"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро

Днес гея показа мъничко под 77 - явно се е стреснал от заканата ми вчера  hahaha Joy
Вчера отчитам напълно системен ден, като изключим 2 кайсии към 8 часа Blush
План за днес
З: Сандвич с кашкавал, домат и яйце, чаша айрян, 2 кайсии и половина (детето ме набута с една половинка) Joy Joy
О: Прясно зеле с пилешко месо, шопска салата, може и 1 сухар
В: не съм я измислила
Tanija   моята мумия е такава и струва около 5 лева какти и Сиси е казала. Бирата по принцип ако толкова ти се пие до 12 часа, когато е разрешено всичко. Ако не бързаш да отслабваш може и след 12 като Джилиан Hug
Дивимо айде събота на казанлъшка среща Flutter да те видя и аз наживо Hug
Сиси петък може пак да излезем ама без децата, че мойта ме побърква напоследък Wink
siana76 браво за големия минус. И вода да е важното е както си казала че процеса се е задействал.
Лек и системен ден. Отивам да си пия кафето, че малката се наспа вече Hug

# 421
А добро утро и от мен.Аз няма с какво да се похваля, но ето една закуска за начало на деня

Иначе за днес
З сандвич със сълам и 3 в 1
О яйца на очи в тефлонов тиган и печени чушки + салата
В незнам още.
Хубав ден от мен   bouquet

# 422
  • София
Добро утро  Simple Smile

Аз да се похваля,че тази сутрин съм по-добре с онова  Wink
Кантара даже показва под 58кг.,лека полека слизаме надолу,което много ми харесва Simple Smile
Менюто за днес:
з. тост с шунка и кашкавал,кафе с мляко и някой плод
о. пилешка пържола на скара с шопска салата
в. ориз(кафяв) с гъби/тиквички
може ли ориз с гъби за вечеря?ако не да го направя с тиквички:)

# 423
Здравейте Hug
Бебок и Рене благодаря за закускатас кафето Hug
Рене обяда ти ми е много малък. Може да добавиш месо, кашквал, сухари Peace
Tanija бирата е системна само ако я пиеш на закуска Peace Бебока ти е показала мумиото Peace
siana76 честито ти стартово минусче и наистина ако си системна ще видиш как ще валят минуси Hug
Трън в очите честито голямо минусче днес-страхотно Hug Танца на радоста го знач, че и аз го танцувам Wink
hetera много е добре, че проблема ти се е оправил с 00. Поздравления за слизащата стрелка на кантара. Да добавя нещо по менюто ти-към обяда се възползвай и добави още нещо от разрешените храни за комбиниране с месо(яйце, сирене, кашкавал, айрян....) и поне 1 сухар. А вечерята-гъбите са в малки количества до обяд-не може ориз с гъби з вечеря. Към ориза добави салата от пресни зеленчуци(от позволените)

При мен-днес си имам пак чисто ново минусче от -200гр. Party И при условие, че дори очаквах днес плюс защото ще имам МЦ. Супер, много се кефя Party
Момичета тази система е наистина невероятна. Като знам колко много си хапвам и разнообразно през деня направо не е за вярване. Познти по улицата ме питат с какво съм отслабнала толкова. Казвам диета. И те ме питат каква е. Май ще трябва да си разпечатам увода на темата и да си го нося в чантата. Та като ме пита някой да давам направо листче с диетата. Иначе с 2 думи на улицата е трудно да се обясни тази прекрасна диета. Опитвам се да я обясня.....но насреща ме гледат невярващо, че тези неща ги ям и отслабвам.
На новите-добре дошли и да знаете, че системата действа и е страхотна Hug

# 424
Абе за сухари незнам ама мисля 1 филия пълнозърнест хляб да прибавя. На сухарите не съм им фен много много, пък и в нашия малък град не се радваме на много екстри по хранителните магазини. Онзи ден безуспешно търсих пълнозърнести сухари ама уви....
Мисля и малко сиренце да добавя.
Ама всъщност така като си гледам менюто хич не ми се струва малко. Аз по принцип не ям много, не защото се въздържам ами просто не обичам да се чувствам преяла. Малее как го казах.Единственото с което мога да прекаля е динята. Дай ми една диня и лъжица и гледай какво става  Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 09:51 от Анонимен

# 425
  • София
Жани, Бебок  Hug

Поздравления на всички с минусчета   bouquet

# 426
Здравейте момичета,
janeta* благодаря, че ми отговори виж сега, какво меню за днес съм си измислила.
З: 1. Активия закуска, две фирийки ръжен хляб с пастет, една вафла Хипер и две кафета 3 в 1;
О: 1. кренвирш, малко парче сирене, малко парче кашкавал, една филийка ръжен хляб, един домат среден ;
В: мисля да си направя кюфтета с кайма и тиквички-пекани и да изям поне три незнам може ли с филийка ръжен хляб.
Права беше умрях от глад с тази салата вечерта. Sick
Незнам  това меню дали е правилно, при мен проблема е , че нямам много време да готвя за мен и много ми е трудно с менютата, а на обед работя такава работа , че нямам и почивка и е ужас с тези храни докато ги изям. Имам книгата , но още не ми е останало време да я прочета и затова питам много, надявам се да не ви досаждам. Blush

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:19 от raq2003

# 427
  • София
janeta*, и аз видях за гъбите,жалко,ще си направя тогава за обяд понатам,че са ми се дояли.За обяд няма как да прибавя сухар,първо защото не съм намерила още и после,защото ще ми стане много,а сирене има в шопската салата  Peace по-скоро може да добавя един плод за десерт,на мен не ми трябва много като количество храна,за да се наям,но имах вредния навик да изяждам все най-калоричните неща например пържени картофки и бира,следобяд сладолед... и т.н. Simple Smile
а за вечерята си права освен ориза бих могла да хапна и салатка,поне ще ми е вкусно:)

raq2003 за вечеря месото може да го комбинираш само с варено яйце,не може да ядеш месо и зеленчуци,нито месо и хляб

# 428
  • ВАРНА

При мен-днес си имам пак чисто ново минусче от -200гр. Party И при условие, че дори очаквах днес плюс защото ще имам МЦ. Супер, много се кефя Party
Момичета тази система е наистина невероятна. Като знам колко много си хапвам и разнообразно през деня направо не е за вярване. Познти по улицата ме питат с какво съм отслабнала толкова. Казвам диета. И те ме питат каква е. Май ще трябва да си разпечатам увода на темата и да си го нося в чантата. Та като ме пита някой да давам направо листче с диетата. Иначе с 2 думи на улицата е трудно да се обясни тази прекрасна диета. Опитвам се да я обясня.....но насреща ме гледат невярващо, че тези неща ги ям и отслабвам.
На новите-добре дошли и да знаете, че системата действа и е страхотна Hug

Каква диета?  Rolling Eyes Това си е най-нормално хранене  Peace  Дори е разрешено да преяждаш понякога  Grinning   Като ме виждат как ям пица, закуски... на обяд манджички...  Crazy Е, не ям след 18ч, ама то не се забелязва толкова много. Който ме види, отбелязва, че съм отслабнала  и изглеждам добре (на какво ли съм приличала преди системата  Thinking).  Вчера и колежката ми каза - всички те питат как отслабна, да питам и аз, защото виждам, че ядеш...  Grinning  Хората свързват отслабването само с диета. Като знам и аз как съм се измъчвала... Толкова съм доволна,че най-после намерих най-добрия за мен начин да се чувствам добре в тялото си   Hug
       И аз се опитвам да си разпространявам системата, ама повечето май искат да отслабват, ако може без да се лишават от нищо   Thinking  Една доста дебелка моя позната например ме срази, като каза, че не може да се лиши от газираното, щели да и "ръждасат червата" ако пие вода. И си ходи дебела... И тук чета понякога "не мога"... Няма "не мога", има " не искам"  Crossing Arms  Иначе и аз ходя с една флашка в портмонето, на която съм качила основните неща и списъците  Grinning  И само да видя истински желаещ, започвам като някоя сектантка  Mr. Green

# 429
hetera благодаря за отговора няма да ям вечер филийки с месо, но с другите варианти може. А за менюто през деня , какво мислите?  newsm78

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:44 от raq2003

# 430
  • София
През деня всичко ти е ок  Peace За вечеря може тиквички с кисело мляко и салата например или само кюфтетата с малко варено яйце,ти си прецени кое ти се яде повече

Мляко с нес, режима наистина е върха ине е никак труден за спазване.И аз вчера ме попита една позната,която отслабна доста с Дюкан,но си възвърна почти всичко Sad и забеляза,че съм позаслабнала и ме пита как и започвам аз да обяснявам и тя ме спря на обяда и каза,че това не било диета да си ядеш всичко каквото си искаш и аз и казах като не вярва и не иска да опита пак да се мъчи с Дюкан.

Ох,забравих да се оплача, в петък сме канени на гости,но просто няма как да не ям,първо със сигурност ще обидя домакините,защото ни канят вече няколко пъти и все нямаше как да отидем,а са обещали да ни правят някакви морски деликатеси и второ определено искам да опитам от морските деликатеси  Sad  Embarassed и май тогава ще е първия път,в който ще съгреша сериозно и ще прецакам малко диетата,но съм се зарекла през деня да съм си системна,да гледам да не ям много калорични неща за закуска и за обяд и после вечерта да не прекалявам с деликатесите а само да опитам от това и онова по малко,дано няма много негативен ефект  Sad Как мислите дали ще е много фатално?

# 431
  • ВАРНА
Ох,забравих да се оплача, в петък сме канени на гости,но просто няма как да не ям,първо със сигурност ще обидя домакините,защото ни канят вече няколко пъти и все нямаше как да отидем,а са обещали да ни правят някакви морски деликатеси и второ определено искам да опитам от морските деликатеси  Sad  Embarassed и май тогава ще е първия път,в който ще съгреша сериозно и ще прецакам малко диетата,но съм се зарекла през деня да съм си системна,да гледам да не ям много калорични неща за закуска и за обяд и после вечерта да не прекалявам с деликатесите а само да опитам от това и онова по малко,дано няма много негативен ефект  Sad Как мислите дали ще е много фатално?

И на мен ми се е налагало, например на рождения ми ден  Grinning  През деня си хапнах нормално, без да преяждам, но и без да се ограничавам, защото ако съм гладна има опасност да се нахвърля на храната вечерта  Naughty Вечерята, въпреки че беше след 18ч, се опитах поне да е долу-горе системна. Вярно, че след това задържах по-дълго време, може и малко плюсче да съм имала... ама това са рисковете на късната вечеря  Grinning

# 432
Здравейте   bouquet  Да дам отчет за днес
з- милинка с кисело мляко
о- боб с 1 сухар
в- ще я мисля, но се насочвам към тиквички на скара с мляко
Много е хубаво човек да ви чете като има много писано- доста е надъхващо  Party
Хубав ден  Hug

# 433
Мляко с нес права си, че това не е диета Peace Аз я приемам като приятен начин на хранене и отслабване. Но хората като ме гледат, че съм отслабнала и си мислят, че е от тичане по двете деца. Тогава казвам, че не е от грижи. И от там идва въпроса дали е диета. Аз често казвам, че диета не е точната дума защото не се лишавам от нищо и че е определен начин на хранене Peace
hetera виждам, че Мляко с нес ти е написа точно това, което мислех и аз да напиша Peace
raq2003 за деня е добре, само вечерята коригирай Peace И пиши какво си намислила за да не е пак грешно. Погледни 7-те варианта за вечеря. Не мешай храни от различните варианти. Значи филийки зависи какви-може филия ръжен хляб/сухари но само в комбинация с млечни(виж 7-ми вариант) С другите варианти хляб/сухар НЕ!!!
Мъня вкарай на обяда и салата Peace

Момичета не забравяйте през деня плодовете и салатите!!! Това често напомнят и в руския форум. Старайте се да присъстват в дневното меню Peace

# 434
  • София
Ще поема риска дано да не е много фатално,все пак ще ядем риба някаква ще гледам да не ям много и така  Tired

Момичета,Джиджи е дала рецепта за тиквички с ориз за микровълнова,дали ще станат ако ги сложа в обикновенна фурна?Защото по принцип като ги правя леко запържвам лук и тиквичките и добавям ориз и пека на фурна,но сега като не може да се сложи никаква мазнина не знам как да действам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт