Нямам профил там и не мога да ви отговоря, затова пиша тук.
Имам един пакет 41 бр. № 5 на Памперс 11 - 25 кг. И втори почти пълен, но все пак е отворен.

Можете или да ги закарате направо в ДМСГД "Света параскева", намир асе в квартал "Света троица" , на ул.Порой 16 ИЛИ да ми звъннете на мен 0894 606 175 или ми пратете ваш телефон тук на бележка.

# 303
  • пловдив
Момичета, общата тема за Коледните благотворителни базари вече е факт. Моля когато уточните точните дати и отговорници да ми пуснете ЛС, за да добавя или коригирам първи пост  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684601.new#new

Оставам на вас пускането и тук в благотворителния  Heart Eyes

# 304
  • Sofia - TelAviv
Mrs Jan,
Благодарим за бързата реакция на теб и съпруга ти! Разбрах че сте ги занесли още през деня памперсите.   bouquet

antom РАЗБРАНО  Mr. Green  bouquet

# 305
  • sofia
Предстояща акция за децата от дома в с. Доганово.

Фондация "Движение на българските майки" и читалище "П.К.Яворов", гр.София организират акция "На училище с децата от ДДЛРГ,с.Доганово" на 4 ноември от 14:00 до 16:00 часа в читалището, което се намира на ул.Гео Милев 24 ( това е жилищен блок и входа на читалището е отстрани). Можете да се свържете с нас на тел: 0894 606 188/175/173 в деня на акцията.
 За тези от вас,които нямат възможност да дойдат в неделя, служителите на читалището ще събират донесени неща и в петък 2 ноември от 10:00 до 16:00 ч.
ОСВЕН ТО
ВА ИЗПОЛЗВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПОКАНИМ ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕ И ИСКА ДА ДОНЕСЕ И ПАМПЕРСИ ВСИЧКИ РАЗМЕРИ ЗА ДМСГД "СВЕТА ПАРАСКЕВА" И ДМСГД, ГР.ПЕРНИК ИЛИ ДА ДАРИ ПАРИЧКИ НА МЯСТО В КУТИЯТА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ТОВА.

За започналата вече учебна година, децата от дома за деца без родителска грижа в с.Доганово имат нужда от следните учебни помагала, учебници и пособия:

География - Булвест 2000 за 9 кл. - 1 бр.;
 География - Просвета (за 8 кл.- 2 бр.);
 Физика - Булвест 2000 задължителна подготовка за 9 кл. - 1 бр.;
 Физика - Просвета за 10 кл. - 1 бр.;
 Англ. език - Просвета English for you за 9 кл. - 1 бр.;
 Англ. език - Express publishing Part 2 Level A2 - за 10 кл. - 1 бр.+ уч. тетрадка
 Психология и логика - Нова звезда за 9 кл. - 1 бр.
 Български език - Анубис за 9 кл. - 1 бр.
 Христоматия за 9 кл. - 1 бр.
 Литература - Анубис
 Руски език - Булвест 2000 за 9 кл. - 1 бр.
 Информатика - Нова звезда за 9 кл. - 1 бр.
 Биология - Геа Либрис за 9 кл. - 1 бр.
 Математика - Анубис задължителна потготовка за 9 кл. - 1 бр.; за 10 кл. - 1 бр.
 Химия - Анубис за 9 кл. - 1 бр.; за 10 кл. - 1 бр.
 Изобразително изкуство за 8 кл. - 2 бр.
 Информационни технологии за 8 кл. - 2 бр.
 Музика за 8 кл. - 2 бр.
 Учебна тетрадка по БЕЛ - Булвест 2000 за 8 кл. - 2 бр.
 Техническа механика - Просвета - за 9 кл. - 1 бр.

Тетрадки голям формат - бели листа (20бр.)
 Тетрадки голям формат - широки редове - 80-100л. (50бр.)
 Тетрадки малък формат - 80-100 листа (100бр.)
 Тетрадки - широки и тесни редове (30бр.)
 Тетрадка - речник (40)
 Химикали - сини; Флумастери; Моливи - цветни; Лепило.
 Линии; Гуми; Пергели; Острилки.

# 306
  • sofia

До 10.11.2012 г. ще излезе от печат календара, който ДБМ, заедно с всички доброволци по реализацията му подготвиха . Пълно инфо ще намерите в линка от сайта ни. Всеки, който има въпроси, свързани с поръчването му още от сега, може да ни питa
 тук или на мейла ни - dvbgm@yahoo.com.
 Искаме този проект да продължи и през 2013 г. Искаме Мобилният ни център да продължи да работи.  Имаме готовност при нужда да се отпечатат и повече бройки . Моля, вижте информацията от линка.

Всеки един , дарил 10 лв. по проект "Ел Пасо"  ще получи в знак на благодарност от нас един бр. от този календар.

http://www.fdbm.org/bg/news_article_53.html

# 307
  • София
Записвам се да следя, тъй като има доста отделни теми на ДБМ.

# 308
  • sofia

Благодарим за което. Скоро ни престои базар в София, ще се радваме да ни посетите  bouquet

# 309
  • София

И аз   bouquet

# 310
  • sofia

И аз   bouquet

Лус, ако дойдеш на 9ти когато се събират сувенирите , ще си полезна. Целия ден ще се опакова, сортира и оценява. Адреса и подробностите са в темата за базарите Hug

# 311
  • Там,където се събуждам щастлива.
1. В създаването, разширяването, комуникацията и рекламата на ДБМ стои този форум. Какво е значението на потребителите за ДБМ?
2. До  колко се взима под внимание мнението на потребителите тук?
3. Какво прави Движението с мненията, в които се съдържа критика?
4. До каква степен общественото мнение в тази социална мрежа има влияние върху решенията и действията на Движението (преразглеждане на дадени решения)?
5. Кое послание носи избраното лице на Движението?
6. По какъв начин е избрано лицето? (освен, че лицето Х се е съгласило).
7. Получавани ли са дарения от избраното лице (или нейното семейство) и в какъв размер / вид?
(освен труд).
8. Знаеше ли ДБМ с какво се занимава съпругът на лицето Х (конкурси за модели, ревюта и т.н.)?
8. По какъв начин Движението мисли да върне доверието в потребителите на тази социална мрежа?
Благодаря за отговорите!

Й. Бойковска (адрес и телефон: справкa към MardiGras)

# 312
  • в гората
Калинка, не съм ти личен асистент, нито знам адреса ти, нито телефона. И справки не правя.

# 313
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моля, да ми кажете на кого да го пратя? Пуснете ми бележка, да не задръствам нечия поща.

# 314
  • sofia
1. В създаването, разширяването, комуникацията и рекламата на ДБМ стои този форум. Какво е значението на потребителите за ДБМ?
2. До  колко се взима под внимание мнението на потребителите тук?
3. Какво прави Движението с мненията, в които се съдържа критика?
4. До каква степен общественото мнение в тази социална мрежа има влияние върху решенията и действията на Движението (преразглеждане на дадени решения)?
5. Кое послание носи избраното лице на Движението?
6. По какъв начин е избрано лицето? (освен, че лицето Х се е съгласило).
7. Получавани ли са дарения от избраното лице (или нейното семейство) и в какъв размер / вид?
(освен труд).
8. Знаеше ли ДБМ с какво се занимава съпругът на лицето Х (конкурси за модели, ревюта и т.н.)?
8. По какъв начин Движението мисли да върне доверието в потребителите на тази социална мрежа?
Благодаря за отговорите!

Й. Бойковска (адрес и телефон: справкa към MardiGras)

Г-жо, Бойковска, благодарим за времето, което сте отделили за да ни зададете Вашите въпроси. Ще се опитам да Ви отговоря(казвам се Росица Букова), но в  някои не виждам въпрос.

1. Какъв точно е въпроса?
2.Взима се под внимание мнението на потребителите, които са доброволци, дарители, редовни участници в инициативите ни по градове. Такива, които познават дейността ни и участват редовно или периодично в нея. Нямаме много време да взимаме под внимание мнението на хората, които не подпомагат дейността ни, не се интересуват и не заявяват желание за такова.
3. Такива до сега не сме имали, но ако имаме, ще се съобразим с тези, които познават дейсността ни, знаят как се осъществява и към кого е насочена. С критиките от хора, които не познаваме лично(визирам интернет пространството) нямаме време да се съобразяваме ,предвид времето, което отделяме за доста по-полезни неща.
4. До степен на участието на списващите в нея потребители в дейността на организацията. Дарители, доброволци, подкрепящи потребители, симпатизанти . Общественото мнение се формира на базата на познаването на определени дейности в определена структура, заложени цели и средства. Решения се взимат след обсъждане и заседание на УС ако се прецени, че ситиацията го налага. Социалната мрежа бг-мамма има своето влияние при взимане на решения , което се прави от 8 год.
5.  Тук малко въпроса е .....За кое лице говорите?
6. С предложение на доброволците от звеното в София.
7.Да. През 2007г. дарение за пампреси за бебешки дом в размер на 200 лв. , които лично с мен е занесла. С  250 лв. е закупила бебешко пачуърк одеало от Великденския ни базар тази година.
8. УС на ДБМ не знае с какво се занимава лицето X. Това важи и за всички доброволци в ДБМ . ДБМ не се интересува от заниманията на съпрузите(съпругите) на добролците, както и на разширените им семейства.Това е вмешателство в личното пространство на личността . ДБМ се интересува от самите доброволци и жеалнието им за участие в дейността на организацията.
9. ДБМ не смята , че е загубило доверието на симпатизантите, дарителите и доброволците си  в тази социална мрежа. Повечето от тях са активни предимно в благотворителния форум. Ние нямаме нужда от цялата социална мрежа, а само от активно заинтерсовани потребители, които декларират желание за помощ и подкрепа към целевите групи, които обслужваме.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 23:45 от lavender

Общи условия

Активация на акаунт