Движение на българските майки - ПАЗАРДЖИК / работна тема/

• 57 065
  • 370
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета.
Имам количка за близнаци в Пазарджик- на Бертони е, модел 2007 или 2008 (не помня вече).
Доста е запазена- ползвана е само 6-7 месеца. Ако искате може да видите първо нея, преди Фата да изпрати нейната  Simple Smile
Мими, чудесно, дано само не я е изпратила, ще  ти пиша по-късно направо на лични!

# 121
Eмилия, Кристина, Дани, Светослава от Пазарджик днес дариха за майката с близнаците:
проходилка

шезлонг
шишета и биберони - 10бр.
дрешки - 3 чувалчета
олекотена завивка - 1бр.
повивалник - 1бр.
санитарна козметика - прах за пране 2, сапун 2, омекотител
памперси
козметика от серия Бочко
еднократни постелки за повиване

Ася от Пазарджик дари:
200бр. памперса

Сис от Сандански дари:
две креватчета сгъваеми и два дюшега

Магазин БГ БЕБЕ/Пловдив/ дари: пълен набор маркова козметика за двете деца на стойност 100лв., шишенца , залъгалки
Собственикът на магазина предложи да дари и запазено обзавеждане - разтегателен диван, секция, кухненски столове.

Пловдивски майки: дрешки, чаршафчета, одеялца

Благодарности и на Фата Hug Hug Hug
Благодарности на Уницеф, които ще дарят памперси на стойност 300лв.
Остава да се разберем за количката ако можем да я вземем от пазарджишката мама, а не от Бургас.

Благодарности на всички, които се отзоваха до момента!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 21:07 от Даскалица Кукундрелова

# 122
СТрахотно, колко много неща!  Simple Smile

На мен ми писаха две близнашки майки, които ще пратят дрешки, дала съм им адреса. Simple Smile

Аз изчаквам да ми кажете за количката, преди да пратя другите неща, защото ако се налижи да я пращам ще пратя всичко заедно.

Има ли още нещо конкретно, което е нужно?

# 123
Количката може да видите по всяко време и да прецените дали ще я вземете или Фата да изпрати нейната  Simple Smile . Може някоя от вас да мине през вкъщи или баща ми ще я докара където и когато кажете. Само иска да я изпере преди да я вземете.

# 124
Мими, няма какво да я гледаме количката, направо я приготви, като дойде време, ще се разберем да я вземем Hug Hug Hug
Смятам до утре да приключим кампанията, да съберем нещата ,които са изпартени, на едно място и да ги предадем на майката.
Моля да не изпращате пари, защото не се ангажираме с това.
Благодарности на всички, страхотни сте, добре, че ви има! bowuu

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:04 от Даскалица Кукундрелова

# 125
момичета получих 2 колета, ще ги видя в къщи и ще пиша какво и от кой.

# 126
Браво, момичета!  bouquet

# 127
Вчера получих още един колет, обаче го оставих в офиса, няма да го оставям в комплекса а ще го преддам лично на мамата, има две дрешки и едно страхотно одеялце.
Иначе в комплекса оставих за нея един
човал дрешки
ваничка
повивалник
и двата колета
ето какво имаше в колетите

Протоколите съм взела, ще ги оставя за Яна в кабинката, ако има още колети ще пиша.
Момичетата които са пратили колетите да си пишат никовете че не ми се ще да пиша тук фамилии и имена.

# 128
  • Варна
Радвам се, че одеялцето е пристигнало. Благодаря, момичета, за това, което правите и че ни държите в течение!  Hug

# 129
Моето име няма как да се сбърка, колетът е този с мартеничките  Flutter И от мен благодаря   bouquet

Една близнашка мама, от която вече имате колет каза, че ще прати още дрешки  Simple Smile

# 130
  • Buffyworld
Браво момичета ! Страхотни сте !  Hug Hug Hug

Лили, миналата седмица кабинката я бяха демонтирали .

# 131
Моето име няма как да се сбърка, колетът е този с мартеничките  Flutter И от мен благодаря   bouquet

Една близнашка мама, от която вече имате колет каза, че ще прати още дрешки  Simple Smile
страхотни дрешки, направо ми стана едно мило.

# 132
Благодарности на момичетата, който памагат!
Аз също съм взела протокол за памперсите от Ася и другите неща.

Ася, кабинката на театъра  я няма отдавна, аз ти казах срещу съда, ти си се объркала, ама нали каза че я няма та помислих, че и нея са вдигнали, но на съда стои Hug

Тук можете да видите и други наши инициативи:

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%94%D0%91%D0%9C-%D0%9F%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA/174583063609

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:47 от Даскалица Кукундрелова

# 133
  • Buffyworld
Съжалявам скъпа  Hug , но не съм разбрала , че става въпрос за кабинката срещу съда  Embarassed Embarassed Embarassed . Вече ще знам  Hug

Не разбрах за какво е този Протокол ? На мен не ми трябва. / Така и не я рязбрах тази работа с протоколите  Confused / Ако на теб ти трябват някакви документи,  запазила съм касовата бележка. Ще ти я дам , ако ти трябва.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 11:53 от _Buffy_

# 134
Няма, проблеми, Бъфи!
Протокола е общ, освен твоите памперси са описани и столчетата, проходилките, дрешките, дарени от други майки. Правим го, за да контролираме нещата ние, не че ние ще злоупотребим Hug

Общи условия

Активация на акаунт