"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро  Hug
Напоследък все се случва да чета, но хич не ми се пише  Embarassed Дано скоро тези мои настроения се разкарат.
hetera аз още водя такива мини войни, но не е въпроса, че ще си взема малко от това или онова, въпроса е принципен...Радва ме, че вече близките ми като предложат нещо и аз откажа, поглеждат часовника, и казват " Ааа да вече не може"  Wink
Жасмин браво!
Мляко с нес благодаря за сайтовете- целта която съм си поставила се препокрива Wink
Вече цяла седмица като се събуждам се чувствам подута, всъщност от както стана топло като, че ли това ми е нормалното състояние Sad Преди седмица говорихме с Дивимо за мерки със сантиметър и аз взех, че се премерих тогава- днес вече съм 2 см надолу  Laughing а кантара не е мръднал, май ще се развеждам с него  Crossing Arms
Меню ще пиша довечера или утре- желая ви много усмихнат ден  Hug

# 496
  • ВАРНА
          hetera, не е воля, инат е мойто  Mr. Green
          И аз не обичам да обяснявам, как и кога се храня, затова ако някой вземе да настоява, обяснявам, как съм преяла преди няколко часа и още ми е подут корема....  Летния грип също става за извинение  Grinning   А и ти нямаш много за сваляне, така че ако хапнеш веднъж малко по-късно няма да е толкова фатално. Опитай се да комбинираш според системата - например само месце, или само морски продукти (ако съм запомнила правилно), някой друг домат за разкош... И ако може тържествено да обещаеш, че после няма да се самообвиняваш, ако видиш + на кантара  Grinning  Отиваш на вечерята, хапваш разумно, забавляваш се   Peace  и на следващия ден отново системна.
          Аз вече свикнах да се храня системно, след 18 почти нищо не може да ме изкуши, затова ми е лесно да давам съвети  Mr. Green Вече чак съм започнала да се вманиачавам - снощи правих таратор на домашните, докато режех краставицата едно по голямо парче падна в купата, аз го взех, първосигнално посегнах да го лапна, после се спрях и го нарязах  Thinking  Mr. Green  

# 497
  • София
Млако с нес желязна си  smile3501   
И ти и Бубето сте прави,въпросът е принципен,но решила съм го само този път и да така ще направя само морски дарове и това е и тържествено обещавам да не мрънкам ако кантара скочи нагоре  Peace
От утре продължавам без прегрешения  Simple Smile

# 498
Добър ден и от мен.
Ама много сте активни днес - просто нямам думи, явно жегата си казва думата и ни хвана всички мързела.

Мен днес МЦ ме зарадва, което значи че кантара ще тръгне надолу тия дни.
Меню за днес
З: 4 кифлички със сирене
О: преди малко 2 сухара тип Криспи на Клевър с пастет. Сухарите съдържат 94% ръжено пълнозърнесто брашно, сол и вода - 250 грама/1.79, а Фини криспи са 200 грама 2 и нещо пак в Била.Аз се запасих с 2 пакета.
В: Активия с лимон - да я пробвам и някой домат може да добавя
Да се похваля - днес се постригах, малко май приличам на леличка с тая прическа, ама поне ми е леко и прохладно на главата.
Лек и системен ден Hug

# 499
Вчера ви прочетох и разбрах,че веднага сте ми отговорили на въпросите.Най-вече ,че ми давате стимул.
Снощи тъкмо си написах поста и щях да редектирам и нета изключи.После си легнах и така всичко написано от вчера ми отиде по дяволите.
Точно сега разбрах ,че съм се спряла на точното си тегло което е нормално за мен 61 кг или 60,а може и 58 зависи аз как ще се чувствам  в кожата си!
бебок стига бе мило ний с късите косички лелки ли сме? Е годинити ни са за лелки,ама не се даваме Simple Smile Praynig
Мляко с нес поздравявам те за постигнатите резултати.И аз съм много упорита.
Разбрах ,че системата отначало действа така, и не е възможно все пак съм 45 год. и да искам да свалям както другите.А вчера ми дойде МЦ и се надявам да смъкна малко.
Може и физическия труд да си оказва голямо влияние.На тия горещини режем старите малини в тия драки....просто нямам думи не ми се пише за работа.
Ходих и си запазих кантара и тия дни го имам.
Без мерене няма да стане.
Как да проверя дали тегли кантара правилно.Когато се кача и ми покаже кг  колко време трябва да мине  да се кача отново и да видя дали са точни кг.?
Е сега ,че е някакви грамчета разлика това не е толкова фатално важно да се топи самият 1 кг ,който имам напр.за седмица,две да се премахне.

Днес менюто ми е :
З 1 кремв.+1 парче кашкавал 3 фил.ръжен хляб,домати,краставица+кафе чисто
О ориз със зеленч. +салата+малко кис.мляко/че от него пълнея така си мисля ще вида с кантара/
В риба на скара
А сега отивам да си почина,да поспикам малко.

# 500
Привет и от мен. Най сетне се добрах до компютъра. Отчет за днес.
Закуска 2 сандвича от черен хляб със салам и кашкавал
Обяд  наденица на скара + салата от домати и 2-3 парчета диня
Вечерята ще е мляко с плодове, но незнам плодовета какви ще са.
Между другото забелязах,че когато за закуска ям сандвичи си огладнявам съвсем нормално на обед към 13 ч.А когато ям мюсли не огладнявам, но същевременно се чувствам подута и получавам газове. Явно от ще го спирам.
А и да питам вие мумиото как си го правите. Аз днес си купих такова на таблетки. В увода има написано как се прави, но все пак някой с опит ако може да ми каже.
Лек ден от мен за сега   bouquet

# 501
Ох, прибрахме се от плаж току-що. Страшна жега, не се трае просто...

Мумиото (2 таблетки) го разтварям в 1-2 с.л. вода, чакам около 2 часа да се разтвори напълно и го смесвам с лосион за тяло. Някои го разтварят направо в лосиона, може и така.

bebok_86, честита прическа!  Simple Smile
И аз смятам да се подстрижа късо, като се прибера, че ми изпогоря косата от силното слънце.

hetera, браво за резултата! Не се вманиачавай чак пък толкова - хапни си на гостито, после пак ще си системстваш. При теб е лесно - ти имаш само няколко кила за сваляне, не си като мен с 25 излишни...  Crazy

Аз днес нещо пак си обърках системата - закусих в 9 ч., после към 13 ч. ядох палачинка, после в 15.30 ч. ядох кисело мляко и извара с 5-6 маслини. Сега ни предстои и вечеря...

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 18:46 от Анонимен

# 502
Добрютро, дами и дамчовци!!!

Само да ви пусна отчета на колежките от братска Русия - http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=1622

За отчета - 100,0 и това си е!!  Crossing Arms  Последните 2 дни, като се качвам на кантара, гейчо почва да се колебае 99,7 - 99,6 - 99 .. иии ... заковава пак на 100,0кг!!! Пфуууу!!! Чак ми писна, като покаже двуцифреното число даже няма и да му се зарадвам  Naughty, толкова са ми изхабени нервите от очакване!!!  Outta Joint

Аре чао!!!

# 503
Нямат ли някакви нови снимки рускините с техните резултати?

# 504
Джиджи - писахти ЛС, а тук прилагам български резултати!!! Не е толкова фрапиращо като при "подружките", но все е нещо!!

http://divimo.snimka.bg/photos-from-gsm/minus-60.490062 - парола 201058, потребител - divimo

За протокола - няма пък да слагам нови снимки, докато не видя поне 99,9 на кантара  Naughty Crossing Arms

Гушки

# 505
Здравейте девойчета  Simple Smile,
Днес се претеглих за първи път от година насам и може би в това ми е била грешката с наддаването,инъче нямаше как да го допусна  Embarassed
Та килограмите ми са 73кг на 173см Embarassed .В момента съм и в ПМС
Значи искам да сваля поне 12кг  ooooh!
днес закусих към 9.30-омлет(2 яйца) с вег.кренвирш,2 преп.филии пълнозърнест хляб и салата
към 13ч пих един фреш от манго
17ч 2 парчета диня
сега в 5.45ч (печени)кюфтета от кафяв ориз и зеле,салата рукола и домат,чаша червено вино
Сладко не съм кусвала от една седмица   Wink

Хубава вечер от мен   Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 20:21 от mimisteff

# 506
Дивимо 66,8 мерси много! HugТия съм ги гледала!Е пак ги погледах за стимул!
Мимистеф и ти започваш като моите кг и искаш също толкова да отслабнеш.Аз искам да достигна 60-61 кг.Започнах незнам със точност,но някъде около 70-71.
В болницата когато лежах на 15.юни бях 71 кг.Режима го започнах на 27.06.Сега ще си взема кантара електронния и ще видя за месец какво съм постигнала.
Е имаше и 2 седмици,че и още се пренастройвам към този режим.Не може от раз и хайде за месец да  съм 60 кг.поне до нова година да вляз в тия кг.

Да попитам Може ли да хапвам Пшеничени сухар?В момента не мога да намеря ръжен!
А ако си припека във фурната ръжен хляб за тостер няма ли да стане?

# 507
Джиджи - ръжен сухар или препе4ен ръжен хляб, според мен няма разлика!!! Така че давай смело, хем топло, хем вкусно!!  Hug
За пшеничения не знам какво да ти кажа, ако нямаш нищо друго под ръка за хапване, хапни!! Ако пък е пълнозърнест още по-добре!!
А като си вземеш и новото кантарче сама ще можеш да прецениш, кое как ти действа!!   bouquet

P.S. to Джиджи - благодаря, мила!!!   bouquet

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 20:54 от divimo -66,8

# 508
Дивимо 66,8 разгледах и твоите снимки!БРАВО та ти постигаш нещо!Направо разликата е огромна продължавай в същия дух! newsm10

Непременно ще пиша коя храна как ми действа!

# 509
  • ул. "Мечтание"
Дивимо, пиле, сега ти видях снимките! Супер си! Много добре си се вталяваш!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт