Юлски бебета-Тема 35

• 27 288
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Видин
Честит първи рожден ден на най-юлското бебе Андреа! Да е весела, щастлива, дива и игрива! Драга, весел празник! И забрави миналите неща! Радвай се на детето си   bouquet
Честит рожден ден на адашката Чочи   bouquet

Аз съм малко бясна...
1. Купих си преди седмица едни обувки на Мегияс. Още на първото обуване се скъсаха на 2 места, оставих ги за ремонт и се оказа, че за зашили само едното скъсано, другото седи.Отивам днес в магазина и оная вика "Ама втори ремонт не може". Леле, как може такова нещо? Обяснява ми, че това бил ремонт от порядъка на 50 ст - т.е. много ли са им тия 50ст?! Ужас! Това е Българската действителност. За капак не ми дадоха и касова бележка, та няма как да се оплача в КЗП  Confused
2.ДК ще работи вече от 10.30 до 12 сутрин, а Габ в 10.30 вече спи  Confused Как ще ходя да я взимам когато съм сама не знам Sad
Много ми е крив тоя ден!
Цветен, дано да няма проблеми след снощните къпания  Hug
Мама Диди, преди се изчисляваше на минута интернета, а сега вече е на МБ  Peace

# 676
Момичета,моля ви ,който знае да каже.Чета това и не ми е ясно......какво значи това 2МВ месечен трафик..как се изчислява това...незнам дали ще питам правилно но как се изчислява в минута МВ  .....М-Тел обяви промоция за преносими компютри на лизинг, съобщиха от компанията за DeltaNews.
Mодел Sony VAIO CS21S/W с външна видео карта NVIDIA. Лаптопът с 14.1" дисплей, RAM 4 GB, HDD 320 GB и Windows Vista се предлага в комплект с устройство за мобилен интернет и включен 2 GB месечен трафик на конкурентната цена от 119.90 лева на месец. Всички цени са в лева и с ДДС и валидни при подписване на договор за 24 месеца.

Диди ако е заради интернета си е набутвация, то зависи и за какво го ползваш интернета, ако е само за форума става, но реално един филм ти е средно 1ГБ т.е. теглиш 2 филма и си до там след, тези 2 ГБ трафикът се заплаща по ценоразписа на оператора, но е доста скъпичко, аз ползвам такъв на глобул когато не хващам Wi-Fi и си следя трафикът, но е изнервящо не трбява да гледаш клипчета и всичко което е по-голям трафик защото 1 Мб е 10 стотинки май (може и повече да е), а един ГБ ти е 1024мб т.е. един.  ГБ ти е около 100лв. Те за това ги правят тия промиции - уж вземаш нещо почти без пари пък се връзваш на някакъв ненормален абонамент. По добре си вземи един Лап топ и си го вържи с неохраничен интернет - 119 лв абонамент си е много, оууу че и за 2 години ...

# 677
А тези 2МВ могат ли да се ицчислят във време- примерно ако само се ровя в нета без да дърпам нищо колко време имам вътре.....или няма как да стане  Mr. Green

# 678
  • София
Диди, моя ми е 35 лв на месец- Lenovo- IBM, от компютърна фирма, но не съм обвързана с мобилен оператор за интернет. Почти навсякъде има wi-fi, по градинки, заведения, хотели, а за вкъщи ще си сложите безжичен рутер. Няма смисъл да правиш договор, скъпо излиза.
Аманита, аз често си поръчвах обувки от сайта им, над 2 чифта беше с безплатна доставка. Страхотни боклуци са, те и затова са толкова евтини, де. Близо до нас им е и самата борса.

# 679
  • Видин
Миме, повечето ми обувки са техни и бях много доволна...преди...

# 680
 newsm59 Честит рожден ден на Андреа! Много слънчеви и прекрасни дни и пожелаваме!  newsm59
 newsm67 Честит рожден ден, Чочи!  newsm67

Аманита, можеш да пуснеш жалба, нищо че не са ти дали касова бележка. Гаранция нямаш ли? А ДК ако не е далеч, може да оставиш Габ да спи и да прибягаш набързо Wink Ако не може да помолиш някоя приятелка да ти я взема  Peace
Мама Диди, ако това ще те успокои, моето детенце, става малко след твоето  Mr. Green

# 681
  • София
Среща утре в Борисовата към 13 часа с Джиджи се разбрахме на ЦСКА, в познатото ни заведение.

Ураа, ще дойда, само да ми кажете вляво от входа ли беше? Че там не съм стъпвала с години...
Ще ви помоля и някоя да ми даде телефон на ЛС, та ако се объркам, да ви намеря.

Честита месечинка на Анди!!! Надявам се да й честитя на живо
Честит рожден ден на дежурната по тема Чочи!  baloni Да си жива и здрава, обичана и обичаща, щастлива и весела! Весело изкарване на деня!

Мама Диди, зависи каква е нормалната цена на лаптопа (определено няма да е 700 лв.), но и на мен ми се вижда много, при положение, че 2 ГБ е нищо. Но пък от друга страна, мисля, че това устройство за и-нет ти осигурява достъп навсякъде... и на гъза на географията да си. Но и аз както останалите не съм спец, така че това са си мои размишления.

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 11:04 от Cuckoo

# 682
А тези 2МВ могат ли да се ицчислят във време- примерно ако само се ровя в нета без да дърпам нищо колко време имам вътре.....или няма как да стане  Mr. Green

Няма как да се изчисли във време, защото при всеки сайт трафикът е различен според, това колко ... да кажем "информация в Кб " има в него. То и аз не съм кой знае какъв експерт за да ти го обясня точно, но примерно за Facebook не става ако копаеш във фермата и т.н., аз го ползвам само за форума и да прочета някоя и друга новина, примерно като гледам обяви в imot.bg ми се тръпа много трафик, защото има много снимки и всяко зареждане е трафик, но все пак както си прецениш, но това е много при всяко положение две години абонамен по 119лв са си 2900лв. Като спокойно може да си купиш качествен Лаптоп за 1000лв. (няма да е върха на техниката, но ще е хубав), да не говорим, че вече има и по 600-700лв., а в момента глобул гледам са пуснали даже неограничен интернет, реших да погледна какъв е моят абонамент (че той е малко служебен и не знам), за да те ореантирам, но гледам че сега вече си е неограничен а с приличен абонамент от 20-25 лв, При такъв абонамет цената ти за две години е някъде към 600 лв + лаптоп за 1000, направи си сама изводите. Надявам се да съм помогнала  Hug

# 683
Радинка,не ме успокоява изобщо това  Mr. Green

Сириусче,мерси за инфото-то е за един приятел не за мен.Аз винаги съм на мнение,че като се купува технищка трябва да е качествена ,пък било то и малко по-скъпа.

# 684
  • Видин
И моят става в 6.30-7  Rolling Eyes И винаги е било така. Имаше един кратък период, в който ставаше към 8. Вечер поне в 21 часа е заспал  Mr. Green
Радина, не бих го оставила сам в никакъв случай. Случва се да се събуди, а аз да съм в другата стая и докато дойда при него той вече е посинял от рев... Ще го мисля. В краен случай ще го чакам да се събуди и ще го влача с мен. Близо е, ама все пак...

# 685
Радинка,не ме успокоява изобщо това  Mr. Green

Сириусче,мерси за инфото-то е за един приятел не за мен.Аз винаги съм на мнение,че като се купува технищка трябва да е качествена ,пък било то и малко по-скъпа.

Сега се поинтересувах малко повече за модела - Много е добро лаптопчето, но с този договор не си заслужава да се връзва. Цената му е 2200 свободно по-добре, да си го вземе свободно и да се върже неограничено.

Аз съм на същото мнени за техниката, но ако няма да използвам пълният капацитет не виждам смисъл, имам предвид, че ако ще си цъкам пасеанси, детски игри, и ще чета нещичко във интернет не виждам защо ми е комп със 4ГБ РАМ, но ако ще работя на последните версии Фотошоп, Коръл Дроу или ще играя геймърси игри то разбира се, ще избера такъм (макар че и 2ГБ вършат работа за сега)

Май раздух темата а оляяяяххх се. но обичам да съм изчерпателна

# 686
Честита годинка на най-чаканото юлче в темата! Драга, да ти е жива и здрава Анди! Много да ви радва!

Чочи и на теб честито!

# 687
Драга, Честит Първи Рожден Ден на това малко чудо Андреа!!! Да расте здрава, щастлива и все така спокойна и усмихната!! Честито и наздраве и на тате Ангел! Весел празник! Hug

Чочи, честит празник! Да си все по-обичана жена и майка!! Hug

Не съм ви чела, ще опитам по-късно..

# 688
Първо да поздравя Мариян за първата му годинка, да расте щастлив, див и обграден с любов, Елексир, честит ви празник, много да ви радва и той и кака му. Тази година няма да се "любуваш" на моите писъци Laughing, надявам се да се видим скоро, поне за рождените им дни.
Марулка, честит празник и на вашата къща, да ти е жива и здрава каката, да порасне за пример на Невунка и двете да ви радват много.
Чочи, честит рожден ден, да си щастлива майка и съпруга  bouquet.
Включвам се малко телеграфно, че пра- бабата е от 8 часа тука и не мога да свърша нищо. Сега седи и си гледа сериала, не успяла да го гледа вчера Thinking. В нас е на вили и могили всичко, явно ще оправям довечера на тагадък.
Мерси за хубавите пожелания, ще пусна виртуална почерпка после.

# 689

Честита първа годинка на сладката Анрдеа! Драга, да ти е жива и здрава! Весел празник!

Чочка, а на теб много щастие и обич желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт