"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
ААУУУУУ, Лейдито Нощни очи - много съ радвам да те видя отново!!!  Hug Hug Hug Как си, как е моят приятел, как е коремче? Миси, миси, за милите думи!!  Embarassed   love001

bouquet  newsm51  smile3525

Джиджи -  Hug Hug Hug Когато започнеш да следиш как реагира организма ти на различните варианти, става много интересно и навиците ти се променят някак неусетно! Поне при мен става така!! Преди месо можех да не хапвам с месеци /никога не ме е привличало, като храна/, но откакто разбрах 4е след таква ве4еря свалям винаги и то доста и се чуствам сита, питай ме дали не хапвам месце поне 2 пъти седмично  hahaha Joy

cook cook newsm64 smile3504

# 511
Дивииииииии  smile3501 newsm51 Браво мила!!! Знам, че ти ще подминеш рекорда на Мириманова Hug
Бебок хайде след няколко дни ще ти е минал МЦ и пълнолунието също и кантара ще полети надолу Hug И честита ти летна и лека фризура Hug
А при мен кантара днес е нагоре. Но ми е ясно защо. Бебок след теб съм на опашка за МЦ Whistling И за това е скока-600гр. съм над линийката....но нищо, ще паднат така както са дошли Peace

Отчет за днес:
З:печени принцеси с кайма-2бр., нескафе, кока-кола
О:сирене, краставица, айрян, 2 сухара, пастет
15ч. нескафе-ледено
В:печен ориз на фурна и краставици

# 512
Здравейте и от мен Hug
Дивимчо Леле душицо огромна разлика- изглеждаш много по- малко килограми   love001 Чакам актуални снимки с нетърпение  Hug
Днес правих ръжен хляб и за пръв път не стана ( правя го в машина за хляб, смених марката брашно), като видях накъде отива работата извадих тестото и го направих на Плосък ръжен хляб- леле няма такава вкусотия...а как миришеше  Wink
Та за днес :
з: сандвич с какво ли не+ кафе с мляко
о: мусака с тиквички
в: тук оплесках малко работата Sad огладнях към 15 30 и хапнах вечерята: ръжен хляб с извара (смесена с малко кисело мляко, магданоз и лук) В 18 часа изядох още 2-3 лъжици от същата извара.
Лека вечер   bouquet

# 513
Дивимо преди три години бях на Дюкан и там много добре ми са известни месата.
Та нали риба и пиле са чисти протеини и организма изразходва много  енергия да ги изразходва,да ги преработи и така се отслабва бързо.
Аз също много обичам месо и предпочитам вечер пиле,риба нещо такова.

Лека и спокойна нощ ви желая!!!

# 514
  • ВАРНА
Здравейте девойчета  Simple Smile,
Днес се претеглих за първи път от година насам и може би в това ми е била грешката с наддаването,инъче нямаше как да го допусна  Embarassed
Та килограмите ми са 73кг на 173см Embarassed .В момента съм и в ПМС
Значи искам да сваля поне 12кг  ooooh!
днес закусих към 9.30-омлет(2 яйца) с вег.кренвирш,2 преп.филии пълнозърнест хляб и салата
към 13ч пих един фреш от манго
17ч 2 парчета диня
сега в 5.45ч (печени)кюфтета от кафяв ориз и зеле,салата рукола и домат,чаша червено вино
Сладко не съм кусвала от една седмица   Wink

Хубава вечер от мен   Heart Eyes

Здравей, mimisteff
     Прочети, моля те, началото на темата и списъците с разрешените комбинации на продуктите за вечеря. Основното според мен в системата е - на закуска ядеш всичко, което ти е вкусно, стараеш се да имаш три хранения за деня - закуска като станеш, обяд до 14ч и вечеря до 18ч. Вечерята е по един от седемте варианта. Ти си вегетарианка, така че за теб са шест Simple Smile
      На закуска спокойно си можела да хапнеш нещо сладичко, няма нужда да се лишаваш. Нямала си нормален обяд, а това не е системно. И мангото го няма в разрешените плодове...
     Ако се появят въпроси или нещо не ти е ясно във вариантите за вечеря, тук винаги някой ще се постарае да ти отговори Peace

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:19 от Мляко с нес

# 515
Здравей мила Мляко с нес,
Искам да следвам тази система да и затова се включвам от време на време но като,че ли повечето от форума не ме забелязват  Laughing
Прочела съм всичко и продължавам да чета 1ва страница всеки ден и мисля,че се придържам към това което пише, просто докато навляза и усвоя всичко ще ми е нужна малко практика  Peace
Пиша това което хапвам но никой не ме поправя или коментира с изключение на Сиси за семената за обяд затова си мисля,че съм в правия път,все пак ако има нещо което не спазвам ще се радвам да ме поправяте  Heart Eyes

п.с Направи ми впечатление това,че  по време на вечерта и нощта могат да се хапнат няколко парченца немазно сирене това е добре но...
На едно място пише,че след 18ч не се кунсумира нищо  newsm78 Човек спокойно може да се засити с няколко такива парченца още повече че в един от вариантите за вечеря има само сирене с чай или вино  Thinking
По същата логика може ли вместо сиренце да се яде кисело мляко?

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:28 от mimisteff

# 516
Добро утро, хайде на кафе

mimisteff Сиренето е написано да се консумира по изключение, не мисля че е добра идея да се хапва редовно след 18ч. Ако още ти е трудно, пробвай както няколко момичета тук- една седмица хапвай всичко, но до 18ч, после постепенно ограничи в рамките на системата обяда и вечерята. В общи линии за седмица- две ще свикнеш и няма да ти прави впечатление.
Лек ден за сега- ние ще се оправяме за разходка Sunglasses

# 517
  • ВАРНА
mimisteff,  открих защо не си разбрала правилно  Hug

ЧТО МОЖНО ПИТЬ И ЕСТЬ ПОСЛЕ 18-00?
1. Чай зеленый или травяной (из листьев, стеблей, цветов растений, но не из корней)
2. Кофе
3. Вода с газом (очень аккуратно, разжигает аппетит)или без
4. Красное сухое вино. Если у вас на него аллергия/изжога и т.д., то заменять его чем-то или нет – на ваше усмотрение. По системе только красное сухое можно.
5. Во время вечерних и ночных мероприятий можно перекусить парой кусочков нежирного сыра.

Когато има вечерни събирания (дошли са ви гости, вие сте на гости, на заведение...) може да се хапнат няколко парченца обезмаслено  сирене.

Значи  сиренето след 18 е по изключение  Peace

Червеното сухо вино също не е задължително всеки ден  Grinning  Обикновено, след прием на алкохол се задържат течности, а това не е полезно за психиката на отслабващите  Mr. Green

# 518
 Hug Heart Eyes Много благодаря,тук се поправям  Grinning
Прекрасен ден на всички  Hug

# 519
Дивимо, страхотна си!!!   bouquet Има голяма разлика  Peace Не знам на вас как ви се струва момичета, но имам чувството, че като поотслабнем малко и се и разкрасяваме Simple Smile И съм го забелязвала и по много мои познати  Hug
З- мюсли с мляко
о- китайско
в- тиквички на скара със салата
Хубав ден на всички   bouquet

# 520
Здравейте  Hug
В тази жега и почивен ден май не ни се пише много Whistling
Отчет за днес:
З: сухари с шпек салам, нескафе и после още едно кафе пих, че се видяхме с Bubeto* Hug
О:ориз с пилешко месо, домати, чушка пълна със сирене, сухар, айрян
16ч. нескафе с лед
В: зеленчуци с млечни-вероятно салата от домати, сурови чушки, краставица, тиквичка и 1/2л. айрян

После ще видя пак да ви пиша, че сега имам още малко работа преди да се събуди малкия Peace

# 521
Здравейте и от мен!Голяма жега ,голямо чудо! ooooh!

Да ви почерпя купих си електр.кантар Wink
А сега да ви почерпя за него,че да не ми се чупи и да ми дава точни резултати!

Кантара ми показа заветните 71.900 направо ужас! ooooh!
Е била съм и 76 кг така,че стягам се в кръста и от днес започвам отначало.
навлязох и разбрах самата система така,че няма какво да се оплаквам,че съм в цикъл,че е топло .Просто това е самата действителност.Приемам е такава каквато е.
Отварям си тетрадката и започвам да си пиша менютата и да видя от кое пълне и от кое не.
Всеки организъм е различен.

А сега нека да пием кафе заповядайте!

# 522
Джижи да ти е честит кантара- със здраве да си го ползваш  Hug
Искам да похваля janeta* - отслабнала е много, изглежда като момиченце smile3501
Мъня разбира се, че се разкрасяваме  Hug
Аз приключих с яденето за днес:
з: лютеница+ сирене+ ръжен хляб+ кафе с мляко
о: мусака с тиквички
в: малко повече от половин кофичка кисело мляко с ръжен хляб
Забелязвам, че днес не съм яла пресен зеленчук или плод, но до 18ч има още малко време, ще гледам да се поправя  Simple Smile
Желая ви прохладна вечер  Hug

# 523
Здравейте!

Върнахме се! Аз разбира се съм с плюс, но какъв ще видя в понеделник, тъй като там почти не пиех вода, а и вечерях с всички останали към 20ч. От 8 дни на море - 4 пълно системни! Нямам оправдание, но и не се обвинявам! Сега стартирам с нови сили, защото видях, че не се чувствам добре от "стария" си начин на живот. Спи ми се повече, по-ленива съм! Абе искам си системата! Тъй че от днес съм си системна!

Целувки, връща, се да ви чета!

# 524
Здравейте момичета!  bouquet
Чета ви аз тук от няколко дни и ви се радвам и на системата и на постигнатото. Усещам приятна атмосфера тук...И ще взема да се присъединя към вас. И аз една бивша дюканка, която не си изкара всичко до край, естествено си върнах всичките 8 кг, които свалих. От два дни хем чета, хем ям до 18часа, хем си мисля..."Диетката е чудна, няма много лишения, сутрин ядеш нещо сладко..." Избощо стигнах до вашите размисли и чувства по отношение на системата. Не ми стана ясно как и до кога продължава този режим. Приемем, че аз искам да сваля 8-9кг, постигам си целта и после? Как продължава живота ми по отношение на храненето? Продължавам да се храня до 18 часа със всичките му изисквания по системата или се храня до 18 часа без изисквания по системата или как? Сигурно на всеки му хрумва този въпрос и съм сигурна, че е дискутиран, за което ще ме извините, но немога да изчета 11 теми. Успях само тази + първия пост.
Още едно въпросче. Понеже нямам книгата и преди да седна да ям си отделям време да си попрелиста вашите менюта та да се ориентирам, че и в първия пост още ми е трудно, та...сега си набърках кофа Култура 0,1%+1 краставица+1 домат и тук май сбърках, като си резнах от домашно направения ръжен. Седнах да си вечеря и да ви чета и забелязах, че в поста на Жасмин сухара е зачертан. Друг въпрос - може ли вместо сухар да си ям домашния ръжен хляб? И една молба - в нечий блог четох рецепта за хрупкав, ръжен, домашен хляб, който си прави мамата и си го ядат всички вкъщи. Спря нета на работата и неможах да си я копна и  я загубих.
Това е от мен за сега. Спокойна и отслабваща вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт