"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 435

Момичета,Джиджи е дала рецепта за тиквички с ориз за микровълнова,дали ще станат ако ги сложа в обикновенна фурна?
Ще станат, давай и не се притеснявай. Аз съм правила и в обикновенна фурна и в микровълновата. Слагай вътре различни зеленчуци-не само тиквички. Ако искаш лука го задуши с малко вода да омекне Peace

# 436
  • ВАРНА
    Аз правя ориз със зеленчуци на котлона, че да не цапам много тенджери  Grinning  Задушавам зеленчуците с мъъъничко зехтин, после сипвам кафевия ориз, доливам вода, малко сол и на по-бавен огън по-дълго време  Peace   

# 437
janeta* - благодаря ти за отговора ще се коригирам - само за ръжени филийки става въпрос.
Търсих ръжени сухари, но не намерих, а на тези филийки пише , че са 100 процента от ръж и са 7 или 8 на брой.
Ако не ви притеснявам наистина сутрин ще пиша , какво меню съм намислила за деня.
Чао за сега и целувки!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 438
[
Ако не ви притеснявам наистина сутрин ще пиша , какво меню съм намислила за деня.

Не ни притесняваш-нали за това сме тук да си помагаме Peace

# 439
  Привет! Браво на Жанета и Диви и на всички с минуси  bouquet

Аз нещо не съм в настроение..промяна няма, 6цата е още на лице.
 Менюто днес:
з-  2 прасковки , 2 фурнети със сирене
о- салата от домат,краставица, извара и лук, малко луканка и 2 сухара
в- кисело мляко, краставица и кашкавал

Хубав ден момичета  bouquet

# 440
  • ВАРНА
      Каш, мани го тоя кашкавал на вечеря, мазен е  Grinning  Сложи от обедната извара по-добре  Peace

# 441
      Каш, мани го тоя кашкавал на вечеря, мазен е  Grinning  Сложи от обедната извара по-добре  Peace

Е, защо бре? Те нали нямат бяло сирене и ядат жълто като нашия кашкавал newsm78

# 442
Кашарел я ела да те нагушкам и да ти оправя настроението Hug Hug Hug Нали се разбрахме нещо за кантара, трябваше да е наказан поне тази седмица Naughty Hug
Хайде да пийнем нескафе фрапе за настроение Wink(Кашарел специално за теб търсих да е фрапе защото знам, че си му фенка Heart Eyes)

# 443
  • ВАРНА

Е, защо бре? Те нали нямат бяло сирене и ядат жълто като нашия кашкавал newsm78

Само в седми вариант - мляко, сирене и криспи. В другите варианти млечни с масленост до 5%. Е, малко сирене в салатата добре, ама както ти се е закучил кантара, по-добре без прегрешения  Grinning
       Аз вчера изчислих в някакъв сайт, че трябва да сваля още едно кило до идеалното за ръста ми  Grinning  168см - трябвало да стана 58   Rolling Eyes   Сега заради този идеал минавам на строго системстване  Grinning   Никакви прегрешения, за да не се ядосвам сутрин  Wink  Но знам, че тези последните са много трудни...

# 444
       Аз вчера изчислих в някакъв сайт, че трябва да сваля още едно кило до идеалното за ръста ми  Grinning  168см - трябвало да стана 58   Rolling Eyes   Сега заради този идеал минавам на строго системстване  Grinning   Никакви прегрешения, за да не се ядосвам сутрин  Wink  Но знам, че тези последните са много трудни...
Желая ти успех! Hug

# 445
Системки ето ви стимул от рускините Peace
Момичето е на системата от 13 месеца и е минус 41кг.(от 111кг. сега е 70кг.) bouquet

# 446
Жасмин, не са реални 10 кг. за един месец, но все така нахъсана и ентусиазирана да си пожелавам до заветната цел! Wink Иначе идеята ти за стремеж 7 дни - по 1 различен вариант е много добра.

О, напълно реални са, ако сваляш от 90 на 80.  Нереални са, ако сваляш от 60 на 50.
Колкото повече са в излишък, толкова по-лесно се свалят. (Особено ако се комбинира режим с физически натоварвания.)
Аз за 12 дни бях свалила към 4 кг. и то само на системата, без упражнения, а ако се бях заела както тук - да ходя и да плувам, 10 кила ми бяха в кърпа вързани. Тук (на морето) въпреки, че не системствам, усещам по дрехите че съм отслабнала, но всеки ден правя по 20-30 дължини на басейна плюс много ходене.

Със сигурност за тези 27 дни системстване съм свалила около 6 кг. (а само 10-12 дни ми бяха наистина системни, другите 15 тук на морето са пълни с прегрешения - късни вечери, бира, сладолед, смесване на менюта вечер..) А ако наистина си бях системствала + упражнения...

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 15:40 от Анонимен

# 447
Благодаря ви момичета супер сте.
Сега да запиша менюто си за днес:
з-1 филия с мед,парче гадна торта
о-пилешко месо,салата и от снощния ми ориз
в-ако е разрешено мисля да хапна млечна салата
Как мислите добре ли е?

# 448
Просто съм възхитена  Peace Браво на момичето. А дано и ние един ден се снимаме така. Между другото аз си направих снимка в началото и когато има вече сериозна разлика ще ги пусна в албума Peace А вие момичета с по-сериозните резултати защо не сложите по 1 снимка преди-след  Wink

# 449
  • ВАРНА
     map_n ,  Hug

Няма как да не стане, аз толкова сланини преборих, че сега едно - две килограмчета едва ли ще ме затруднят  Grinning   Заинатих се вече, а и го написах тука, така че няма отпускане. Даже си измислих вечерята - задушени зеленчуци (царски микс на Бондюел) с извара и кисело мляко. Изварата хич не ми е вкусна, така поне много да не я усещам  Rolling Eyes

Сияна, аз също понякога вечерям с млечна салата, обикновено към 400 гр, на мен ми е достатъчно, но ти си прецени - ако още ти е гладно, хапни и малко извара или някакви зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт