Ягодка и Саса - второ полугодие

• 57 196
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • Helsinki / Sofia
Ей, я не се излагай - скачай до митница и си го взимай, че като едното нищо някой прибран да си го "познае"  Naughty

# 721
Въпрос: Някой да има поръчка само козметика , без парфюм и да е на митница ?! newsm78 Задържат ли и тези пакети?

# 722
Има ли някой, който вече си е получил парите от ДДС-то в картата  Rolling Eyes?
И аз им пратих копие от квитанцията, пък да видим...

Да, аз си получих парите за една от поръчките.  Peace Но чакам ДДС-то за още четири поръчки.

Преди 2-3 дена ми писаха, че са превели парите за едната поръчка. Днес получих мейл, че са превели и за другата, така че за протокола - възстановиха ми цялото ДДС  Laughing
Пак ще се пазарува от там Mr. Green

# 723
  • София
Ей, я не се излагай - скачай до митница и си го взимай, че като едното нищо някой прибран да си го "познае"  Naughty

Нямам време (наистина ми е невъзможно), а Ягодка ми върнаха парите(писах вече).

vipdivata, тази ми злополучна поръчка е само козметика - течно червило и молив с четка + 2 подаръка пак козметика (кремче и фондютен). Всичко това за 28 $, т.е. 40,60лв.

# 724
Има ли някой, който вече си е получил парите от ДДС-то в картата  Rolling Eyes?

Да, аз си получих парите за една от поръчките.  Peace Но чакам ДДС-то за още четири поръчки.
Връщат ви парите за ДДС.то по картите? Това ми звучи много странно, но пък хич не лошо  Wink

# 725
Има ли някой, който вече си е получил парите от ДДС-то в картата  Rolling Eyes?

Да, аз си получих парите за една от поръчките.  Peace Но чакам ДДС-то за още четири поръчки.

Преди 2-3 дена ми писаха, че са превели парите за едната поръчка. Днес получих мейл, че са превели и за другата, така че за протокола - възстановиха ми цялото ДДС  Laughing
А кога  им пратихте искането за възстановяване ?В смисъл след колко дни ви преведоха парите, понеже аз на 11.12 съм им пуснала.Сега ми е дошла още една пратка.Утре ще ходя до митница да си я взимам.Само козметика е

# 726
  • София

Да, аз си получих парите за една от поръчките.  Peace Но чакам ДДС-то за още четири поръчки.

Преди 2-3 дена ми писаха, че са превели парите за едната поръчка. Днес получих мейл, че са превели и за другата, така че за протокола - възстановиха ми цялото ДДС  Laughing
Браво, браво  Grinning Много са коректни  Peace
Аз пък съм направила малка глупост  Embarassed В полето в което трябва да се отбележи сумата за връщане вместо 41 съм написала 44/лв/ Какво ми се е привидяло, не знам. Сега да не си помислят, че нещо ги мамя Thinking Да им пращам ли втори мейл... Предполагам, че ще се сетят, че е неволна грешката.

# 727
  • Miami
Поръчките от Саса отиват ли на митницата или само тези от Ягодката?

# 728
payme55 10 % вземат Ягодка за пощенски за парфюми , не за данък.
Напълно е възможна парфюмите да подлежат на мито ,а козметиката не.
Но пък нали при стойност от 150 евро ако едното лице е юридическо не би трябвало да има обмитяване ?

Права си. Днес ми взеха ДДС 20% върху цялата сума на колетчето. Митничаря каза, че щом не идва от ЕС всичко се обмитява с ДДС. Cry

# 729
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

А кога  им пратихте искането за възстановяване ?В смисъл след колко дни ви преведоха парите, понеже аз на 11.12 съм им пуснала.Сега ми е дошла още една пратка.Утре ще ходя до митница да си я взимам.Само козметика е

Аз чаках 5 поръчки. На 14.12. попълних формата за възстановаване на ДДС, на 16.12. ми върнаха за една от поръчките, а вчера - за останалите четири.

# 730
  • Helsinki / Sofia
Reiny, към коя банка ти е кредитната карта, по която ти възстановиха ДДС, защото аз на 13.12.2010г. им попълних формата за възстановяване на ДДС+допълнително им изпратих мейл за всеки случай. Отговориха ми на мейла, че ще ми възстановят, но все още нищо.

# 731
  • София
Въпрос: Някой да има поръчка само козметика , без парфюм и да е на митница ?! newsm78 Задържат ли и тези пакети?

Да, аз имах само козметика за малка сума (но повече от 15 евро) и си я взех от митницата.

# 732
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reiny, към коя банка ти е кредитната карта, по която ти възстановиха ДДС, защото аз на 13.12.2010г. им попълних формата за възстановяване на ДДС+допълнително им изпратих мейл за всеки случай. Отговориха ми на мейла, че ще ми възстановят, но все още нищо.

Към Алианц.  Peace

# 733
На мен парите в самата карта (Пощенска банка) се появиха някъде 2-3 дена след известието от Пейпал, че Ягодка са направили рефънд.

# 734

Щом са ти писали, че ще го възстановят, ще го направят  Peace
Не мисля, че банката има значение за самото възстановяване. Те ще ти пишат веднага щом ги преведат, а кога ще постъпят реално по сметката и ще бъдат отразени в нея, това вече зависи от банката.

Общи условия

Активация на акаунт