Юлски бебета-Тема 35

• 27 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • При децата ми
Здравеѝте момичета!

Честит първи рожден ден на Калоян, Ния, Санди и другите бебоци, които порастват днес!  party041 nbirthday newsm51 Да растат здрави и игриви, заобиколени с много обич!

Фортунче, лек път и честито ви прохождане! Николетка така наема вече, стигане няма! Crazy
Да оздравят всички болни дечица и мами, че аман вече! Stop
Имам въпрос към мамите, които кърмят: вашите деца вдигат ли ви блузите за да сучат, защото при нас взе да става практика Rolling Eyes Такова дърпане и мрънкане настава, че сериозно се замислям как ще се отбиваме един ден? Whistling Иначе за яденето си хапва, зеленчуковите пюрета и ги приготвям аз, но месните и ги купувам и ги яде. Всъщност тя яде само заешко, пилешко и пуешко. Не съм въвела друго поради проблемите с алергиите, нито пък жълтък. Изобщо тя яде много малко неща поради тази причина. Може би ние сме единствените тук, които ядат толкова малко неща, ама здраве да е!

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:50 от Hrispa76

# 91
Не се опитва да проникне отдолу - не вдига блузата ми никога... Но през деколтетоооо какво дърпане пада, ако седи с лице към мен  Joy
Като виден мързел ще се ползвам от естественото отбиване един ден  Mr. Green

# 92
  • София
Вирджинити хайде честити ви тичащи крачета на рожденника.
Сафо, Кати ядеше доста видове пюрета (гладко смляни), но беше то каквото беше.
Ако затръгваме към Албена ще ти пиша на лични и на мен ще ми е приятно да се видим.
Фелисити толкова бързо ще му премине този период, че няма да можеш да се осъзнаеш, аз писах при нас как стана, днес яде гладко смляни пюрета и от следващия ден вече иска от нашата храна.
Хриспа и вие ще проядете подозирам не след дълго.

# 93
  • USA
Честит рожден ден на Ния , Санди и  Кайо! Да са ви здрави, все така чаровни и много усмихнати!

Благодаря на всички, които споделихте за храненето на децата  bouquet!

Виржинити, честито и прохождане!
Хриспа, Стейси никога не се е опитвала да ми дръпне блузата или пък по някакъв начин да ми покаже, че иска да суче.
Aлекcандрa, а какви са пъпките, как изглеждат? Аз скоро бях писала, че Стейси е нахапана от нещо. Изглежда точно като от комар, само че в по-малък размер. Един ден както си стояхме пак й излезе и не се отделих от нея докато не се появи и друга пъпка, оказа се, че нищо не я е нахапало, а сами си излизат. Някъде около 6-7 на ден , за около 4 дни и спряха. Какво беше това чудо , не знам.
Нели, на Стейси още на втория ден с Т се появиха малки пъпчици около устата, но мислех, че е от храна или нещо. При вас как е? Дано бързо да се оправи! Но хич не съм съгласна с някои доктори в Бг, как без да знаят какво му е на детето му изписват антибиотик newsm78 Shocked.
Бубичка, ще гледам ако съм на това финансово положение поне до 4-5 годишна възраст да давам био продукти, а ако сме по-добре(надявам се таткото като завърши) може би и за нас ще купувам. Но животинските продукти като яйца, мляко, месо задължително за Стейси био. Ако бях в Бг може би щях да готвя за всички, но тук е доста по-различно, особено месото е  Sick. А за снимките- може да си направим специално албумче и всеки да качи една след друга снимка като новородено и на 1 годинка. Ако трябва Чочи да пусне една анкета и да видим дали има желаещи.

Вчера направих ръжен хляб (Сиси от твоя) и днес Стейси за първи път яде с мен хляб със сирене. Много й хареса и искаше още. Утре пак мисля да направя, този път ще добавя и доматче. Само да кажа, че не се меси и не е нужна машина, става много лесно и е подходящ за нашите дечица.
За храненето- Стейси много обича плодове, всичко, което й давам яде с удоволствие. Зеленчуци освен домат май друго не съм давала в суров вид, че са по-твърди, а много ме е страх от задавяне. А имам около стотина зеленчукови и месни пюрета и се чудя как да ги оползотворя newsm78. Скоро захраних и с кисело мляко, вчера Стейси почти изяде половин кофичка и не й стигна, но нямаше повече. Направо ме изумява как нещо не го яде, яде и изведнъж много й харесва. Явно й трябва време да свикне с вкуса.

# 94

Анкетааааааааа...........

# 95
  • София
Добро утроооо!

Като гледам за сега пълно единодушие в анкетата! Ами така де, само дето не съм сигурна дали изобщо имам снимка на Кати на 1 ден, но ще кача първата която съм направила след раждането.
Маймун и аз така като теб се изненадвам, не яде, не яде нищо друго освен гладки пюрета и на следващия ден хоп се хвана за кюфтето.  Laughing За био продуктите: и в БГ положението също не е цветущо нито при месата, нито при каквото и да било друго, затова и аз все гледам каквото мога да давам относително био, защото пък при нас то си е винаги относително, контрола не е като при вас. Разчитам много на домашна продукция, колкото и да ни е отровена природата, поне няма да ги има онези добавки с които са пълни продуктите от масовото производство, та така.

# 96
Вече няма единодушие, че нещо се обърках както бях сънена...
Аз да кажа, че от няколко дни и при нас има засилен интерес към нашите чинии, освен това навсякъде пише, че апетита спадал след годинка, леле ми аз имам чуството, че ще изяде света. Снощи изяде към 250 гр мляко с елда, 2 домата и пак ревна като свършиха, след което продължи да рови в на баща си чинията откъдето докопваше хляб, сирене и домати  Shocked

# 97
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ!!! ВЕСЕЛИ„ИГРИВИ И ЗАСМЯНИ!!!!
Александра ужас за фаса и за пъпките,най-добре наистина отидете до Пловдив,мога да ти препоръчам и Тридерм,но пак трябва да те види лекар  Peace
Честито прохождане на Кайко,незнам това по-добре ли е,или по-зле за нас..  Laughing   Laughing   Laughing /имам предвид прохождането../
И ние сме така с храненето,пюретата трябва да са гладко пасирани,иначе тръгва да повръща и му се гади.Онзи ден "уж" се беше наял,но като видя баща си да хапва някакво кюфте и почна да протяга ръчички..пробва го и му се услади разбира се.
Аз се бях записала за ДК тук,за 4 дена.Но малчо нещо изобщо не хареса храната,по 3-4 лъжички от всичко и това е..Днес я отказах,ще взимам готови пюрета,по-евтино ще ми излиза,кухнята ми излиза 6лв.на ден,с доставката,а малчо не я яде..  Stop
Радинааа и на мен ми писна това време,сутрин като се събудя и първо поглеждам има ли облаци навън  Tired
И на мен ми казаха,че имало гаден вирус,дано да се разминем,а и не само ние,ами всички!

# 98
Кукумявче ти да не си във Варна?

# 99
  • София
Да,понеделник дойдохме,във вилната зона на Евксиноград сме,или Траката,незнам кое е по-правилно..Първите дни беше супер,но сега нещо...  Wear Umbrella

# 100
Да,понеделник дойдохме,във вилната зона на Евксиноград сме,или Траката,незнам кое е по-правилно..Първите дни беше супер,но сега нещо...  Wear Umbrella

Хайде да пием кафе тогава Wink Пиши ми във фейсбук ако си съгласна да се уговорим Wink

# 101
Здравейтеееееее Hug Hug Hug
Само  да кажа,че ние се завърнахме от почивката но още сме в Карнобат и утре се прибираме в Бургас .Почвам да чета назад и по-късно ще пиша  Peace

# 102
Благодаря за честитките за нашия двоен празник.В сумятохата забравих,че на 01.07 Дамян има имен ден-така,че пропуснахме празника на таткото ни  Mr. Green

Благодаря и тук на Мимето,Драга и Еми,че ни уважиха на празника ни.Много се радвам,че се запознахме с тях. И ние имахме премеждия него ден и бях страшно ядосана и изнервена. Като начало роклите,които купих на децата за празника не им станаха.Дадох ги на шивачка,която взе мерки и ги стесни леко.Аз съм си виновна,че след ремонта не им ги премерих.Резултата беше,че не им минаха главичките .Разших ги на място преди да тръгнем но пък така станаха като торби.Сложих им стари рокли и на самото кръщене Катето й облякохме стара дреха.Ревеше ми се докато го обличах в манастира детето.После ми мина ама не трябваше да е така.На всичккото отгоре объркахме пътя.Като стихнахме вече в Самоков объркахме и манастира.  Mr. Green Малко позакъсняхме и Еми ни чакаше вече там.Аз на входа на манастира видях една майка с количка.Отивам при нея и си мисля,че е някоя от нашите мами и й викам" Здравей,ти коя си " ...а тя ме гледа много странно  Mr. Green После видях,че бебето е на около 2-3м  Mr. Green Дойдоха след малко и Драга и Мимето.Катето в началото кротуваше но като я потопиха във водата наду клаксона.Плака до края но не много  Laughing Седнахме после в едно заведение с огромни маси точно като за нас.  Peace И в тази връзка Емиииии, как можахте да си платите сметката с мъжа ти. #2gunfire Трябваше аз да почерпя за празника ни.!!!  Вечерта си направихме маса и в базата в Долна Баня.Общо взето скромно мина рожденния ни ден ,за което ми е много криво.Детето дори и торта си нямаше но тези дн ще съберем родата и ще повторим  Laughing

Почивката беше супер.Починахме си много добре.Хората като ни видяха с две малки деца и едва ли не ни оплакаха но ние сме си отбор с мъжа ми и действаме бързо с децата  Laughing Единственото,което не ми хареса е ,че плащахме за спане и за Катя и абсолютно за всичко ,за което плащахме за нас плащахме и за нея.До ри и за басейна.

Качила съм снимки във фейса,на който му се гледа.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=253234&l=fd36bfdba9&am … d=100000343626194

http://www.facebook.com/photo.php?pid=253107&l=57261f0d0f&am … d=100000343626194

Тан,багодаря за смс-а  Hug Там почти през цялото време нямах обхват и го получих вечерта късно.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 19:32 от Мама Диди

# 103
  • USA
Мама Диди, разбирам те как си се чувствала заради роклите, но важното е да са живи и здрави. Иначе голям майтап с това момиче, за което си решила, че е от форума, кой знае какво си е помислило Laughing. Снимките ще разгледам по-късно.
Чочи , мерси за анкетата  bouquet!
Момичета, попаднах тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167253.0 , може би вие сте чели, но аз не бях . Доста полезна информация. Бях чувала тук някои мами, че варят на пара яйцето, но не знаех причината, а току що и аз се пробвах, но не знаех колко минути. Сложих за 25 мин. та да видим какво е станало, ако са много, следващия път ще коригирам времето. Изобщо попаднах на много хубави теми. Обаче навсякъде чета плодовете да не се дават като десерт, а и преди съм го чувала, а аз точно така правя Whistling. Ще трябва да го променя и да ги давам между храненията. Ви е как процедирате с плодовете?

Забравих да кажа, че ми се струва, че Стейси е леко напълняла, гледам, че бузки даже си има Grinning. Сега в понеделник сме на преглед и ще видим, дано да е минала 8 кг.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 20:21 от maimun77

# 104
Чочи , мерси за анкетата  bouquet!
Може и да не се разписвам често /само с по някое и друго кафе/, но поне чета и изпълнявам молби..... Peace

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 11:21 от Чочиии

Общи условия

Активация на акаунт