Отговори
# 570
Реничка  Hug Hug Hug Много силно те прегръщам,мила! Сигурна съм, че и момичетата също! Не се отчайвай! малко по-малко нещата ще се успокоят!  Hug Hug Hug Hug Внимавай и ти да не се разболееш, че тогава онова с големите сини очи, дето ми пише странни съобщения у Фейса.....

За снимките не се притеснявай - ша та изтипосаме и тебе Wink

Hug Hug Hug Hug

# 571
  • Пловдив
Рени, всичко ще е наред!  Heart Eyes

Сега по-добре ли си?

А на моренцето сигур шъ съ видим...Нъл ти имам тел., а и ти моя...На Каварна поне.  Hug
Ние тръгваме другата събота. Живот и здраве.

# 572
страхотна, да ти е честито  bouquet!

тина, да не чувам за бабки Naughty. Ти си една от нас и искаме да се знаем Hug.

Норче, никакъв проблем нямаш Hug. И аз точа от на моя от кредитната карта Blush. Ама не се уливам де Wink.

Венче, май наистина си готова за бебе Crazy.  love001

Ренииии, много съжалявам да прочета това Cry. Една след друга те засипват неприятности ooooh!. Но вярвай, че след лошото винаги идва хубаво Hug! Успех и късмет Hug!

Норче, цените ги написах под снимките.

# 573
Рени и аз те гушкам много.  Hug Hug Hug Hug
И аз се улях в албума.  Crazy

# 574
Тина! Честито за изпита!

# 575
  • Пловдив
Оф, Ренка, писах, трих... Пращам ти прегръдки и целувки, дано всичко да се нареди и да сте здрави  Hug!

Браво, Тина! И аз искам да си оправя английския, че съм стигнала до едно място, мани...

А пък за къдравата коса - така ми е писнала, че я изправям  Crossing Arms

Ей, 8 отговора преди мен!

# 576
 Благодаря, момичета  Hug!
 Джес, споко, вече съм болна  Confused! Поне вече не връщам, ама ме боли корем и мускулите и съм WC абонат. Пак ще да е нЕкой летен грип  Confused! Писна ми вече! Ще ги бойкотирам, пък  Crossing Arms!
 Бенджи, ха дано Simple Smile!
 Тина, честито и от мен.

# 577
Искам да помоля някой да ме светне как да си преместя снимките от общия албум в отделен?  Praynig

# 578
Чоч, най-лесния начин - триеш и качваш пак  Mr. Green

# 579
  • Пловдив
Искам да помоля някой да ме светне как да си преместя снимките от общия албум в отделен?  Praynig

Ми пробвай с "редактирай албума" там, където е общият. Не знам дали ще можеш директно да ги преместиш, или ще трябва първо да ги изтриеш и после да ги качиш наново.

# 580
Чоч, най-лесния начин - триеш и качваш пак  Mr. Green

Пак ме изпревари ма Деско  Crossing Arms

# 581
  • София
Да, май с триене и качване отново ще стане, защото в Редактирай май не виждам опция за преместване  newsm78.

# 582
Чоч, най-лесния начин - триеш и качваш пак  Mr. Green
Ми така ще направя................. Cry
Явно пак нещо не съм прочела...... Cry-голяма бяла птица съм  ooooh!

# 583
Чоч, най-лесния начин - триеш и качваш пак  Mr. Green

Пак ме изпревари ма Деско  Crossing Arms

И аз многУ тЪ УбичЪм значи  newsm03

# 584
Малеееее къв убав албум стана  Heart Eyes Довечера като се прибера ще разгледам всичко подробно , сега видях на Вий , малкият дзверо - каратист , малиииииииии мн сладко бе  Heart Eyes
Довечера ще разгледам пак.............

Тара
, а бой де  Mr. Green нещА да чувам глупости, ще ти направя албумче и ще сложа тази която искаш снимка, а ти ще намериш още и ще ми ги пуснеш на имейла  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт