"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
някой може ли да ми каже с какво мога да комбинирам ориза като ядене-ориз с тиквички,ориз с домати........................... какво друго?  Thinking само да кажа че ползвам кафяв ориз.

# 451
buba21 зависи за кога ще го ядеш-обяд или вечеря?

# 452
например за обяд

# 453
  • ВАРНА
някой може ли да ми каже с какво мога да комбинирам ориза като ядене-ориз с тиквички,ориз с домати........................... какво друго?  Thinking само да кажа че ползвам кафяв ориз.
    За обяд можеш с всичко позволено. Ограниченията са за вечеря:

3 вариант "плодове и зърнени"
1. Ябълки (1-2 (след 12-00),
2. Цитрусови
3. Сливи (не много),
4. Киви,
5. Диня(1-2 парчета (след 12-00)
6. Сушени сливи (4-6 бр)
7. Ананас
9. Ориз, но на вечеря не трябва да е бял
10. Елда

или

5 вариант "зеленчуци и зърнени"
1. Зеленчуци всякакви, освен:
- Картофи
- Грах
- Царевица
- Гъби
- Тикви
- Патладжани
- Авокадо
- Бобови
- Нищо мариновано, пушено или солено!
2. Ориз, по възможност да не е бял
3. Гречка (елда)

# 454
Може лапад, коприва, спанак, зелен лук, китайски микс - в този който аз съм ползвала имаше бамбук, черни гъби, зеле, моркови и още нещо ама не помня какво, смисъл нямаше забранени неща за вечеря. Може да си напълниш чушки или да си направиш постни сърми или зеле с ориз. За подправка много му върви джоджен Peace

# 455
  • Враца
мляко с нес,
аз също не обичам изварата, но трябва да си призная, че засища.
и като ходих последния път в кауфланд нямаха никаква извара Close
аз само от там купувам, че е насипна и съответно не е бъкана с толкова консерванти.
та сега като няма извара- зле.
така че яж си я и я оценявай Laughing Peace

момичета, аз бях май питала веднъж, но не помня някой да ми е отговорил.
откъде да си взема мумийо на тия цени, за които говорите- 4 лв, 5 лв....
покрай нас няма, а гледах веднъж в халите, едното беше към 7 лв, а другото към 15  Shocked

за района на военна б-ца, съд палата, красно село, красна поляна.... дотам горе-долу мога да отида пеша Simple Smile

# 456
  • ВАРНА
   Трънче, шилажит търси. Или помоли в най-близката аптека да ти го поръчат, има го в складовете  Peace  Ако беше по-наблизо, да ти дам мойто....  Wink

А за изварата - една вече вкисна  Grinning  Гледах обезмасленото сирене, 10% масленост пишеше, ама и то не ми е особено вкусно, така че по-добре извара в по-системните дни, а сиренце в задържащите  Grinning

# 457
  Жани, мерси!Точно от такова имах нужда Hug

Мляко с нес, сиана - страхотни идеи сте дали за вечеря.Тези дни ще се възползвам и от двете.  bouquet

# 458
  • София
Трънче аз днес си купих мумио като това което бебок ми каза за 4, 25лв. ама от Ямбол . Не съм започнала системата на хранене, но обтриването и мазането са ми в дневния режим по принцип, та реших на включа мумиото.

# 459
Здравейте мили мамчета,благодаря за топлото посрещане Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
1вия ден след обиланата закуска не бях гладна цял ден но на обяд се напънах с малко качамак със сиренце
вечерта хапнах задушени тиквички с кисело мляко  Simple Smile
вчера за закуска хапнах пак обилно и на обяд само половин кофичка обезмаслено плодово мляко с две ябълки,вечерта ориз(кафяв  с лук и доматки)само,че вечерята ми беше готова в 7h  newsm64
Реших да не се престаравам от самото начало  Joy
нямам кантар все още но в края на седмицата ще си купя  Grinning засега само се измерих
днес за закуска 2 пълнозърнести филийки със слънчогледови семки и жито намазани със соев пастет и салата
обяд хм малко ще ми е трудно т.к не живея в Бг и продуктите са много различни  Laughing
та нещо като пилешки хапки само,че вегетариански със зелена салата настърган морков и винаги си слагам смес от смлени смена(ленено семе,слънчогледови и тиквени семки-набавят ти омега3,фибри,протеини вит.Е,вит В12)
Довечера мисля да си направя кюфтенца от елда  Grinning
Сиси ♥♥вегетарианка съм от 5год и никога не съм се чувствала по добре през живота си  Grinning.Също не съм привърженик на соевите продукти които се продават в България-или си приготвям сама соя или си набавям нужните вещества чрез други продукти-разнообразието е голямо  Peace
Утре ще се измеря и ще отчета ефекта  Grinning
хх

# 460
  • Враца
мляко с нес, това шилажит марка мумийо ли е, ими друго название на мумийото newsm78

# 461
мляко с нес, това шилажит марка мумийо ли е, ими друго название на мумийото newsm78
Шилажит е другото име на мумийото. Като си купуваш по-добре казвай шилажит, че другото може да се чудят какво е Peace

# 462
Здравейте момичета!
завиждам ви направо ,че имате минуси,че ви личи.При нас кога ли ще се случи това нещо аз имам чувството,че напълнявам.
Спазвам закуската,обяда ,а вечерята се старая да бъде от вариантите.Ако пригладнея  си хапвам някакъв плод.
Може би ,защото ще ми идва и точно на 27.07 правя месец откакто съм на диетата.Кантара се размърда  и показва около 68-69.Но мерките които съм си взела със шивашкия метър newsm78като ,че ли ще ми изиграе лоша шега.
Може би причината ,че тия дни ще ми идва МЦ.Аз го свързвам с това.
Другата причина,че употребявам сутрин ръжен хляб или грахам.Незнам много ме плаши това и като,че ли промяна нямам.
Тия два кг трябва да се отразят на фигурата ,а ми се струва точно обратното,като ,че ли пълнея.
Поне със Системата можах да раздвижа кантара!Ще видя след МЦ как ще ми се отрази.
Като ви гледам какви минуси имате,че и за месец,рускините и те....направо се шашкам.При мен ефект май никакъв #Crazy

Ето го и менюто ми за днес.
З- 5.00ч пълнозърнести ядки  3 с.л  заляти с кис.мляко от вечерта кафе без захар
    8ч тогава ни е почивката 2 сандвича със лук.салам -хляб ръжено пшеничен,домат 1 вафла  Споко+3 парченца малки кашкавал ябълка
О прибираме се околоо 14.00 и обяда ми е около 14.30 докато се изкъпя, а то е запеканка тиквички с картофи+1 1/2 ръж. пш.хляб+малко салата  сладолед
В Салата и кис.мляко

Не знам какво става къде бъркам,аз попринцип почти не пържа, не слагам олио или зехтин в моите салати!Просто тако съм свикнала много отдавна.
Или просто да не се отчайвам може би е от МЦ.
Не правя упражнения,защото полагам много тежък физ.труд на полето.
Сега не искам да изброявам какво правя,защото това което правя е по ефикасно и от преси и фитнеси.
Ох един път да дойде моя и да си взема кантара,че просто не ми остава време вечер да отида да видя дали има,ако не ще ходя до града/по големия/ Laughing

Просто ви завиждам на минусите и на всичко как леко ги смъквате тия кг.

# 463
  Джижи и ти като мен!Няма страшно, това са последни кг и падат по-бавно.Освен това доста късно обядваш.Повечето неща за обяд са до 14ч., аз също съм свалила 2кг, утре правя месец.Ще изкарам още един и ако няма ефект ще правя пак 90 дневната до довърша последните си кг.

# 464
Кашарел това не ми са последните кг ,а първоначалните.И точно те трябва да падат най бързо.
Аз когато бях на Дюкан започнах от тия кг и тогава смъквах много бързо.Ефекта е хо-хо.
А за 90 дн бях много доволна.
За тая ще продължа,защото ми пасва на лятото и на работата, а 90 дн ще я остава за есенно-зимния период,ако видя ,че тука не става нищо.
Гледам в табличката,че има хора с начални кг като моите 70-72 така,че не проблем.
Да ама те смъкват, а при нас ....?

Общи условия

Активация на акаунт