Юлски бебета-Тема 35

• 27 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Куку, утре ще има среща в Борисовата, честито прохождане.
Кукумявче, много тъпо за телефона, защо наистина са го смачкали newsm78?
Ралче, честити ви обици, по повод коментарите само ще ти цитирам на мен какво ми се случи: "Ау, защо сте му пробили на момчето ушите", това по повод на Андреа, която е цялата в розово на всичкото отгоре, та не разчитай, пак ще те питат Joy.
Среща утре в Борисовата към 13 часа с Джиджи се разбрахме на ЦСКА, в познатото ни заведение.

Прашец, сигурна съм, че не ти е било смешно, но така се посмях на твой гръб Hug.

# 661
Прашец, само да те успокоя, нищо и няма на Прашинката. Нищо не си замърсила, утре ще се събуди като нова, все едно днес не са я боцнали. Peace
А ти утре ще се смееш на таз вечершните преживелици. Мен също доста ме развесели. Hug /Вики като беше малка също не ни даваха да ги мием/къпем след имунизации, сега обаче педиатърката ни казва, че вече това са отживелици/. Hug

# 662
  • USA
Сафо, мерси. Предпочитам от тук да си я купя, а не да занимавам някой с това. А и долара не е много добре в момента.

Цветен прашец
, много ме разсмя, нищо й няма на Кати, не се притеснявай. Това пък да не се къпе след имунизация за първи път го чувам newsm78.
Рал, честити ви обички! Стейси беше с обици, розова рокля и пак ме попитаха момче или момиче е Laughing, така че не е сигурно пак.

# 663
  • София

Ралче, честити ви обици, по повод коментарите само ще ти цитирам на мен какво ми се случи: "Ау, защо сте му пробили на момчето ушите", това по повод на Андреа, която е цялата в розово на всичкото отгоре, та не разчитай, пак ще те питат Joy.
hahaha Joy Това го чувам по цял ден, но само нямаме обици  Laughing Днес пазарувам в един супермаркет и София си седи в пазарската количка и закача хората. Аз си се мотам по рафтовете далеч от нея и чувам как някакво семейство и говори: Колко си хубав, много интересна гъба си имаш. Тя си играе с гъба за баня. Обаче  Naughty, тя е с дънкова пола, пълен клош и едва седи от плат около нея, бели балеринки  Shocked, на черните и краци много изпъкват, и розово-бяла блуза  Laughing. Къде видяха момче тия хора, не знам  newsm78 . Срам ме хвана да не ме питат на колко е и как се казва, че като кажа София и ги трупясвам всички  Mr. Green
Сафо, то така каймата ще се сготви ли, другия път ще пробвам. Аз така правя соса за спагети. Понеже не пържа, варя всичко в доматения сок с малко вино и заливам сварените спагети. Мусаката се прие   chef. Започвам лека-полека да променям каквото готвим вредно и ще си хапва с нас. Днес замразих от тиквичките с кафяв ориз, да пробвам след размръзяването на какво ще приличат. Ако ме устройва вкуса и това е решение, за да има разнообразие.
Прашец, и аз мисля, че няма проблем с намокрянето. Те май имат в предвид, че си е дупка, през която могат да минат инфекции преди да се е затворила. Нас ни предупреждават да не я къпем след ваксина.
Маймун, нещо съм изпуснала за тази тенджера, дай линк, че ме заинтригувахте  Crazy

# 664
# 665
Честит Рожден Ден на Андреа! Много здраве, щастие и безгрижно детство!

# 666
А сега аз да почерпя за моя рожден ден:

# 667
Добро утро !

Честит рожден ден на Андрея Hug Да расте здраво и лъчезарно дете  Hug

Чочи,честит рожден ден и на теб- да си много обичана жена Hug

Абе какво му става на това моето дете-защо става в 6ч всяка сутрин. #2gunfire

# 668
Честит рожден ден на всички рожденици,които съм пропуснала,но преди всичко на днешната рожденичка Андреа!Да расте умна,здрава,весела и много щастлива за радост на мама и тате!
Чочи и на теб честит рожден ден!Бъди щастлива и обичана мама и жена!
Отивам да пробвам да изчета малко назад!

# 669
  • Кърджали

Честит рожден ден на Андреа! Да расте палава и щастлива, да радва мама с усмивки!
Их, май само ние останахме ненавършилите годинка, ама ще изчакаме седмица още.
Чочи, честит рожден ден! Много семейна топлина и щастие.
Мама Диди, дали ще те успокои, не знам, ама и Кати в 6 часа е будна и дива. Къде остана спането поне до 8? Питам аз и отговор не искам.
А моята маймунка вчера пак ми изпили нервите. Ходихме навън с брат ми, той да се снима, че му трябвали снимки, хем и да купи подарък на бъдещата рожденичка.Кати се сдоби с просволутото басейнче. Обаче... Нали за карък, като го надух видях че има една съвсееем мъничка дупчица, а моя милост не е запазила касовата бележка, та и да искам няма как да отида да опитам да го върна. #Cussing out Остава да се надявам да не направи проблем, тя дупчицата е направо незабележима,ама знам ли дали няма да създава проблемчета. После като се прибирахме, Кати не спря да реве през целия път. Да я пита човек защо и тя не знае, давах и да яде, не иска, пусках я да ходи и бута, не иска, иска само да реве.Еми, накрая я оставих да реве колкото и душа иска. В къщи още с влизането през вратата спря да реве. След това заспа наполовина качена върху бюрото.Много обича направо да е качва на бюрото и от там да гледа, та вчера от умора заспа там. След като се наспа пак мрънкаше, ама нищо ново при нея. Накрая и татко и ме вбеси, като се прибра чак почти в 11, и то след като аз звъннах да питам къде се е загубил. Направо ми идваше да си събера багажа и да се прибера при майка ми за известно време, тоз човек кога ще се научи да се обажда поне като ще закъснява, оказа се че имало причина да закъснее, ама толкова ли е трудно да се обади...  :arms: Още веднъж да направи така и нищо чудно да получи неприятна изненада накрая, почна да ми писва..
Прашец, не се притеснявай за намокрянето. Нашата лекарка нищо не казва за къпането след ваксина, ние си я къпем редовно. Тя само като види водата и и и светват очичките.Отивам да приспивам дребното, че с това ставане в 6, сега и се приспива рано рано.

# 670
  • София
Добро утро мамита!

ЮЛСКО БЕБЕ ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ДА ТИ Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ДА ТЕ РАДВА МАЛКАТА АНДРЕА!
ДА СИ ИЗКАРАТЕ МНОГО ВЕСЕЛО ДНЕС, ВЪПРЕКИ ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯТА!

Чочиии честит рожден ден и на теб! Много здраве и късмет ти желая!

За немокренето след ваксината, днес педито ми каза, че след тази живата ваксина предупреждавали да не се мокри за да не се получи някаква локална реакция-зачервяване, не за друго и че нямало нищо страшно ако все пак се намокри.
Таткото ми е взел по погрешка мишката и сега с тази на лаптопа много трудно се справям, затова ви оставям.

# 671
много специални поздрави на малката Андрея за първият и рожден ден, Julsko bebe  Hug сигурно много се вълнуваш да ти е жива и здрава рожденничката, мноооооого, мноооого да те радва малката, красива госпожица и весел ви празник (и без никакви усложнения ако може  Naughty   Laughing )

Честит рожден ден и на Мариян на eleksir

Аз да помрънкам малко - ..ба..ти ако стъпя пък повече във Влас и като си помисля как исках да почиваме тука - видя ми се чистичко и приятно, ама няма такива темерути, чесно ви казвам. Може да не са всичките хора такива (хазайте слава болу не са), но то няма магазин в който да влезеш и някой да ти се усмихне - леле то трябва да стане революция, влизаш и те гледат все едно си им изял десерта, абсуртд е тука да се заредиш със шопинг терапия (то на мене това ми беше останало сега и това удоволствие ми се отне)  - имат един детски магазин и всеки път като влезнеш продавачката те гледа така все едно ти казва "ти пък сяяяя коооо искаш". Отделно вчера тръгваме към плажа и съм си с някакво настроение, взела съм торбичката с боклук да я изхвърля обаче пред нашата квартира няма кош и аз все забравям да питам къде е (явно си е моя грешката, но ... ) от другата страна на улицата има някакъв темерут, който крещи по цял ден от терасата си по някой - кой къде бил паркирал, вика паяците и т.н., та пред тях има един кош и аз си помислих, че тъй като от нашата страна няма тротоар, че явно това е нашият кош и хвърлих торбичката и тоя като се показа на терасата "АЛОООООУУУ, ЩО ХВЪРЛЯШ ТАМ МААА" аз културно го питам, а къде трябва да го хвърля - той продължи да ми крещи и аз се разкрещях и това за една торбичка с боклук. Ох много дълго стана, но тоя така ми счупи настроението, че още ме държи ...

Аз тръшкането Стилиян е същият не мога да го позная, не че е бил кой знае колко послушен, но ...

Аааа за малко да забравя, Чочиии,   да си жива и здрава миличка, много радости ти желая и мишката много да те слуша и да те обича  Hug  Hug  Hug  и добре да се почерпите довечера

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 10:13 от SIRIUS-F

# 672
  • София
Честито на Андреа  newsm59
Чочи, и ти да си жива и здрава  bouquet

# 673
Накрая и татко и ме вбеси, като се прибра чак почти в 11, и то след като аз звъннах да питам къде се е загубил. Направо ми идваше да си събера багажа и да се прибера при майка ми за известно време, тоз човек кога ще се научи да се обажда поне като ще закъснява, оказа се че имало причина да закъснее, ама толкова ли е трудно да се обади...  :arms: Още веднъж да направи така и нищо чудно да получи неприятна изненада накрая, почна да ми писва..

И при нас картинката е подобна с разликата, че се обажда, че ще закъснее "малко" и аз седя и чакам с часове и  на мен ми е идело да си събера багажа за да се научи, но при нас няма да подейства подобна стратегия (той нарича подобни постъпки "театри" и те не му минавали) И винаги закъснява ама винаги и никога не се извинява, а акто му напрява забялежка казва е какво толкова закъсял съм половин час, но нали нямаме спешна работа  #Cussing out , снощи даже ми го направи, обади се да ме пита в коло да ни прибере от плажа, аз му казах най-късно 19.30 той дойде в 20ч. ... По принцип такива изказвания не ги обичам, но в нашият клас имахме един израз "Кажи му "мъж" и не го обиждай повече"

# 674
Момичета,моля ви ,който знае да каже.Чета това и не ми е ясно......какво значи това 2МВ месечен трафик..как се изчислява това...незнам дали ще питам правилно но как се изчислява в минута МВ  .....М-Тел обяви промоция за преносими компютри на лизинг, съобщиха от компанията за DeltaNews.
Mодел Sony VAIO CS21S/W с външна видео карта NVIDIA. Лаптопът с 14.1" дисплей, RAM 4 GB, HDD 320 GB и Windows Vista се предлага в комплект с устройство за мобилен интернет и включен 2 GB месечен трафик на конкурентната цена от 119.90 лева на месец. Всички цени са в лева и с ДДС и валидни при подписване на договор за 24 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт