"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Отчет от мен:
З: сандвич-тостер със сирене, домат и яйце, 3-4 лъжички сладко от ягоди, нескафе
О: пилешко месо-варено, 2 сухара, домат със сирене, 1/2л. студен айрян
В: ориз с тиквички и домат в микровълновата, салата от домат и краставица

Така идвам да си корегирам вечерното хранене....пак е ориз в микровълновата но му сложих ябълка, канела и малко подсладител(да не е съвсем блудкаво без вкус Confused)-търсих си сухите сини сливи в шкафа да сложа и от тях но се оказа, че не съм ги била скрила добре и мъжо ми ги е изял hahaha По-късно ще докладвам какъв му е вкуса Peace

# 391
Искам да попитам мога ли си хапна пъпеш и ориз?

# 392
Искам да попитам мога ли си хапна пъпеш и ориз?
НЕ!!!
Погледни позволените плодове за вечеря Peace
Ето ги:
1. Ябълки (1-2 бр. през деня (след 12:00 ч.)
2. Цитрусови плодове,
3. Сливи (не много),
4. Киви
5. Диня (1-2 резена на ден (след 12:00)
6. Сушени сливи (4-6 броя)
7. Ананас

Докладвам за ориза с ябълки: това стана много вкусна измишльотина Crazy Като някакво оризово десертче с плодове. Другия път задължително ще си сложа и сухи сливи. Аромата на канела вътре е супер Peace

# 393
Добре много благодаря,ще хапна диня тогава Simple Smile

# 394
  • София
Здравейте!
Купих си книгата и след като я прочетох се надъхах още повече, да започна с режима. За сега спазвам някой правила, особенно да се храня по обилно до 12 на обяди обтриването с кафе,  но не съм започнала  с цялосносто изпълнение на системата. Мисля че ще започна докато кърмя, немога повече да се гледам в огледалото. Да ви питам мумиото от къде се купува и колко струва?

# 395
  • Враца
ТАНЯ, честито бебе  bouquet

споко, и аз кърмя, няма проблеми Peace

ЖАНЕТА, теб съм те признала- такива вкусотии измисляш, че направо понякога съжалявам, че съм ти прочела поста  chef

страшна си! Heart Eyes

# 396
  • София
janeta*, права си,аз затова си се ядосах не за количеството или вида на храната която съм изяла,а заради това,че вместо наведнъж я ядох час и половина  #Crazy Нищо няма да се повтаря!!!!!!

аз обаче много страдам от моя проблем с 00 и затова за вечеря реших да ям круши и активия,да видим ще има ли резултат,знам,че крушите не влизат в списъка с позволените плодове,но няма да навреди толкова за една вечер,от утре ще съм още по-системна обещавам!!!Само стискайте палци да имам повикване за онова място,ако ли не ще пробвам идеята за нес кафето утре  Simple Smile

А да, Мляко с нес, аз за обяд 2 пъти съм яла тиквички с ориз,но с бял,дали е фатално ако ям бял ориз само за обяд,няма да вечерям ориз,защото кафявия ми изглежда много безвкусен.

Katinka, та  ти си слаба!!!Я по-добре наистина както казват другите иди на фитнес например,аз съм 58кг.,а съм висока 165см. Успех!:)

# 397
Katinka -  Hug Тук можеш да споделяш резултати независимо дали става въпрос за см, кг или "Размисли и страсти"  Peace  За стягане на увиснала кожа по-добро от упражнения и масаж/самомасаж/ - няма!! Погледни отново главата за грижа за кожата в книгата - много просто и ясно е обяснен принципа на самомасажа. Ако го комбинираш с редовно кафеджосване, мумифициране и упражнения, ще имаш резултат и то траен!!! Вервай ми!!! Аз ли4но до момента съм свалила 22,8кг и 122,1см обиколки общо/от врата до глезените/ и единственото място където кожата ми е поувиснала е предната част на ръцете, но тъй като от днес включвам упражнения с тежести и меден масаж за тази зона, смятам 4е този "ефект" 6е го ликвидирам до месец-два!!  Peace bowuu  Така 4е давай смело и с постоянство!!!  newsm51 smile3525

Tanija - Добре дошла!!!   bouquet  Hug

За отчета - днес имам -400гр или кръгло 100кг   bowuu  Аплодисменти моля!!! Туку виж съм минала под 100кг по някое време тази седмица, но едва ли?!! Днес успях и да цъфна, та нищо 4удно утре да имам "плюсище"!!! ХИХИХИХИХИХИХИИХ

Хайде цунки-гунки по муцунки!!!!
P.S. Жасииии, Трънчее -  Hug Hug Hug Hug Hug

# 398
Жанета, благодаря за подсещането. Аз затова си пиша менютата, за да си виждам къде и кога съм се отплеснала и после да го сравня със застоите. Както и да видя кои храни са ми се отразявали най-добре и кои най-зле.

Допълвам си менюто за днес:

о. овчарска салата, малка бира
в. ориз с тиквички на фурна

От утре изчезвам за кратка разходка из страната. Утре съм в Пловдив, после Бургас и Варна. "Гъз път да види" са казали умните хора. И малкото гъзе и то с мен. Ще се опитам да не съм особено прегрешителна.

Дивимо, браво, страхотна си... Просто нямам думи колко ти се радвам. Утре да ни съобщиш нещо двуцифрено.

# 399
За отчета - днес имам -400гр или кръгло 100кг   bowuu  Аплодисменти моля!!! Туку виж съм минала под 100кг по някое време тази седмица, но едва ли?!! Днес успях и да цъфна, та нищо 4удно утре да имам "плюсище"!!! ХИХИХИХИХИХИХИИХ

smile3501 smile3501   newsm10

Страхотна си!!!!!!!

Ти май си човекът тук, който е свалил най-много килограми със системата, нали?

Моля те, пиши как го постигна!!! Какви са ти менютата? Какво ядеш вечер ми е най-интересно.

Аз пък ще се изям, че не си взех кантара на морето. Вече трета седмица съм в неведение накъде се движа... Малко са ми оширочали дрехите, явно съм свалила килограми, но не знам колко.  Confused

# 400
Jillian, Жасиии - благодаря!!!  bowuu  Hug Hug Hug

Жас - май съм аз, ама Сисито ми е по петите  smile3501 Дай боже да се множим!!! А пък виж Джил, Стелету, Жането, Нади, ГРИП/тя беше първата фурия  Peace/. Има, има мат'риал!!  hahaha  Joy
Менюта специални нямам!! Напоследък оба4е забелязах, че месо или риба на ве4еря, водят до сигурни минуси и много ме засищат!!! Пробвала съм и други варианти - мляко с плодове, мляко със зелен4уци, филийките с кашкавал/препе4ени, но те ми остъргват стомаха и лудвам от глад след няма и 30мин, та ги изместих за обяд  Crazy/. Задължително на закуска гледам да имам не6о сладко под ръка, може и една хапка да е, но да знам 4е съм си взела дозата за деня!!!!  newsm64 smile3560   party023
ИИИ пия вода между 3 и 4л. на ден, гимнастика и процедури за кожата всеки ден/или най-много с един ден по4ивка/. Това е, нищо специално, чак не ми се вярва и на мен, имам 4уството, 4е нищо не правя, от нищо не се лишавам, а слабея!! КЕФФФФ!!!!

ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ!!!

# 401
  • ул. "Мечтание"
Дивимо, изпълни ти се мечтата. Стигна ме, че даже и ме задмина!  smile3501

Честито и на всички останали с минуси!  Hug

# 402
HI и от мен от нчколко дни не съм се отчитала защото бяхме на моренце и не бях изобщо системна-сваления килограм си го върнах  Confused
направо си казвам менюто за утре:
З: активия закуска,дюнер,3 в 1
О: пил.пържола,салата зеле и моркови+4-5 маслинки
В: тиквички с ориз на фурна и малко доматен сок може да прибавя  newsm78

Студения чай Nestea може ли да се пие след 18 ч.? че преди малко изпих 1 чаша  Whistling

# 403

Студения чай Nestea може ли да се пие след 18 ч.? че преди малко изпих 1 чаша  Whistling

Бубе - не може!! Този тип напитки е от вида до 12.00!! Ама нищо де, няма да го връщаш пък сега  hahaha Joy  За по-нататък да си знаеш обаче!!  Hug  Доматен сок може към ве4ерята, ако не от тези купените оба4е, че са пълни с всякакви гадости /лелеее, как ми се допи "Блъди Мери", алелелелле  hahaha/

# 404
  • София
Jillianq кефиш ме с тия бири,дали не са много вредни обаче,аз обожавам бира и досега се въздържам ама утре дали да не цопна и аз една...

divimo -66,8
браво за резултатите!!!!

Общи условия

Активация на акаунт